Hyip

Yalnız Kurt

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir sürü Hyip konusu var ama kim kazanıyor belli değil sizin kazandığınız belirli bir hyip sitesi varmı ?

HYİP siteleriyle uğraşılmaz çoğu paranızı alır geri vermez scam sitelerdir.

Hyip sitelerinden geçmişte güzel paralar kazandım örnek: justbeenpaid :)
yt den sonra unuttum gitti hepsini..

Arkadaşlar bir sürü Hyip konusu var ama kim kazanıyor belli değil sizin kazandığınız belirli bir hyip sitesi varmı ?

Uzak dur kardeşim.

Uzun süre yaptım. Referans bulma kısmım iyi olduğu için çok kazandım. Ama soktuğun adamalar bir kira alamadı.

Referans bulamıyacaksan uğraşma. Sen para biriktirene kadar siteler batıyoor.

Hyip in sistemi bir tur bankadaki parani yatir sana su kadar faiz verelim ile esdegerdir. Fakat ne kadar saglam olursa olsun hyip sitelerinde para kazanan kisi sayisi cok azdir. Genelde para kaptiran insan cok olur ve hicbir sekilde parani alamaz hicbir hak iddia edemezsin . Bu yuzden hic bulasmamani oneririm. Ben 2-3 hyip sitesine para yatirmistim kazanmayi birak yatirdigim parayi dahi alamadim

Hyip siteleri ponzi şemasına göre çalışan birnevi saadet zinciri sistemidir.Sisteme ilk girenler çok deli kazanır.Sonrası mahvolur gider.

Uzak durun derim.Ama illaki girmek istiyorsanızda yeni açılan bir siteye girin.İlk girenlerden olursanız ve refte bulmanız zor olmazsa ciddi kazanç sağlarsınız.Ama dediğim gibi riski çok fazladır.

Hyip sitelerinin güvenli olup olmadığını gösteren birkaç site var.Adlarını unuttum.Açılış tarihlerine göre girmenizde fayda vardır.

Hyip sitelerinden geçmişte güzel paralar kazandım örnek: justbeenpaid :)
yt den sonra unuttum gitti hepsini..

ben onun profitclicking'e döndüğü zamanlara yetiştim jbp güzeldi de işte ne zaman pc olduysa bozdu. yok yeşil ışıktır yok o dur anamızı ağlattılar, neticesinde karımızı yaptık ama :)

ben onun profitclicking'e döndüğü zamanlara yetiştim jbp güzeldi de işte ne zaman pc olduysa bozdu. yok yeşil ışıktır yok o dur anamızı ağlattılar, neticesinde karımızı yaptık ama :)

:D:D:D yeşil yanınca ne saldırıyorduk -payza-solide )) ne günlerdi,ben jbp iken ciddi kazanç elde ettim,ama profitte 5 haneli dolar bıraktım,ama para iyi katlanıyordu gerçekten ))

:D:D:D yeşil yanınca ne saldırıyorduk -payza-solide )) ne günlerdi,ben jbp iken ciddi kazanç elde ettim,ama profitte 5 haneli dolar bıraktım,ama para iyi katlanıyordu gerçekten ))

aynen benimde 5k dolar var içeride hala :D jbp ye az daha erken yetişseydim dağıtacaktım da nasip işte :)

bu iştede baya bi para var galiba bari youtube'den kazanamıyorum bundan kazanayım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri