Hızlı Editleme Yapabileceğim Program Lazım

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar camtasiadan videonun rengini karartıyorum çerçeve ve logo ekliyorum ama kaydettikten sonra baya uzun bir süre bekliyorum.Bu işlem süresini kısaltabileceğim bir yöntem var mı_?

yada bu işlemleri daha kısa sürede yapabileceğim bir program varmı?

Sanırım Render Süresini diyorsunuz hocam tamamen bilgisayarın ozellikleriyle alakalı birşey oldugunu dusunuyorum eger boyle birşeyi bulabilirseniz bende yararlanmak isterim

Bu konuda tam bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
vps alsam hız nasıl olur

cyberlink kullanabilirsin hocam benim kullandıklarım arasında en hızlısı oydu.ekran kartın da nvidia ise ekstradan biraz daha hızlı yapar.

Camtasia render hızı pc özellikleriyle hem ilgili hemde değil maalesef. Programın belli bir hızı var. O hızı aşmıyor. Mesela 30 dk bir videoyu render etme hızı ortalama 20 dk. Nerden mi biliyorum? Normal HDD ile aynı video 20 dk sürüyordu, SSD HDD ile de aynı sürüyor. Bilgisayar masaüstü ve grafik çalışmak için dizayn edildi.

Ben camtasia, sony vegas ve cyberlink powereditor'u son 15 günde baya bi test ettim. Render hızı için özellikle Cyberlink'i tavsiye ederim. Aynı VDS'de en hızlı sonucu ondan aldım. Hızı öncelikle etkileyen ama kesinlikle bilgisayar özellikleriyle alakalı oluyor. Çünkü programlar CPUyu tamamen kullanıyor VDS'de render yapılırken başka işleme izin vermiyordu ama kendi bilgisayarım da diğer işlemlere fırsat bulabiliyorum

Ben camtasia, sony vegas ve cyberlink powereditor'u son 15 günde baya bi test ettim. Render hızı için özellikle Cyberlink'i tavsiye ederim. Aynı VDS'de en hızlı sonucu ondan aldım. Hızı öncelikle etkileyen ama kesinlikle bilgisayar özellikleriyle alakalı oluyor. Çünkü programlar CPUyu tamamen kullanıyor VDS'de render yapılırken başka işleme izin vermiyordu ama kendi bilgisayarım da diğer işlemlere fırsat bulabiliyorum

hocam tabiki pc özellikleri önemli lakin benim pcde yaptığım renderlarda pcnin sadece %20sini kullanıyor o yüzden uzun sürüyor tam olarak kullanım yapsa 1 saatlik render işlemini 10 15 dakika arasında yapacak

hocam tabiki pc özellikleri önemli lakin benim pcde yaptığım renderlarda pcnin sadece %20sini kullanıyor o yüzden uzun sürüyor tam olarak kullanım yapsa 1 saatlik render işlemini 10 15 dakika arasında yapacak

Tam olarak kullanmasını istiyorsan eğer Görev Yöneticisi - Ayrıntılar'dan kullandığın programı bulup onun önceliğini Yüksek şeklinde ayarlarsan %20'yi arttırabilirsin.

Benim aslında söylemek istediğim eğer yüksek özellikte bir bilgisayar olur ve önceliği yüksek seviyesine çekersen gerçekten render hızı ve süresi farkediyor.

camtasia iyi program da tam sürümünü bulabilmek mesele..

Son düzenleme:
Sony vegas ile hızlı render alabilirsin.Render hızını sistem özellikleri ve ekran kartı etkiliyor ama diğer bir faktörde video bitrate.Youtube için yüksek bitrate gerek yok.

Sony vegas ile düşük bitrate 720p herhangi bir videoyu render ederken 3 dakikada 10dakikalık video işliyor.

Sony Vegas kullanıyordum ben eğer bilgisayarın iyiyse çok hızlı hallediyordu ve çok geniş olanaklar sağlıyordu.Kullanmasını öğrendikten sonra bebek oyuncağı gibi geliyor.Bir bak derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri