Hulu Hakkında

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Arama motoru gibi bir şey burası sanırım bir şey aradım farklı sitelerden buldu getirdi önüme.

Free TV Shows and Movies - Watch Your Favorite TV Episodes and Movies Online | Hulu

NBC ve FOX'un ortaklığıyla kurulan video paylaşım sitesi hulu.com, USA da youtube ve google'dan daha populer olduğu söyleniyor. Acaba burdan para kazanılır mı ?

Uçururlar adamı ;) Fox anında yapıştırır telifi

Sitede Baktım Da Önceden Videosunu Attığım Programı Gördüm..

Hell's Kitchen herhangi bir eşleşen, dünya engeli veya sonradan telif vermedi..

belli programlara telif vermiyor olabilir :)

bu program üzerinde durmamamın nedeni ise rakipler var ve onlar videoyu ilk yüklediğinden bana ünlem veriyordu.. uğraşsan ünlemi geçersin ama burda önemli olan videoyu ilk atmak olduğundan uğraşmadım..

Peki para kazanma olayı var mı ?

Sitede Baktım Da Önceden Videosunu Attığım Programı Gördüm..

Hell's Kitchen herhangi bir eşleşen, dünya engeli veya sonradan telif vermedi..

belli programlara telif vermiyor olabilir :)

bu program üzerinde durmamamın nedeni ise rakipler var ve onlar videoyu ilk yüklediğinden bana ünlem veriyordu.. uğraşsan ünlemi geçersin ama burda önemli olan videoyu ilk atmak olduğundan uğraşmadım..

Sıradan kişiler Hulu'ya kolay kolay video yükleyemez hele hele TV dizisi videolarını hiç yükleyemez.Hulu'yu Hulu yapan şey tüm dizileri tek siteden izleme imkanı ve o diziler resmi veya resmi makamların onayladığı kullanıcılar tarafından yükleniyo

Site etrafa kapitalizm saçıyor içimi kararttı bu site nasıl youtubedan daha popüler olur. Adamlar ne seçmişse insanlar onu izliyor sitede olaya bakarmısın tepedekilerin seçtikleri dışında birşey yok.

Sana inanıyorum, hulu.com USA'nın bir numaralı video izleme sitesi o izlenimleri bulman normal. Tamam kardeş tamam da para kazanma olayını bir anlatta bizde öğrenelim sana mübarek günde dua edelim.

isterseniz araştırın..

hell's kitchen..

son bölümü 2 gün önce yüklemişler ve 50k dan fazla izlenme almış..

gelirini siz düşünün.. telif vs. gelmiyor..

Sana inanıyorum, hulu.com USA'nın bir numaralı video izleme sitesi o izlenimleri bulman normal. Tamam kardeş tamam da para kazanma olayını bir anlatta bizde öğrenelim sana mübarek günde dua edelim.

sen hulu.com'a yüklemiceksin..

yüklenmez zaten :D

tvyo.com nasılsa hulu.com'da öyle..

hulu.com'daki videoyu youtubeye yüklüceksin =)

Hulu, netflix gibi siteleri youtube ile karistirmayin, bunlar tvyo,tivibu gibi sirketler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar an itibayiyle hulu com dan video indirdim.

Deneme : 1 naruto indirdim yükledim anda dünya engeli = başarısızlık 1 ;D

O siteyi kaynak olarak kullanıyorum çok güzel diziler ve çizgi filmler buldum.

bende indirmeye başlıyacam şu an dünya engelini geçme ile ilgili bir strateji üzerinde çalışıyorum..

narutoda dünya engeli var, diğer animeleri bilmiyorum denemelere başlıyorum eğerki başarılı olursam bilgilendireceğim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri