hızlı başlangıç sonu ne olur

denizkan38

Kayıtlı Üye
arkadaşlar danışmak istediğim konu var. ben önceden de denemiştim youtube işini biraz çakallık yapayım dedim adsense kapandı tahmin edeceğiniz gibi.:D şimdi 5 şubatta tekrar başladım. 10 kadar kanalım var. ve bi videom patlama yaptı 3-5 lira olan günlük gelir. 4 gündür ortalama22-23 lira oldu. bende korktum yine kapanır diye 2 gündür video atmıyorum ne dersiniz biraz rolantiye bırakayım mı yoksa tam yol ileri mi?

tmm 20 lira günlük çok değil ama daha kanallar ve adsense 25 günlük o yüzden biraz tedirgin oldum dikkat çeker mi diye ama kesinlikle yanlış bişey yapmıyorum. hergün bütün kanalları 2-3 kere açıp kontrol ediyorum uyarı felan var mı diye. ve bot veya vds de almadım bütün videoları kendim indirip yüklüyorum. hırs yaptım şu youtube dan bi para alayım diye özen gösteriyorum biraz

tmm 20 lira günlük çok değil ama daha kanallar ve adsense 25 günlük o yüzden biraz tedirgin oldum dikkat çeker mi diye ama kesinlikle yanlış bişey yapmıyorum. hergün bütün kanalları 2-3 kere açıp kontrol ediyorum uyarı felan var mı diye. ve bot veya vds de almadım bütün videoları kendim indirip yüklüyorum. hırs yaptım şu youtube dan bi para alayım diye özen gösteriyorum biraz

yabancı içerik mi çalışıyosunuz hocam ?

mıllet 200 300 lira alıyor siz daha nerelerdesiniz eskisi gibi çakallık yapmıyorsan birşey olmaz

evet para büyük değilde 25 günlük hesap altı üstü dikkat çekmez mi

hocam içeriğiniz telif ve dünya geneli veren bi içerik değilse devam edin.. ve ilerleyen dönemde de günlük en az 20 lirada sabit tutmaya çalışın eğer tek videodan almışsanız hiti fazla uzun sürmez zaten...

tmm o zaman hepinize teşekkürler. video yüklemeye devam. gün gelecek bende günlük 200-300 liraları göstericem burda. yaşasın ytpara. :D

ben günlük o kadar parayı göreyimde banlayıversin artık nabalım :D

Hocam kendin tıklamadığın ve illegal yoldan tık almadığın sürece sıkıntı yok.. [MENTION=3893]denizkan38[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri