Hız Yapmayın DİKKAT!

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu gece 12 civarı maçtan dönüyorduk. Ana yolda kaza olmuştu. Motor kazası olmuştu birisi ölmüştü üzerini örtmüşlerdi cesedin çok üzücü bir durum. Genç bir kız arkadaşıyla motorla giderken motor kaymış, kız yere düşünce üzerinden halk otobüsü geçmiş ve şoför kaçıp gitmiş. Biz dönüşte gördük cesedi filan yol üstünde. Kız ölmüş çocuğu da hastaneye kaldırıyorlardı. İbret oldu bize sizlere de olsun, bir anlık kaza hayatınıza sebep olabiliyor. HABER ŞU ŞEKİLDE GEÇİYOR:

ANTALYA’da motosikletten düşen 22 yaşındaki Kamile Uğur, belediye otobüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Tekelioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Motosikleti kullanan 21 yaşındaki Ramazan Baki Kip iddiaya göre önüne çıkan belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyonu kırınca bir araca çarptı. Motosiklet sürücüsü Kip yaralanırken, arkasında oturan Kamile Uğur, dengesini kaybedip belediye otobüsünün arka lastiğinin önüne düştü. Seyir halindeki otobüs genç kızı ezerek durabildi.

Kazadan sonra aracın sürücüsü Arya Yavari paniğe kapılarak olay yerinden kaçarken, çevredekiler kazayı hemen 112 ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı Baki Kip’i yakındaki özel bir hastaneye götürdü. Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası Kamile Uğur’un cenazesi adli tıp morguna konuldu.

Polis, otobüs şöförü Mehmet Doğan’ın ve bir süre sonra polis merkezine teslim olan Arya Yavari’nin ifadelerine başvurdu. Hastanede tedaviye alınan Ramazan Baki Kip’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

kepez sakarya bulvarı üzerinde 2 tane genç motorlarıyla yolda giderken sürücü motorun önünü kaldırmak isterken arkasındaki arkadaşı motordan düşmüş ve çocuğun üstünden tır geçmişti galiba çocuğun beli kopmuştu görünen fotoğraflarda aman dikkat edin arkadaşlar bana bişey olmaz demeyin kimsenin canı yanmasın

konyaaltında dominos pizza motorlu servisi pizzayı zamanında yetiştircem diye de ölmüştü.

kepez sakarya bulvarı üzerinde 2 tane genç motorlarıyla yolda giderken sürücü motorun önünü kaldırmak isterken arkasındaki arkadaşı motordan düşmüş ve çocuğun üstünden tır geçmişti galiba çocuğun beli kopmuştu görünen fotoğraflarda aman dikkat edin arkadaşlar bana bişey olmaz demeyin kimsenin canı yanmasın

konyaaltında dominos pizza motorlu servisi pizzayı zamanında yetiştircem diye de ölmüştü.

Özellikle Motor kullanan arkadaşlar çok dikkat etmeli. en ufak bir kazada dahi ölüm riski maksimum sırf bu yüzden küçüklükten beslediğim motor hayalimi askıya aldım hatta rafa kaldırdım. Bana birşey olmaz demeyin , ölüm bizler için.

Bu konuyu gördüm, artık hız yapmıcam Motorla bügün iyi hız yaptım. Malum hayat ucuz değil 1dk da hayat siliniyor
kullanırken kask, dizlik takmya karar verdim.Pazartesi ilk işim bunlari almak olacak

Bu konuyu gördüm, artık hız yapmıcam Motorla bügün iyi hız yaptım. Malum hayat ucuz değil 1dk da hayat siliniyor
kullanırken kask, dizlik takmya karar verdim.Pazartesi ilk işim bunlari almak olacak

Bugün kaza yapanlar kask takmamıştı kaskı motorla birlikte savrulmuştu başka tarafa.

bende motorla kaza yaptım trafikte seni saymıyorlar aldırış bile etmiyor adamlar ben bu yüzden 10 ay bacak kırık yattım Allahıma binlerce şükür kimsenin başına vermesin kurban oldum çok zor bir durum.

zamanında çok motor almak istemiştim babam hep engellemişti.Şimdi iyiki engellemiş diyorum.Hiç eğitim almadan motora biniyorlar ve sonuç hep felaket :(

Sınıftan bir arkadaşım var, 2013 nin aralık ayında motorla kaza yapmıştı. Arkadaşım komada yanlis hatirlamiyorsam 5 gün felan kaldı, arkadasımm hala hız yapıyor, hala motora biniyor vazgeçemiyor motordan hala akıllanmadı.

onu bunu bilmem ..
motoruda arabayıda ADAM gibi süreceksin.... yok makas atayım yok motorla 200 le gideyim dersen acımam ....
ha sen adam gibi sürersin ona sözüm yok amenna ...
arabanla otobana çıkarsın yol müsait olur 120 130 150 yaparsın amenna
ama sen artislik yaparsın makas atarsın motorunla hız denemesi yaparsın ona ACIMAM !
daha geçen gün moderatör arkadaşın yiğeni küçücük yavru neler yaşadı gördük Allah düşmanıma vermesin ...
Bana kalırsa herşeyin adam gibi olanı makul sapıtmamak gerek sapıtanada acımam üzülmem....

Son düzenleme:
Motorlara çok dikkat edin beyler ansızın çıkıyorlar farketmek zor olabiliyor

Bugün şeridimde giderken yanımdan aniden geçti o anda hissettim korktum bile uzay mekiği gibi geçiyor, biraz sola kırsam o an uçacak gidecek allah korusun

Motor işi çok rizikolu

Motora kasksız, koruma kıyafetsiz (mont) dizliksiz, eldivensiz binilmez. Yapılan en büyük yanlış, 10.000TL si var arkadaşın, gidip 10.000TL lik motor alıyor. Eee ekipman? Yok...
10.000TL paran mı var?, önce ekipmanını alıcaksın. 2.000Tl ekipman mı tuttu, 8.000TL lik motor alıcaksın. Bakkala, markete bile gitsen, o kaskı takıcaksın. Ecel geldiyse baş ağrısı bahane, kimse küt diye gitmiyor, en bilineni kalp krizi. Oda bir sebep. Kaza yaparak ölecekse, ne kask önler ne başka birşey, lakin önlem almayıp, kaza yaptıktan sonra, geri kalan ömrü sakat olarak geçirmekte var. Önce önlem sonra tevekkül.

bende motor kazasıyla kuzenimi kaybettim. suçu yokken arkadan bir tır çarpmıştı. 8de7 suçlu bulundu ama bulunsa ne olacak. giden gitti. bizimde ailede motor kullanmak yasak. yani evlatlıktan reddilmeye kadar gider bütün aile çok üzüldü. o olaydan sonra motoru olanlar sattı alacaklarda arabaya döndü. çok etkiledi. askerden geleli 1 ay olmuştu.

2001 yılından beri aktif şöförüm samimi söylüyorum öyle dengesiz araba kullananlar gördümki trafik kuralı nedir bilmiyor takmıyor araba sürmeyi eşşek sürmek sanıyor Bursada ve Balıkesirde gördüğüm gördüğüm şöförler şöför denmez gerçi süzmeler var iken ben bu iki şehirde motor sürmeyi aklımın ucundan bile geçirmem rus ruleti gibi bişey Yaşadığım yerde insanlar araba yolundan yürüyor Arabalarda kaldırımda park ediyor neyseki devlet önlemini aldı kaldırımları yüksek yaptı arabalar çıkamaz oldu Yolun iki tarafı kaldırım hala yolun ortasından yürüyorlar ya çıldırmamak elde değil

Bursada kullaniyorum motor :) Bursa herşeye değer. Pazar kahvaltimi deniz kenarinda, dag yamacinda yapıyorum. Motor olmasa evde hala uyuyordum. Arabaylada cikilmaz. Motorun keyfi baska :)

beyler bırakın şu motora binmeyi ya.Resmen kaza oldumu bariyer senin vücudun ya.Allah aşkına değermi en ufak kazada bile oranın buranın kırılmasına ya.Asla motora binipte öyle otobana vs çıkmam.Kusura bakmayın ama aklı olup canına kıymet verende otobana motorla çıkıp hız yapmaz.BIRAKIN MOTOR KULLANMAYI ! kullanmazsanız ölmezsiniz başka hobi edinin.Ama kullanırsanız eninde sonunda mutlaka bir kaza yaparsınız ha bugün ha 10 sene sonra ama illaki yaparsınız.Deymez beyler Deymez.Şeytan işi diye boşuna demiyorlar.

insan elininde ayağınında ayarını bilecek arkadaş o kadar..

Dün gece adam öyle bir kırdıki önüme az kalsın geçiriyordum arkadan rüyamda da hep kabus gördüm kaza yapmışım felan etkilendim demekki.

şu an trafikte arac kullananlari tekrar sinavlara alsalar 90 % i ehliyet alamaz. basimizda mufettis bekliyor 20 kisiden 5ini gecirsek sorusturma aciyorlar. sahsen benim ortalamam 20 de 2.5 cok kufur yesekde trafige canavar salmaktan iyidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri