Hızlı cloud varmı?

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

yenerk

Kayıtlı Üye
Ücretlide olur çok uçuk olmadığı sürece ücretsiz olsa daha iyi olur :D varmı arkadaşlar böyle bir servis

mega.co.nz hız konusunda fena değil gibi.
50GB kadar ücretsiz alan veriyor

Hocam mega.co.nz sitesine geçenlerde 10 gb kadar 5 dosya yüklemiştim..Dosyaları tekrar indirmek istediğimde 250 mb dan büyük olduğu için indirilemiyor hatası verdi..Bunun bir çözümü var mı aceba

Hocam mega.co.nz sitesine geçenlerde 10 gb kadar 5 dosya yüklemiştim..Dosyaları tekrar indirmek istediğimde 250 mb dan büyük olduğu için indirilemiyor hatası verdi..Bunun bir çözümü var mı aceba

sanırım ücretli bende paket alırken farkettim bant limiti sınırlı diyor bedava olanda diğerlerinde 1 tb 2 tb diye artıyor

tek seferde 9 GB dosya indirdim bugün :)
firefox için bir eklenti kurmanız gerekiyor.. (diğer tarayıcılar içinde aynı durum var galiba)

daha sonra tarayıcıyı yeniden başlatıyorsunuz ve downloadı yapıyor

deneyin eğer, yine aynı sorunu yaşarsanız kısa bir video ya da resimli şekilde anlatmaya çalışırım :)

tek seferde 9 GB dosya indirdim bugün :)
firefox için bir eklenti kurmanız gerekiyor.. (diğer tarayıcılar içinde aynı durum var galiba)

daha sonra tarayıcıyı yeniden başlatıyorsunuz ve downloadı yapıyor

deneyin eğer, yine aynı sorunu yaşarsanız kısa bir video ya da resimli şekilde anlatmaya çalışırım :)

doğru bu olayı biliyordum aklımdan kaçmış :D hatta megayı daha öncede kullanmıştım şimdi hatırladım :D

Mail.ru dan 1 tb ücretsiz almıştım gerçekten çok hızlı vdsde süratli indirebiliyorsunuz

Bu arada mega dosyalarınızı bir anda uçurabilir beyler dikkat :D

Uyarı: MEGA'nın kriptografik güvenlik modeli yukarıda gösterilen şifreleme anahtarlarının gizliliğine dayanır. Güvenli olmayan kanallar üzerinden paylaşmaktan kaçının!

Telif hakkı uyarısı MEGA başkalarının telif haklarına saygı duyuyor ve MEGA bulut hizmetini kullanan herkesin telif hakkı yasalarına uymasını zorunlu tutuyor. MEGA bulut servisini telif hakkı ihlali için kullanmanız kesinlikle yasaktır. Bir kişinin yada kuruluşun, telif hakkını yada tescilli haklarını ihlal edilmesine neden olabilecek dosyaları yüklemeniz, indirmeniz, depolamanız, paylaşmanız, dağıtmanız, veya herhangi başka bir şekilde kullanmanız yasaktır.

mega.co.nz'ye dosyaları atarken bile winrar'dan şifreleme yaparım :)
dosya isimlerini de yine kendi anlayacağım şekilde kısaltırım ..

ama tabi ücretsiz bir hizmet olduğu için ne kadar önlem alırsan al, kapatmak istedikten sonra her türlü kapatırlar

amazondan şaşma geçenki konudan beri kullanıyom 250-300 gb depoladım upload normal download 50 mb/sn çok iyi sınırsız disk 60 dolar senelik 3 ay bedava :)

Amazon cloud tavsiyemdir sınırsız alan veriyor ilk 3 ay bedava sonrası yıllığı 59.99 $

mega co, eşek yüküyle para alıyor ama çok hızlıdır ve 2 gb a kadar tek link halinde alabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri