hitrockman üye den şikayetçiyim.Flxg botu yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aragon

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=13218]aragon[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=15904]hitrockman[/MENTION]
Tanıklar;
Olayın Geçtiği Konu: pm
Olay: skype den flxg botu yazdığını söyledi.

kendisi bana mesaj attı ve ben de ekledim.Birbirimize site hakkında yardımcı olduk ancak aşağıdaki konuşma geçince bu konuyu açmak zorunda kaldım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kolay gelsin :)
arkadasi banlarsaniz guzel olur kisi haklarini ihlal ediyor burda bu sste benim kimligimi ve skype bilgilerimi aciga cikartiyor gereken yapilsin lutfen ayrica ben kullandim dememisim yazildigi uzere msjda

benim kullanip kullanmadigimi kimse ispatlayamaz bunu sadece elime biryerden gecti

Son düzenleme:
yaptigin sacmaligi pek sallamadilar galiba biraz insan olsaydin ergen olmasaydin birbirimizle bilgi alisverisi yardimlasma yapabilirdik ama sen cok saglam bok ettin benim iyi niyetimi ben oturdugum yerden insanlari keyfine report eden birisi degilim youtube ta hic bir zamanda oyle calismam her yaptigim video benim render var photoshop cercevelerimin elinden gecip atilir youtube a spam olsa bile kalitesiz degildir insanlar benim videolarimi calar ha o zaman cezalarini veririm buda her insanin hakkidir.
Sen olayi anlamadan forumlara sacma sapan bir daha msj atma derim sana aklinida basina devsir.

yaptigin sacmaligi pek sallamadilar galiba biraz insan olsaydin ergen olmasaydin birbirimizle bilgi alisverisi yardimlasma yapabilirdik ama sen cok saglam bok ettin benim iyi niyetimi ben oturdugum yerden insanlari keyfine report eden birisi degilim youtube ta hic bir zamanda oyle calismam her yaptigim video benim render var photoshop cercevelerimin elinden gecip atilir youtube a spam olsa bile kalitesiz degildir insanlar benim videolarimi calar ha o zaman cezalarini veririm buda her insanin hakkidir.
Sen olayi anlamadan forumlara sacma sapan bir daha msj atma derim sana aklinida basina devsir.

Render yaptın diye video senin olmuyor,sen başkasının videosunu alıyorsun,aynısını sana yapınca şikayet ediyorsun.Senin gibi açgözlüler yüzünden bu durumdayız.

Bu kişi banlanmayı hak etti bence

bu forumun yarisi oyle calisiyor zaten ama ben baskasinin renderladigi videolari almiyorum fark orada
sanki sen baska cekim videolari aliyorsun sen degilmisin aspiredan site alan 2 tane rss kopyalayip diger sitelerden icerik cekip bunlari spinnerla yuvarlamak sence bu seninmi yapiyor yine o icerigi ? soyle bakalim

kendi yaptigin isi yorumlamadan baskasinin isine laf atmayacan gorende sutten cikmis ak kasik sanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri