Arkadaşlar 5 saniye civarı hızlı ip değiştirebililen VDSL destekli modem arıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ttnetin verdiği üçretsiz modem var bende çok hızlı ip değiştiriyorum
Air5650TT
Airties ile 10-20 saniye sürüyor
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortlama kaç saniyede ip değişiyor. İp değiştirme butonuna tıklar tıklamaz ip değiştikten sonra internete çıkma süreside dahil?
Yapmayın hocam bendede var aynısı 41 saniyede değişiyor 5 saniye sonrada nete çıkabiliyorsunZYXEL VMG3312-B10B 10-15 saniye arası
Yapmayın hocam bendede var aynısı 41 saniyede değişiyor 5 saniye sonrada nete çıkabiliyorsun
Rahat 55 saniye sürüyor
sana yazmadan önce denedim ben hatta 16 saniye sürdü.Modemi yeniden başlatarak yapmıyorsun değil mi, ayar sayfasına girip kaydet diyorum ben ortalama 15 saniyede alıyor yeni ip.
Konu Dışı: Bizim burda adsl var 8mb anca Vdsl ıstesek verme ımkanları varmı oda aynı adsl kablosundan gelıyormus galıba ?
Yapmayın hocam bendede var aynısı 41 saniyede değişiyor 5 saniye sonrada nete çıkabiliyorsun
Rahat 55 saniye sürüyor
Asus tek geçerim model n17u
Modem ipyi kaç saniyede değiştiriyor hocam.
Asus tek geçerim model n17u
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.