Hızlı ve Öfkelinin Yıldızı Hayatını Kaybetti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
v2297.jpg

Hızlı ve Öfkeli filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker, Los Angeles'ın kuzeyindeki bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Yayıncı Ame Van Iden, Paul Walker'ın Pazar günü yerel saatle öğleden sonra bir kazada öldüğünü doğruladı ancak daha fazla detay vermedi. Los Angeles Bölge Şerifi, kazada 2 kişinin öldüğünü, Paul Walker'ın yolcu koltuğunda olduğunu bildirdi.

Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.

2001'den bu yana 5 farklı ‘Hızlı ve Öfkeli' filminde boy gösteren başarılı aktör, dünya çapında tanınan serinin bugünlerde çekilmekte olan 7. filminde de rol alıyordu.

Hızlı ve Öfkeli'nin 7.'sinin çekimlerine ABD'deki Şükran Günü tatili sebebiyle ara verilmişti. allah rahmet eylesin güzel bir oyuncuydu

v229v.jpg

ALLAH RAHMET EYLESİN

R.I.P Paul Walker... cidden çok üzüldüm :( ben aksiyonu,gerilimi bu adam sayesinde öğrenmiştim.

valla üzüldüm çok beğeniğim bir oyunvuydu ( ama arkadaşlar Müslüman olmayanlara Allah rahmet eylesind enilmez..Allah'ın rahmeti müslümanlaradır)

Yazık olmuş harbiden üzüldüm. Çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncuydu Paul Walker. Bu sene gösterime girecek filmleride vardı hatta.

oglum cidden üzüldüm lan babannem olunce bu kadar üzülmedim ben

Yahu adamın seceresine mi baktınız Hıristiyan olduğuna nasıl eminsiniz? Ayrıca mekanının cennet olacağını, rahmeti Allah bilir. Bize düşen ise duadır.

Vaybe Brian O'Conner oldu demek uzuldum iyi bir oyuncuydu .

Çok sevdiğim ve başarılı bulduğum bir oyuncuydu.Çok üzüldüm. :(

Dikkatli olmak lazım 3 günlük hayattayız. Belki daha 10 larca film çevirecekti ama nasip değilmiş. Böyle haberler duyunca aklıma para için çabaladığımız geliyor hep. Çok para çok para diyoruz hep ama öldükten sonra kıymeti kalmıyor.

Zengini de fakiride ünlüsüde bir gün Ölümü Tadacak..

Daha 40 yasinda adam cok uzuldum, cok yazik oldu :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri