HOPİ uygulamasıyla bedava alışveriş yapın

dervegider

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Boyner bir uygulama çıkarmış telefonlara Hopi diye. İlk kaydolan 1 milyon kişiye 25 lira dağıtıyor ve bu parayı internetten alışverişte de kullanabiliyorsunuz. Farklı telefon numaralarıyla kaydolup istediğiniz kadar 25 lira kazanabiliyormuşsunuz. (Donanımhaber'de okudum)

Sanırım her platformda var. Mağazaya hopi yazıp aratın, programda detayları yazıyor zaten.

Daha detaylı bilgi için de burayı okuyabilirsiniz: HOPİ uygulamasını indiren 1 milyon kişiye 25 tl

Önemli: 25 lira hemen gelmiyormuş, ben de kaydoldum daha gelmedi para falan. 2-3 saati bulabiliyormuş.

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] , hocam konu kesinleşince beni etiketlermisiniz bu konuya merak ettim

Hiçbir fikrim yok valla. :D Ben bilgi vereyim dedim kullanan olur diye.

---------- Spam Engelliyici 01:00 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] , hocam konu kesinleşince beni etiketlermisiniz bu konuya merak ettim

Aslında kesin gibi bir şey birçok kişi donanımhaber'de sipariş vermiş falan. Uygulamayı indirin bence. :)

Konuya pislemek gibi olmasın da;

Bu kampanya en az 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

25 Lira sadece indirim olarak kullanılıyor diye biliyorum ben hocam. Sanmıyorum öyle nakit 25 lira verdiklerini..

Paracık nasıl kastın hangisini seçtin ben bakıyom alışveriş yapmak gerekiyor :) anlamadım

yok ya uygulamaya gir üye ol telefonla sonra uygulamadan çıkış yap başka tel ile tekrar gir son 4 5 saat sonra paralar geliyo buraya kadar tamam. sonra siteye gir üyelik aç üyelik açarsan kargo ücretsizmiş üyeliği açtın diyelim. 25 tl lik ürün buldun orda hopi hesabımla öde diyo ona tıklıyosun sonra telefondan hesabına girip hobi barkod kodun var onu yazıyosun siteden alışveriş yaparken hoppp kargoda :D

yabanci numarayla oluyor mu ? :D 500 tane sim kart var :D

yok ya uygulamaya gir üye ol telefonla sonra uygulamadan çıkış yap başka tel ile tekrar gir son 4 5 saat sonra paralar geliyo buraya kadar tamam. sonra siteye gir üyelik aç üyelik açarsan kargo ücretsizmiş üyeliği açtın diyelim. 25 tl lik ürün buldun orda hopi hesabımla öde diyo ona tıklıyosun sonra telefondan hesabına girip hobi barkod kodun var onu yazıyosun siteden alışveriş yaparken hoppp kargoda :D

Hacı hemen geldi 25 paracık 5 dk içinde Boyner'e girip üye olcam dmi

Hacı hemen geldi 25 paracık 5 dk içinde Boyner'e girip üye olcam dmi

oha ben 4 saat bekledim aynen boynere gir üye ol ürünü bul sonra sepete eklenin yanında hopi hesabım diyo oraya tıkla senden barkod kod isteyecek sonra telefondan gir barkod kodu al oraya yaz sonra bilgilerini gir devam et :D ben sabahı bekleyecem ürünler için :D

oha ben 4 saat bekledim aynen boynere gir üye ol ürünü bul sonra sepete eklenin yanında hopi hesabım diyo oraya tıkla senden barkod kod isteyecek sonra telefondan gir barkod kodu al oraya yaz sonra bilgilerini gir devam et :D ben sabahı bekleyecem ürünler için :D

Anladım hacı saolsın ne bilem geldi hemen :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri