Hukuk İle ilgilenen birileri Bakar mı Lütfen.

jamut

Kayıtlı Üye
Sorun Çözüldü Konuyu Editledim.. HErkese Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
sen kaç ay düşünüyorsun:D

sakat o işler burun kırmak bile 6 yıla kadar gidebiliyor

sen kaç ay düşünüyorsun:D

sakat o işler burun kırmak bile 6 yıla kadar gidebiliyor
İşe Bak adam Gelsin senin evinde sen yokken kardeşlerine Tehtidler savursun. Şikayet edince 1 ay ve 20 tl para cezası alsın. biz bir yerini kırınca nefsi mudafa, cezayı biz iyilim öyle mi.. bazen bazı yerlerde hukuk bitmiş adalet yokmuş.. Yinede cevap için teşekkür ederim.

O eve geldiğinde sende evde ol evin içinde döv haneye tecavüzden suçlu olarak yargılanan o şahıs olur.

konut dokunulmazlığı ihlali, kesici aletle tehdit her iki suç da 6 ay - 2yıl arası cezası var.
Mahkemeye verin en kötü zaten uzaklaştırma cezası alır büyük ihtimal.
Cezadan sonra bir daha böyle birşeye kalkıştımı artık kendi düşünsün kesin hapis yatar.

(Verdiklerim sadece tavsiyedir, hukuk forumlarına konu açarsan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.)

Eve çağır tahrik et sana vursun sağlam 2-3 kere sonra öldürmeye kadar yolun var...

Eğer bu işi evinde yaparsan sen ceza almazsın o alır. Ama bunu sokak ortasında yaparsan en ağır cezayı sen alırsın iyi düşün!

Allahından bulsun kardeş ;) kendini sinir ettiğine değmez, yarın bir gün bi kösede ölür gider zaten sana kalmasın

evinde yaparsan ve o kişinin daha önceden sabıkası varsa ceza almazsın diye düşünüyorum.hatta eve geldiğinde parmakları kırmaya başlamadan polisi arayın,polis gelene kadar kırarsın zaten...aradım ,kendimi savunmak zorunda kaldım dersin.

Araba ile çarpmak en mantıklısı sonuçta KAZAAA :)

bir çok yapılacak şey var da maalesef Türkiye'nin adaletine güvenemiyorum.
geçmiş olsun.

Teşekkür ederim arkadaşlar Gerekli müdahale evin içinde olsun diyen çok kişi var ve gerçekten öyle. Haneye tecavüz art niye tehtid ten sadece 25 yıl yeme ihtimali olduğunu öğrendim ayrıca mahallede bir çok arabayı kundakladı lastiklerini patlattı kaportalarını yamulttu ayrıca eroin içip hap kullanan ve belkide bizim bilmediğim motor çalma bisiklet çalma işlerinede karışmışı vardır...birile görüştüm eve sadece gelirse kameran hazı olsun onun tipini bile evine geçerken çeksen bir kaç kelime bile kaydetsen yeterli dedi..İnşallah İt gibi içeride kuduracak pek yakında..İyi Forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri