Home Office'imiz nasıl?[SS'li]

elsaati

Kayıtlı Üye
Babam evden kovdu aşağıda abimle [MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] home office kurduk.Sizce nasıl :D
rQq1Ez.jpg

NOT:Konu dalga amaçlı açılmıştır.Çekip koyduğumuz yerin zaten uzaktan yakından ofisle bir alakası yok :) Hep beraber gülelim diye yapılan bir şey :D

Son düzenleme:
edit: pardon yaşın kucukmus, profil resmindekinin sen oldugunu dusunmem gerekirmis...

Son düzenleme:
Kardeş kusura bakma alınmanı istemem ama senin gibi boş konu açan birini hayatımda ilk kez görüyorum.

Güzelmiş hocam bende abimi ikna edebilirsem aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.

düşük bütçeli home office, hayırlı olsun

bu arada o siberia acer notebookdan daha pahalı kırmayın :D

---------- Spam Engelliyici 02:16 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

@Gmail
arkadaşın yaşı bir hayli küçük anlayışlı olalım

Bu sene home office çılgınlığı bakalım seneye ne olacak görürsek. :D
bu arada bir yanda facebook bir yanda ygs kitabını görünce babana hak verdim az bile yapmış ;)

Kardeş kusura bakma alınmanı istemem ama senin gibi boş konu açan birini hayatımda ilk kez görüyorum.

12-13 yaşında diye biliyorum çok yüklenmemek gerek . Ama tabii bir sınırı var :)

O değil de laptopta o kadar çok sekme açma , hele ki chrome da. Alev alır alev .

hocam neden böyle dediniz küçük kardeşimiz heves etmiş fotoğrafı atmış egecim güzel ortam olmuş keşke fotoyu atarken 2 pcdende ytparayı açaydın bi asalet olurdu :D

aranızda kaç yaş var merak ettim mahsuru yoksa :cool: aynen dalga amaçlı açılmış konu arkadaş baya ciddi ofis kurduğu için beğenmedi konuyu :)

[MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION] yaş problem değil hocam isterse 3-4 yaşında olsun akıl yaşta değil başta tabiki ama yani konu açmış olmak için konu açmak deyimi oluşuyor kafamda. :)

aranızda kaç yaş var merak ettim mahsuru yoksa :cool: aynen dalga amaçlı açılmış konu arkadaş baya ciddi ofis kurduğu için beğenmedi konuyu :)

3 yaş var aramızda şahsen bana göre küçük aramızda bi itibar var egeyle.Küçük kardeşimiz deyimini kullanırken sizin yaşlarınızı baz alarak kullandım bu kelimeyi :D dedektif iş başında

bi rahmetli Frankenstein vardı o geldi aklıma.

Beyler sakin olun :) nerdeyse adres isteyip dövmeye gideceksiniz çocuğu.Ben şahsen beğendim ortamı.İki kardeş güzel bir muhabbet içinde çalışabilirsiniz.İleride de burda ki bazı boş konuşuyorsun diyip boş konuşanlara karşı güzel masalarla iyi bir odadan resim atarsın.Bugün ekmek yediğimiz google bile iki arkadaş tarafından o resimden 10 kat daha beter halde başlayarak bu hale getirildi.Sana önerim derslerini aksatma [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

hocam neden böyle dediniz küçük kardeşimiz heves etmiş fotoğrafı atmış egecim güzel ortam olmuş keşke fotoyu atarken 2 pcdende ytparayı açaydın bi asalet olurdu :D

15 yaşında biri küçük kardeşimiz diyorsa durumlar vahim ceninler foruma üye olabilirmi merak ettim

Daha nice boşlarını gördük,az üstteki off sprey sıkıp sigara içen eleman gibi:D,ayrıyetten konu gırgırına konu dışına açtım iki gülelim diye,böyle bi yoruma gerek yoktu,madem böyle konular görmek istemiyosun,konu dışına girme
12-13 yaşında diye biliyorum çok yüklenmemek gerek . Ama tabii bir sınırı var :)
O değil de laptopta o kadar çok sekme açma , hele ki chrome da. Alev alır alev .
Niye yüklenmek gereksin ki konu dalga amaçlı zaten ofisle yakından uzaktan alakası yok gayet gevşek bi ortam:D

5 yaş var hocam o 13 ben 18,yapacak bi şey yok her forumda var böyleleri
Aslında bu işi herkes evde yaptıgna göre herkes home office :D
denebilir:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri