Hugging People !! :) Sarılmak Güzeldir

• Kullanıcı mazlumty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Güzel olmuş hocam yalnız bu videoyu yabancı forumlarda paylaşmayı unutmayın :D

Sonuna kadar izledim video,ses,görüntü herşey mükemmel tek sorun kanal resmin ve kapak resmin cok basit duruyor onlarıda profosyonel bir şekilde yaptırırsan hiçbir sıkıntı yok bol kazançlar sakın vazgeçme

Sonuna kadar izledim video,ses,görüntü herşey mükemmel tek sorun kanal resmin ve kapak resmin cok basit duruyor onlarıda profosyonel bir şekilde yaptırırsan hiçbir sıkıntı yok bol kazançlar sakın vazgeçme

Aklımda Zaten Kardeşim Biraz içerik Yapdıkdan Sonra Hallederim Umarım :)

tarık turanda güzel yapıyor sende devam böyle gidin iyisiniz

Başlığı biraz daha orjinalliştirin hocam çok sade şu haliyle ek olarak bayanlarla fiziksel temassız kurgular bulun malum kızlarımız çok elitler sarılmazlar :)

Aklımda Zaten Kardeşim Biraz içerik Yapdıkdan Sonra Hallederim Umarım :)

Tamamdır ozaman hiç sıkıntı yok devam bende özgün calısıyorum inatla devam ediyorum şuan 3 hafta oldu tatildeydim 1 haftada 2 hafta oldu kanal günlük 50 60 kuruş bırakmaya başladı kafam rahat en azından bıkmadan devam etmek en önemlisi biliyorum devam edersem 1 sene sonra günlük 50 60 Tl diyeceğim sende sakın vazgeçme izlenim gelmiyor diye sürekli at tekrardan bol kazançlar

Tamamdır ozaman hiç sıkıntı yok devam bende özgün calısıyorum inatla devam ediyorum şuan 3 hafta oldu tatildeydim 1 haftada 2 hafta oldu kanal günlük 50 60 kuruş bırakmaya başladı kafam rahat en azından bıkmadan devam etmek en önemlisi biliyorum devam edersem 1 sene sonra günlük 50 60 Tl diyeceğim sende sakın vazgeçme izlenim gelmiyor diye sürekli at tekrardan bol kazançlar

Aynen Kardeşim Durmak Yok

Bu üstümdeki üye kendini fikir hocasımı sanıyor her mesajda anlamadım.

Videoya gelince çok güzel olmuş. İlk başta konuyu görünce yabancı sandım izlemedim :)

ilkte yabancı sandım youtube izledim konuyu kapadım sonra anladım :D devam edin hocam da Türk kızları sarılmaz bence siz avrupada adamlar nasıl 1000 göğüs elleme videosu çekiyorsa sizde 1000 kız ile sarılma videosu çekin :D:D kamera marka model nedir ?

Nikon D7000 Kardeşim

Video çok iyi tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

Son düzenleme:
Başarılı bence.Tek takıldığım presents çok komik duruyor ya nedense.Columbia pictures falan değil yani bu. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri