Hitlenen kanalın anında düşüşe geçmesi?

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır. İzlenme almaya başlayan kanallarım trafik kaybı oluyor. Bu durum 2-3 kanalda yaşadım.Para kazanması açık kanallarım. Benim gibi bu durumları yaşayan var mı? Spam

1. Kanalın trafik ekran görüntüsü
RgIrG8.jpg

RJ9Qxa.png

OSOemF.jpg

2.Kanalın trafik ekran görüntüsü

dOmD1V.png

ls2IRH.png

Son düzenleme:
benim de para kazanması açıldıktan sonra oldu. para kazanma açılmadan önce iyi hitleniyordu. açtık para kazanmayı aynı şekilde yüklediğim videolar izlenmemeye başladı, eskilerin de izlenmeleri çok geriledi

ben 1.resim de çöküş göremedim. 10 bin den 9 bin izlenime düşmüş 1000 izlenim için çöküş demek yanlış olur. O saatler de youtube da aktif kullanıcı az olması bile %20 %30 luk bir düşüş yapabilir.

ben 1.resim de çöküş göremedim. 10 bin den 9 bin izlenime düşmüş 1000 izlenim için çöküş demek yanlış olur. O saatler de youtube da aktif kullanıcı az olması bile %20 %30 luk bir düşüş yapabilir.

Hocam genel bir izlenim düşüş görüntüsü. Detaylı ekledim.

OSOemF.jpg

gayet normal bir durum. uzun zamandır oluyor bana birçok kanal ile. algoritmayla alakalı. 2-3 gün boyunca 200k izlenen kanal bir anda önerilenlerden düşüp 2-3k ya düşüyor. sonra tekrar önerilenlere girebiliyor

gayet normal bir durum. uzun zamandır oluyor bana birçok kanal ile. algoritmayla alakalı. 2-3 gün boyunca 200k izlenen kanal bir anda önerilenlerden düşüp 2-3k ya düşüyor. sonra tekrar önerilenlere girebiliyor

2-3 gün iyi bir sonuç benim durum 5-6 saat geçmeden yaşanıyor. Daha sonra yeni yayınladığım videolar izlenim almıyor. Kanalın takipçi aboneleri olduğu halde.

Evet youtubedeki her kanalın 15 yıldır yaşadığı bir durum. Biri düşer biri çıkar bunu kabullenmek lazım. Bazen 1 sene iyi gider düşersin bazen de 1 hafta. Bazen bu düşüş sizden kaynaklıdır kalite düşmüştür içeriğe ilgi azalmıştır dönemi bitmiştir ya da youtube düşürmüş. Bunlar hep oluyor

Evet youtubedeki her kanalın 15 yıldır yaşadığı bir durum. Biri düşer biri çıkar bunu kabullenmek lazım. Bazen 1 sene iyi gider düşersin bazen de 1 hafta. Bazen bu düşüş sizden kaynaklıdır kalite düşmüştür içeriğe ilgi azalmıştır dönemi bitmiştir ya da youtube düşürmüş. Bunlar hep oluyor

Rakiplerim var. Rakip yeni kanal başlasa kanal tutuyor ve izleniyor. Bu durumda bot yardımı ile şikayet ederek kanalı pert ettiklerini düşünüyorum

Like %80-90- son videoda %100 beğeni var.

Aynı sıkıntı benim kanalda var abone izlenme hepsi 1 saat içinde düştü ve 1 aydır budurum devam ediyor günde 1000 abone alan kanal günlük 8 aboneye düştü organik kanal spma kanalı'da değil çıldırıcam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri