Html css

tuna

Kayıtlı Üye
beyler merhaba. bilgisayar programcılığı bölümü okumayı düşünüyorum ama altyapım yok. 0 dan başlamayı düşünüyorum bana ne önerirsiniz nerden başlayayım tam olarak 0 dan html ve css ile başlayacakmışız

beyler merhaba. bilgisayar programcılığı bölümü okumayı düşünüyorum ama altyapım yok. 0 dan başlamayı düşünüyorum bana ne önerirsiniz nerden başlayayım tam olarak 0 dan html ve css ile başlayacakmışız

Bende buna tutuluyorum iyimi :) Bilgisayar programcılığı= Html css bumu adalet bumu eğitim ya bizde bu eğitim sistemi varken bilgisayar derslerinde klasör açıp "Evet arkadaşlar bunlarda klasör çubukları bakın aşağı çekiyorum aşağı gidiyor gördünüzmü diyip araç çubuğu oluyor" diyorsa kardeşim hiç düşünme kafana takma bence direk atıl ;)

Bende buna tutuluyorum iyimi :) Bilgisayar programcılığı= Html css bumu adalet bumu eğitim ya bizde bu eğitim sistemi varken bilgisayar derslerinde klasör açıp "Evet arkadaşlar bunlarda klasör çubukları bakın aşağı çekiyorum aşağı gidiyor gördünüzmü diyip araç çubuğu oluyor" diyorsa kardeşim hiç düşünme kafana takma bence direk atıl ;)

İyi bir okuldaysa pek de öyle olmuyor şuanda C dersi alıyorum adamlar 6.haftadaki pointer konusunu 2.haftadan anlatmaya başladılar.

ilk dönem html css vs. görebilirsin bunlara çalışmana gerek yok 1 haftalık işleri var. Önemli olan C, C++,Java vs. çalışacaksan bunlara çalış.

İyi bir okuldaysa pek de öyle olmuyor şuanda C dersi alıyorum adamlar 6.haftadaki pointer konusunu 2.haftadan anlatmaya başladılar.

ilk dönem html css vs. görebilirsin bunlara çalışmana gerek yok 1 haftalık işleri var. Önemli olan C, C++,Java vs. çalışacaksan bunlara çalış.

yani 0 dan başlayacam ilk html css başlamam gerekmiyormu HTML Dersleri - CSS Dersleri - Ücretsiz Video Anlatımlar - YakınKampüs burdan başlamayı düşünüyorum ondan sonra nereye devam etmem gerek

Html css web programlamanin temelidir bütün kullanacagin dinamik program dilleri html ve css içine gomulecek html css öğren dostum ardından da phpye gir

Html css web programlamanin temelidir bütün kullanacagin dinamik program dilleri html ve css içine gomulecek html css öğren dostum ardından da phpye gir

evet bi arkadaş bilgili okumuş bu bölümde htmcl css sonra php öğrenirsin dedi hayırlısı başlayacam yarın derslere

Size ne öğretecekler tam bilmiyorum hocam tabi bunlara da çalış ama yanında dediğim gibi C, C++ da çalışabilirsin yani çok bekleme :) Bu arada html css'den güzel türkçe video dersler vardı araştır yardımcı olur.

C'den baslamasi çok zor olur php ardından basic dillerini öğrenirsen algoritma temellerin atılmış olur. Algoritma öğrenmeden istersen C++ öğren fayda etmez.

C'den baslamasi çok zor olur php ardından basic dillerini öğrenirsen algoritma temellerin atılmış olur. Algoritma öğrenmeden istersen C++ öğren fayda etmez.

Biz algoritma dersi almadan C dersine başladık bizim hocalarda var birşey o zaman :D

Ben yazılım mühendisligi son siniftayim ilk sene full algoritmayla geçti desem yeridir garip bir durum sizin ki

Bende bilgisayar mühendisliği 1.sınıfım, bizde sadece sözlü olarak geçti böyle algoritma dersi olarak değilde sadece bir konu olarak gördük ve o bildiğimiz algoritma gibi değil yani algoritma nedir vs. bunları gördük. Baktım şimdi algoritma dersimiz 2. sınıftaymış C++ dan bile daha sonra göreceğiz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri