HTC ONE mı LG G2 mi?

lg g2 ekranı daha büyük, arayüzü çok daha iyi, özellikleri daha iyi, ekranı daha kaliteli, sayayım mı daha? :D Bence lg g2 al.

Bir arkadaşta HTC One gördüm kafam karıştı, yorumlarında da öve öve bitiremedi, ama aklımdaki de LG G2 ydi hocam...

HTC telefonları her zaman ilk görüşte aşık eder kendine ama kullanışı vs olsun çabuk hevesini alırsın . LG G2 almalısın .

LG G2 kesinlikle daha iyi özellik bakımından. Ama bu HTC'nin ses sistemleri çok iyi keza verdikleri kulaklık da aynı şekilde. G2'de durum nasıl pek bir bilgim yok.

Onlardan birini alacağına Nexus 5 al hocam . Google destekli güncellemeler tıkır tıkır . OOh mis :D

Kesinlikle LG G2, pişman olmazsın.

Başka bir alternatif istiyorsan , Asla Android alma , İlk başta güzel gelir , Sonra mesaj yazarken bile telefon donmaya başlar :) Alırsan eger bi zaman sonra gel bu konuya yaz son durumunu :)

Bende android kullanıyorum , ilk fırsatta İphonecu olucam inş :) İphoneden şaşmayın .

Htc one incelemesini izledim geçenlerde.
Kendi geliştirdiği arayüzde çok fazla sorunlar olduğu söyleniyordu.

вαттυѕαу;206253' Alıntı:
Başka bir alternatif istiyorsan , Asla Android alma , İlk başta güzel gelir , Sonra mesaj yazarken bile telefon donmaya başlar :) Alırsan eger bi zaman sonra gel bu konuya yaz son durumunu :)

Bende android kullanıyorum , ilk fırsatta İphonecu olucam inş :) İphoneden şaşmayın .

Hocam o kasma muhabbetleri falan artık eski androidlerde kaldı yav . Şehir efsanesi oldu onlar artık :)

LG G2 hocam hiç şaşma 1 aydır kullanıyorum mükemmel cihaz.

Pişman olmak istiyorum dersen. LG al memnun kalmak istiyorum diyorsan, HTC one al. Kaliteli olsun istiyorsan, İphone

Kimse HTC'yi övmemiş.. Şahsen 3 ay önce aldım o kadar memnununm ki. Hiç bir telefonda olmayan boomsound, kendine has sense arayüzü.. Bunları geçtim telefonun tasarımı yeter. LG Samsung Sony falan hikaye. Hepsini kullandım aralarında en çok beğendiğim htc one.

вαттυѕαу;206293' Alıntı:
Ben bilmem onu , S3'ün ekranı kaydırırken kastıgına şahidim . İphone kadar stabil bi telefon olamaz :)

Hocam iphone 5s'imi sattım da LG G2 aldım :) aslında şu şekilde olamaz, iphone g2 kadar stabil olamaz dicektik :)) 10 üstünden 10 gerek işlemcisi gerek ram olayı milisaniye takılma ve kasma yok 4.4 ile dahada güzel olacağı düşüncesindeyim.

LG Nexus 5 yakında Türkiye'ye gelir telefon odur bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri