- Web sitesi
- www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde yaklaşık 5.000 adet kanal bulunmaktadır. Ben ve ekibim ise ayda ortalama 200 kanal bağlıyabiliyoruz. Ayda buyfullchannel.com'dan elime 500 yeni kanal gelmektedir. Bu nedenle bende aylardır biriktirdiğim kanalları çok fazla bağlıyamadığım için satmaya karar verdim. Kanalların hiç biri bir yere bağlanmamıştır. Ve kanallar içerisinde eşleşenli, engelli veya ihtarlı bir durum olmadan teslim ederim.
İade Şartım: Kişi kanalı aldıktan 24 saat içerisinde iade etmek isterse ücretin %80'nini iade ederim. %20'sini iade etmem. Çünkü kişi artık o kanalın kategorisini öğrenmiştir ve bunu meslek haline getirenlere karşı önlemdir.
İstediğiniz haftalık hit: 5.000 ile 200.000 arasında olabilir.
Kanalın Açılış Tarihi: Son 10 ay içerisinde stoklarım mevcuttur. (2013 ve 2014 kanallarını kendim için kullanıyorum.)
Riskli Kategori: Film, Dizi, Çizgi Film, Talk Show'dur.
Lütfen aşağıdaki şablona uygun şekilde konuya mesaj atınız. Hiç bir sattığım kanalın kapanmama garantisini vermiyorum.
Lütfen konumda baltalayıcı mesajlar yazmayınız. Ben yıllardır stoklu çalışıyorum.
İstediğim Hit : xxxxx
Son 1 hafta minumum hit : xxxx
Kanalın Açılış Tarihi : x Ay Önce
En Hit 3 Videonun Ortalama Süresi : xx dk
Kanalın Bağlanacağı Yer : Adsense veya Partner
Kanal Kategorisi : Risksiz veya Riskli
Ödüyebileceğim Fiyat : xxxx TL
Minumum Ödenebilecek tutar : 250 TL'dir. 250 TL altındaki kanal isteklerine malesef dönüş yapılmayacaktır.
Örnek Şablon:
İstediğim Hit : 150.000 Hit
Son 1 hafta minumum hit : 5.000
Kanalın Açılış Tarihi : 5 Ay Önce
En Hit 3 Videonun Ortalama Süresi : 20-50 dk arası
Kanalın Bağlanacağı Yer : Partner
Kanal Kategorisi : Risksiz
Ödüyebileceğim Fiyat : 250 TL
İpucu: Ödüyebileceğiniz fiyatı şu şekilde hesaplıyabilirsiniz. Bilirsiniz ki bir kanalın değeri önündeki 3 aylık yapacağı kazanç kadar ortalamasıdır. Ben ise yarısından aşağı edecek değere veriyorum. Buna istinaden....
Haftalık hit x 4.3 (aya tamamlama) x 3 (3 aylık hit) x 0.01(hittin ortalama kazanca dönüşü) / 2.5 (benden alışın böleni) = Çıkan ödüyebileceğiniz tutardır.
Haftalık 5.000 izlenme için hesap yapalım:
5.000 x 4.3 x 3 x 0.01 = 600 TL Normal Ederidir.
5.000 x 4.3 x 3 x 0.01 / 2.5 = 258 TL Satabileceğim ederidir.
Partner & Riskli Bölen : 3
Partner & Risksiz Bölen : 2.5
Adsense & Riskli Bölen : 2.5
Adsense & Risksiz Bölen : 2
Elimde yaklaşık 5.000 adet kanal bulunmaktadır. Ben ve ekibim ise ayda ortalama 200 kanal bağlıyabiliyoruz. Ayda buyfullchannel.com'dan elime 500 yeni kanal gelmektedir. Bu nedenle bende aylardır biriktirdiğim kanalları çok fazla bağlıyamadığım için satmaya karar verdim. Kanalların hiç biri bir yere bağlanmamıştır. Ve kanallar içerisinde eşleşenli, engelli veya ihtarlı bir durum olmadan teslim ederim.
İade Şartım: Kişi kanalı aldıktan 24 saat içerisinde iade etmek isterse ücretin %80'nini iade ederim. %20'sini iade etmem. Çünkü kişi artık o kanalın kategorisini öğrenmiştir ve bunu meslek haline getirenlere karşı önlemdir.
İstediğiniz haftalık hit: 5.000 ile 200.000 arasında olabilir.
Kanalın Açılış Tarihi: Son 10 ay içerisinde stoklarım mevcuttur. (2013 ve 2014 kanallarını kendim için kullanıyorum.)
Riskli Kategori: Film, Dizi, Çizgi Film, Talk Show'dur.
Lütfen aşağıdaki şablona uygun şekilde konuya mesaj atınız. Hiç bir sattığım kanalın kapanmama garantisini vermiyorum.
Lütfen konumda baltalayıcı mesajlar yazmayınız. Ben yıllardır stoklu çalışıyorum.
İstediğim Hit : xxxxx
Son 1 hafta minumum hit : xxxx
Kanalın Açılış Tarihi : x Ay Önce
En Hit 3 Videonun Ortalama Süresi : xx dk
Kanalın Bağlanacağı Yer : Adsense veya Partner
Kanal Kategorisi : Risksiz veya Riskli
Ödüyebileceğim Fiyat : xxxx TL
Minumum Ödenebilecek tutar : 250 TL'dir. 250 TL altındaki kanal isteklerine malesef dönüş yapılmayacaktır.
Örnek Şablon:
İstediğim Hit : 150.000 Hit
Son 1 hafta minumum hit : 5.000
Kanalın Açılış Tarihi : 5 Ay Önce
En Hit 3 Videonun Ortalama Süresi : 20-50 dk arası
Kanalın Bağlanacağı Yer : Partner
Kanal Kategorisi : Risksiz
Ödüyebileceğim Fiyat : 250 TL
İpucu: Ödüyebileceğiniz fiyatı şu şekilde hesaplıyabilirsiniz. Bilirsiniz ki bir kanalın değeri önündeki 3 aylık yapacağı kazanç kadar ortalamasıdır. Ben ise yarısından aşağı edecek değere veriyorum. Buna istinaden....
Haftalık hit x 4.3 (aya tamamlama) x 3 (3 aylık hit) x 0.01(hittin ortalama kazanca dönüşü) / 2.5 (benden alışın böleni) = Çıkan ödüyebileceğiniz tutardır.
Haftalık 5.000 izlenme için hesap yapalım:
5.000 x 4.3 x 3 x 0.01 = 600 TL Normal Ederidir.
5.000 x 4.3 x 3 x 0.01 / 2.5 = 258 TL Satabileceğim ederidir.
Partner & Riskli Bölen : 3
Partner & Risksiz Bölen : 2.5
Adsense & Riskli Bölen : 2.5
Adsense & Risksiz Bölen : 2
Son düzenleme: