İade Garantili ★ 49$ değerinde Lisanslı Eklenti ★ + Manuel İşlemler İle Kasmaya Geç Açılmaya Son !!

• Kullanıcı aLLioni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı

aLLioni

Kayıtlı Üye
İŞ ALIMI AÇIK STOK 5

YAPILAN ÇALIŞMALAR:
  • Wordpress Güncel sürüm yükseltme
  • Gerekli eklentilerin kurulumu ( Cache eklentimiz %100 Legal lisanslıdır. Domaininize lisanslıyoruz )
  • htaccess düzenlemesi
  • Gereksiz sorguların kapatılması
  • Css sıkıştırma
  • Js Sıkıştırma
  • Html Sıkıştırma
  • Veritabanı optimizasyonu + Tablo yapısını değiştirerek Daha hızlı ve güzenli hale getirilmesi
  • Resim Optimizasyonu
  • Gereksiz Font ve Emojileri pasif hale getirme
  • Gzip uygulama
  • Tarayıcı önbellekleme
  • Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırılması
SİZDEN İSTEDİKLERİM
  • wp-admin bilgisi
  • Hosting kontrol paneli bilgisi (cpanel .Plesk vb . )
  • Biraz sabır :)
ŞARTLAR
  • WordPress optimizasyon hizmeti kesinlikle %100 olarak garanti verilmemektedir.
  • Bana ilettiğiniz login bilgileri mümkün ise iş bitimi değiştirilsin. Sorumluluk kabul etmiyoruz.
  • Muhakkak çalışmaya başlamadan önce YEDEK ALIN Biz her ne kadar yedek alsakta sorumluluk sizdedir.
  • Sitede 50 den az resim varsa optimizasyon manuel yapılır 50-1000 arası resim varsa eklenti ile yapılır.
  • GtMetrix skoru 85 üzeri siteler için yapılan çalışmalardabeğenilmemesi durumunda ücret iadesi %50 dir.
  • Eklenti SADECE SİTE İÇİN LİSANSLANIR. Lisanssız kullanım panelimden bana bildirim olarak geliyor. Lisanssız kullanım tespiti halinde kullanıcı hakkında şikayet konusu açma hakkım saklıdır.
  • Ödeme Yöntemleri Finansbank Enpara Papara Kuveyttürk TEB Cepbank
  • İşi veren kişi bu şartları kabul etmiş olur.
  • Çalışma süreci max 48 saattir
  • Ücret 100 TL dir
İLK 5 KİŞİ 60TL dir

REFERANS İÇİN AÇTIĞIM SİTE . TEMA NEWSPAPER DEFAULT . DİREK DEMOYU İMPORT ETTİM . ÇALIŞMA SONRASI SONUÇ MOBİL: 98 MASAÜSTÜ: 100

BİR MÜŞTERİ ÇALIŞMASI
ÖNCE

WzTc09.png
PO5zSS.png

SONRA

JVIVCd.png
JPLL6K.png

Tam zamanında geldin ihtiyacım da var 1 site için
referans olabilirim
Kıdemli refçi olarak

Tam zamanında geldin ihtiyacım da var 1 site için
referans olabilirim
Kıdemli refçi olarak

Ref alımı yok malesef hocam 49$ değerinde lsanslı eklenti kuruyorum ve manuel optimizasyonlar yapıyorum. ilk 5 kişiye100 TL Yerine 60TL ücret talep ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri