İç Savaş #1 SİZCE FİKİR NASIL ?

• Kullanıcı arkurytv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Konsepte daha önce bakmadım. İlgim dışı diyeyim. Fakat videoya gelecek olursak tabi daha tecrübeli olanlar da vardır. Benim fikrim ses ve ışıklandırma zayıf.

Bence konsep baya iyi arkadaşların tasarımları da çok hoş, üstünde durup pes edilmezse çok iyi sonuçlar getireceğini düşünüyorum.

Tavsiyem ise : kişiler bilgisayar içerisinde birşey gösterirken kameradan değil bilgisayar içerisinden görüntü alınmalı sonda yaptığınız gibi video içerisinde anlatımlarda da olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum.
Artı olarak video süresi uzun tutulması için yapılan konuşmalar yerine sonda giren slayta kişiler yaptığı tasarımı anlatabilir böyle bir odaya tahmini ne kadar masraf gider nasıl yapılır kaç gün sürer gibi bilgilerde verilebilir. (Tabi mümkünse)

Başarılar !

Konsepte daha önce bakmadım. İlgim dışı diyeyim. Fakat videoya gelecek olursak tabi daha tecrübeli olanlar da vardır. Benim fikrim ses ve ışıklandırma zayıf.

Yorumunuz icin tesekkur ederim bir sonraki videoda duzeltecegiz.

Bence konsep baya iyi arkadaşların tasarımları da çok hoş, üstünde durup pes edilmezse çok iyi sonuçlar getireceğini düşünüyorum.

Tavsiyem ise : kişiler bilgisayar içerisinde birşey gösterirken kameradan değil bilgisayar içerisinden görüntü alınmalı sonda yaptığınız gibi video içerisinde anlatımlarda da olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum.
Artı olarak video süresi uzun tutulması için yapılan konuşmalar yerine sonda giren slayta kişiler yaptığı tasarımı anlatabilir böyle bir odaya tahmini ne kadar masraf gider nasıl yapılır kaç gün sürer gibi bilgilerde verilebilir. (Tabi mümkünse)

Başarılar !

Bilgisayardan kayit mantikli hic aklima gelmemisti. Dediginiz gibi tasarimlarida anlatabiliriz yakin zamanda bolum 2 gelir

video fikri varsa iç mimarlıkla ilgili alabılırız

video fikri varsa iç mimarlıkla ilgili alabılırız

konsept çok güzel başlangıç için muhteşem sıkıcı olmamış arada atlıyarak izlediğim yerler oldu çzimler felan çok güzel.

Fikir olarak da imkanınız varsa süre sınırlı tasarım yaptığınız bir mobilya yada objeyi tasarlayıp atıyorum bir sehpa tasarımı yapıp onu bilgisayar harici de yapma challenge tarzıda olabilir. En kötü tasarlanan şeyin satışınıda yaparsınız aynı zamanda :)

konsept çok güzel başlangıç için muhteşem sıkıcı olmamış arada atlıyarak izlediğim yerler oldu çzimler felan çok güzel.

Fikir olarak da imkanınız varsa süre sınırlı tasarım yaptığınız bir mobilya yada objeyi tasarlayıp atıyorum bir sehpa tasarımı yapıp onu bilgisayar harici de yapma challenge tarzıda olabilir. En kötü tasarlanan şeyin satışınıda yaparsınız aynı zamanda :)

böyle bir yorum görmek çok sevindirdi çünkü bugun böyle bir video çekicez :)

Bence fikir çok güzel, yalnız daha önceki mesajlarda belirtildiği gibi resim geçişleri hızlı ve rahatsız ediciydi.

Videoyu izledim. Epey eğlenceli ve güzel bir konsept olmuş. İçerik ve konsepte diyeceğim yok gayet güzel. Fakat ses konusunda biraz sıkıntı var gibi geldi.

Elinize sağlık.

Videoyu izledim. Epey eğlenceli ve güzel bir konsept olmuş. İçerik ve konsepte diyeceğim yok gayet güzel. Fakat ses konusunda biraz sıkıntı var gibi geldi.

Elinize sağlık.

Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederiz. Ses konusundaki sıkıntı vardı evet alismaya calisiyor hem platforma hemde ekipmanlara yarın yeni video ve yeni konsept gelicek yine guzel bir fikir oldugunu dusunuyoruz yeni videoda ses sorununu cozduk tekrardan tesekkur ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri