Hulu.com dan video indirrdiiimmmm ;D

• Kullanıcı tomrigs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri

tomrigs

Kayıtlı Üye
nerdeyse 7 - 8 saatimi bu işe harcadım ve en sonunda inatla çalışarak ve paraya kıyarak bu işi becerdim..

Sırada düna engelini geçme varrrrr...

Arkadaşa ödülünü veriyoruz :)

odul-urunleri1.jpg

Arkadaşlar tam sistemi çözeyim en kısa sürede bir video ile sizlere anlatacığm yaptığım uygulamaları adımları ile birlikte..

forumda bigün biri atomu parçalıcak eminim :rolleyes:
arşimetti dimi suyun kaldırma kuvvetini bulup hamamdan fırlayan ? :D
oda bu devirde bulmuş olsa bizim foruma kesin konu açardı :mad:
tebrikler hocam :D

Hulu, Netflix bunlara bulasmayin.. Adamlarin buradaki aboneligi bile parayla..

Adamlar acimazlar, teliften ileriye de gidebilirler..

Hatirlatmak isterim..

Hulu, Netflix bunlara bulasmayin.. Adamlarin buradaki aboneligi bile parayla..

Adamlar acimazlar, teliften ileriye de gidebilirler..

Hatirlatmak isterim..

videolarda hulu.com a ait herhangi bir ibare bulunmuyor zaten yayınladıkları anime, dizi, belgesel, show vb. şeyler genelde dünya engeline sahip fakat zaten artık hepimiz render olayına başladığımıza göre telif konusunda fazla bir prüz çıkacağını sanmıyorum vurkaç yapılabilir telif gelene kadar önemli olan eng. içeriğe hızlı bir biçinde erişeilme bence ... tüm spam yapan arkadaşlarımızın hepimizin telif yeme riskinin her zaman olduğu aşikar ve daha ciddi sorunlarlada arşılaşabileceğimiz bir gerçek.. burada önemli olan kim ne kadar risk alabilir.. Tabiki aramızda şanslılarda olacak şassızlar da olacak.. risk herzaman var..

o sitelerden video indirmek icin para neden harcaniyor onu anlamadim. O isi yapan program zaten freeware:-)

hulu için gerekli 3 şey

1 vpn
2 firefox
3 download helper

fizik kurallarına aykırı iş yapmadınız yani

videolarda hulu.com a ait herhangi bir ibare bulunmuyor zaten yayınladıkları anime, dizi, belgesel, show vb. şeyler genelde dünya engeline sahip fakat zaten artık hepimiz render olayına başladığımıza göre telif konusunda fazla bir prüz çıkacağını sanmıyorum vurkaç yapılabilir telif gelene kadar önemli olan eng. içeriğe hızlı bir biçinde erişeilme bence ... tüm spam yapan arkadaşlarımızın hepimizin telif yeme riskinin her zaman olduğu aşikar ve daha ciddi sorunlarlada arşılaşabileceğimiz bir gerçek.. burada önemli olan kim ne kadar risk alabilir.. Tabiki aramızda şanslılarda olacak şassızlar da olacak.. risk herzaman var..

Ben uyarimi yaptim hocam. Bi sure sonra dava actilar diye konu acan olursa sasirmam.

youtube a yüklediğimiz bir video yüzünden direk Mahkeme oluyormu ? yani bildiğim kadarıyla olmuyor çünkü youtube da dolaylı yoldan suçlu oluyor izin verdiği için veya engellemediği için, bu yüzden telif var, karşı bildirim var..

ilk havaya, sonra ayağa, sonra kafaya değilmiydi :confused:

Ben uyarimi yaptim hocam. Bi sure sonra dava actilar diye konu acan olursa sasirmam.

mesajı bi an forumdaki muhammed denen adam yazdı sandım :D

ama şöyle bakınca adamların kendi yapımlarıda var mesela hulunun birkaç tane dizisi var kendine ait sakıncalı olabilir.

bu arada konu sahibi arkadaşı tebrik etmeyi unuttuk.

BAD0D921A9910F425CB7F58591013700.jpg

Son düzenleme:
[MENTION=7959]Deniz[/MENTION] mesajı bi an Muhammed yazdı sandım

hocam cok ozur dileyerek birsey rica edecegim, Muhammed deyince Aklima Efendimiz ( sav ) geliyor. rica etsem editleyebilirmisiniz..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri