hukuktan anlayan arkadaş bakabilir mi

jamut

Kayıtlı Üye
Merhaba Hakkımda yapmadığım bir şey için bana iftira atıldı. iftira atan kişi bir kız. kendi iffetini ortaya atarak ifade verdi ve bende gittim ifademi verdim. kamera kayırlar ve her şey ortadayken bir sorun omur mu olmaz mı? avukat tutmam gerekir mi. Hukukçu arkadaşlar yazarsa sevinirim. İyi forumlar

Merhaba Hakkımda yapmadığım bir şey için bana iftira atıldı. iftira atan kişi bir kız. kendi iffetini ortaya atarak ifade verdi ve bende gittim ifademi verdim. kamera kayırlar ve her şey ortadayken bir sorun omur mu olmaz mı? avukat tutmam gerekir mi. Hukukçu arkadaşlar yazarsa sevinirim. İyi forumlar

İftira ettiği şeyi ispatlamadığı sürece sorun olmaz.

Madem iftira attı, ispat etmekle yukumlu olan kişi kız dır. Ama sen yinede ifadeni verirken barodan ücretsiz avukat hakkımı kullanmak istiyorum demen yeterlidir. Bazı hukuki terimler, attığın imzalı kağıtlar, ileride mahkemeye bu iş taşınırsa delil ve ifade niteliğindedir. Hukuk adamı yanında ifade ver, onu dinle ve imza atmanı öneririm. Barodan ücretsiz avukat hakkını kullan derim. Yade etrafında tanıdıgın avukat ne bilim hukuksal olarak birine danışmanıda öneririm. Geçmiş olsun

İffet derken eger size atilan iftira yada suc Tecavüz,ırza geçme,ırza tasaddi davalarında kadın mağdurun şikayeti bile yeterli olabilmektedir. Çünkü söz konusu iddialarda bulunarak dava açan mağdurenin iddiaları nedeni ile toplum nazarında lekelenmeyi kabul etmesini lehte delil olarak yorumlayan eski yargıtay içtihatlarının olduğunu biliyorum. Bu yüzden kendinizi avukatla savunmanız kaçınılmaz. Hemen bir ceza avukatı ile temasa geçmelisiniz.

Avukat tutmanızı öneririm kendinizi ıspatladıktan sonra sizde kendisi hakkında maddi manevi tazminat davası açın. Ama her şey bariz ortada ben suçsuzum deseniz bile kesinlikle avukat tutmanızı öneririm. Suçsuz yere sırf bir ifade neticesinde 3 4 ay boşu boşuna cezaevinde yatanları bile görüyoruz.

Hocam iftira attı diyorsun kamera kayıtı var diyorsun olay şimdi başka bir kapıya çıkıyor :D Sen kıza kızda şimdi sanamı çakmaya çalışıyor :D Şöyle söyleyeyim kız 15 yaşından küçükse öpüştüysen bile ayvayı yedin :D kız 15/18 yaşındaysa ve normal cinsel ilişkiye girdiysen o zaman kızın rızası olsa dahi yine ayvayı yedin 18 yaşından büyükse ve elinde video kanıtın varsa sorun yok. Ancak olay farklı birşeyde olabilir bana iftira attı demişsin konuyu tam açıklamamışsın yardım istiyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri