Merhabalar, elinizde bulundurduğunuz özgün, yarı özgün veya spam da olsa telif riski olmayan satılık kanallarla ilgileniyorum. Aradığım özellikleri maddeler halinde veriyorum;
- İçeriği olup emek verip devam ettirebileceğim.
- Özgünse video üretebileceğim, zaman ayırdıkça kazanabileceğim.
- Spam kanalsa telif yeme riski olmayan, yada çok az olan
- İngilizce içerikli kanal, Türkçe veya başka bir dilde kanallarla gelmeyin arkadaşlar lütfen.
- Para kazanma açık veya kapalı fark etmez.
- Derleme kanallar olabilir, slayt olabilir, mükemmel olmasa da iyi derecede video edit yapabiliyorum yeter ki içeriğin geleceği olsun, yaratıcılıkla gelişebilsin o kanal.
Boş zamanlarda değerlendirip içerik üretebileceğim bir kanala uğraşmak istiyorum, sıfırdan başlatacak kafa kalmadı spam kanallardan, buda bir nevi geleceğe yatırım
Kanal satmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir, iyi forumlar.
- İçeriği olup emek verip devam ettirebileceğim.
- Özgünse video üretebileceğim, zaman ayırdıkça kazanabileceğim.
- Spam kanalsa telif yeme riski olmayan, yada çok az olan
- İngilizce içerikli kanal, Türkçe veya başka bir dilde kanallarla gelmeyin arkadaşlar lütfen.
- Para kazanma açık veya kapalı fark etmez.
- Derleme kanallar olabilir, slayt olabilir, mükemmel olmasa da iyi derecede video edit yapabiliyorum yeter ki içeriğin geleceği olsun, yaratıcılıkla gelişebilsin o kanal.
Boş zamanlarda değerlendirip içerik üretebileceğim bir kanala uğraşmak istiyorum, sıfırdan başlatacak kafa kalmadı spam kanallardan, buda bir nevi geleceğe yatırım
Son düzenleme: