Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
harika olmuş video hocam başarılarınızın devamını diliyorum![]()
hocam ben çabuk izlerimNe çabuk izledin Dayı Şok Ettin Beni. Eyallah Beğendiğin için![]()
bu arada kanal logosunu hiç beğenmedim bence değiştirin bir an önce galiba Graphic Designer'di galiba o özgün kanallara ücretsiz logo yapıyordu bence bir bakın derim.Ne çabuk izledin Dayı Şok Ettin Beni. Eyallah Beğendiğin için![]()
Sonuna kadar izledim video,ses,görüntü herşey mükemmel tek sorun kanal resmin ve kapak resmin cok basit duruyor onlarıda profosyonel bir şekilde yaptırırsan hiçbir sıkıntı yok bol kazançlar sakın vazgeçme
Aklımda Zaten Kardeşim Biraz içerik Yapdıkdan Sonra Hallederim Umarım![]()
Tamamdır ozaman hiç sıkıntı yok devam bende özgün calısıyorum inatla devam ediyorum şuan 3 hafta oldu tatildeydim 1 haftada 2 hafta oldu kanal günlük 50 60 kuruş bırakmaya başladı kafam rahat en azından bıkmadan devam etmek en önemlisi biliyorum devam edersem 1 sene sonra günlük 50 60 Tl diyeceğim sende sakın vazgeçme izlenim gelmiyor diye sürekli at tekrardan bol kazançlar
ilkte yabancı sandım youtube izledim konuyu kapadım sonra anladımdevam edin hocam da Türk kızları sarılmaz bence siz avrupada adamlar nasıl 1000 göğüs elleme videosu çekiyorsa sizde 1000 kız ile sarılma videosu çekin
kamera marka model nedir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.