HIZLI vds kullanıpta kanal kapanması yasayan varmı

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
merak ettıgım sorulardan bırtanesı hızlı yukledıgımız ıcın kanalı kapatılan oldumu acaba butun browser lerı kurup maıllere gırıs yapsak aynı anda yukleme yapsak sorun olurmu

birden çok kanala girersen aynı anda 1 vds den girersen tabi kapanır kanalların

merak ettıgım sorulardan bırtanesı hızlı yukledıgımız ıcın kanalı kapatılan oldumu acaba butun browser lerı kurup maıllere gırıs yapsak aynı anda yukleme yapsak sorun olurmu

10 sn lik vine videolarıyla 50 tane videoyu 3 dkda attığında kanalda 1 aydan kısa süre önce açılmış ve hiç videosu yoksa ihtimali yok kapanır. Bu verdiğim rakam kesin sonuç içindir. Bazen aynı dakikada 4 video dahi yüklemek sıfır kanalı gümletir.

4 browser aynı anda calıstırıyorum, 1 gbit hat var..
geneli uzun videolar.. sorun yok.

1git e yakın hız. Tüm videolar 30-40 dakika. Bazen tek kanala 100 video atıyorum. Hepsinin para kazanmasını açıp paylaşıyorum. Daha ne kanalım kapandı ne de başka bir şey oldu. Böyle böyle 10-15 kanalım var. Acımadan 100-200 video atıyorum içlerine. 10 dakika sürmüyor 100 video. 1 gbit internet ile

:cool:
1git e yakın hız. Tüm videolar 30-40 dakika. Bazen tek kanala 100 video atıyorum. Hepsinin para kazanmasını açıp paylaşıyorum. Daha ne kanalım kapandı ne de başka bir şey oldu. Böyle böyle 10-15 kanalım var. Acımadan 100-200 video atıyorum içlerine. 10 dakika sürmüyor 100 video. 1 gbit internet ile
pekı sorun olmuyor degılmı saglam kanllar allah nazardan saklasın
bende 700/700mb net kullancam cunku 3*4 browser ıle

10 sn lik vine videolarıyla 50 tane videoyu 3 dkda attığında kanalda 1 aydan kısa süre önce açılmış ve hiç videosu yoksa ihtimali yok kapanır. Bu verdiğim rakam kesin sonuç içindir. Bazen aynı dakikada 4 video dahi yüklemek sıfır kanalı gümletir.

Peki videolari nasil yuklemeliyiz ? Yani her videodan sonra yaklasik nekadar beklemeliyiz (Genelikle +20dk ve +70dk calisiyorum)

:cool:
pekı sorun olmuyor degılmı saglam kanllar allah nazardan saklasın
bende 700/700mb net kullancam cunku 3*4 browser ıle

Valla o artık içeriğine ve sana kalmış. 1 gbit internet var. Opera-mozilla ve genelde chrome kullanıyorum. Ama hep gizli tarayıcıdan.

10 kanala aynı anda giriyorum. Hepsine 150-200 video attım tabi her gün 50 video attım. 1-2 tanesine 150 tanesini birden attığımda oldu. Böyle böyle 10-15 kanal yaptım. Bir sorunla karşılaşmadım. Hepsi 30 dakika üstü ama videoların. Ve açıklamalarını başlıklarını falan hep kendim düzenliyorum.

Bot kesinlikle kullanmadım. Tüm kanallarımı kendim açtım. Aynı ip üzerinden açtım. Hatta belli bir sayıdan sonra kanal açınca bile tel ister oldu )

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] hocam kanalları kimden alıyorsunuz veya açıyorsanız nasıl açıyorsunuz?browserde çerez temizleme derdi olmasın diye mi gizli modda bakıyorsunuz ctrl+shift+n ile değil mi bir de 5 browsere aynı anda girip farklı farklı kanallara yükleme falan yaptınız mı hiç hocam?

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] hocam kanalları kimden alıyorsunuz veya açıyorsanız nasıl açıyorsunuz?browserde çerez temizleme derdi olmasın diye mi gizli modda bakıyorsunuz ctrl+shift+n ile değil mi bir de 5 browsere aynı anda girip farklı farklı kanallara yükleme falan yaptınız mı hiç hocam?

Hocam kanalları kendim açıyorum. Birinden 5 kanal aldım hepsi mn partnerinde idi.

Valla içim elvermedi kullanmadım. Anlayacağınız her kanalı kendim açıyorum.

Browserler ise çok kullandığım hesaba normal giriyorum.
Bazen eski hesaplarda işim falan oluyor onlara ise gizli tarayıcıdan giriyorum
Yani aynı browser de hesap ekle deyip başka hesap eklemiyorum. Lakin böyle yaptığımda da sorun olmamıştı.

5 değil 3 browseri geçmedim. Şöyle anlatayım. Opera browser var içi boş. Onu gizli pencereden açıp bazen dünya engeli verebilecek videoları deniyorum birden 400 video attığımda oluyor. Dünya engeli vermezse chrome gizli pencereden asıl kanala upload yapıyorum.

Bence benim gibi yapmayın ben hiç dikkat etmiyorum. Hiçbir şeye. Ben para kazanmanın kapatılması veya belli sorunların oluşmasını hep içeriğe bağlamışımdır. Yoksa ilk banı benim yemem gerekir diye düşünüyorum.

Hocam kanalları kendim açıyorum. Birinden 5 kanal aldım hepsi mn partnerinde idi.

Valla içim elvermedi kullanmadım. Anlayacağınız her kanalı kendim açıyorum.

Browserler ise çok kullandığım hesaba normal giriyorum.
Bazen eski hesaplarda işim falan oluyor onlara ise gizli tarayıcıdan giriyorum
Yani aynı browser de hesap ekle deyip başka hesap eklemiyorum. Lakin böyle yaptığımda da sorun olmamıştı.

5 değil 3 browseri geçmedim. Şöyle anlatayım. Opera browser var içi boş. Onu gizli pencereden açıp bazen dünya engeli verebilecek videoları deniyorum birden 400 video attığımda oluyor. Dünya engeli vermezse chrome gizli pencereden asıl kanala upload yapıyorum.

Bence benim gibi yapmayın ben hiç dikkat etmiyorum. Hiçbir şeye. Ben para kazanmanın kapatılması veya belli sorunların oluşmasını hep içeriğe bağlamışımdır. Yoksa ilk banı benim yemem gerekir diye düşünüyorum.
kanalları nasıl açıyorsunuz hocam peki?nasıl açtığınıza da anlatırsanız sevinirim.

zamanında uploaddan para kazanırken fileserve ve hotfile çok hesabımı kapamıştı hızlı yüklüyorum diye.youtube da bunu yapar mı,yapıyor mu diye bende merak etmişimdir aslında :)

kanalları nasıl açıyorsunuz hocam peki?nasıl açtığınıza da anlatırsanız sevinirim.

Özelden cevapladım lakin.

Arkadaşlar kanal açılışına falan önem vermem ben. Sadece içeriğe veririm.

Kanalları içeriği bomboş bir tarayıcıdan yani çerezleri ve geçmişi %100 temiz bir tarayıcıdan açarım.

İp adresine pek dikkat etmem. Hatta haftalarca reset bile atmadım diyebilirim.

Ve kesinlikle ne olursa olsun +15 dakika onaylatması yaparım. Kanalı 1 gün bekletirim kendi halinde. Tabi ondan önce kanala resim eklerim google+ da resim ekler düzenlemelerini yaparım. 10 dakikamı alır ayarları falan. E-posta bildirimleri falan. Yani sanki ciddi bir kanal açıyormuş havası veririm. Olay bu. Bunun da işe yarayıp yaramadığını bilmem bunu zaten kanal kapanmasın diye yapmam her işimde titiz olduğumdan ) Bir ip konusunda çok titiz değilim )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri