İçeriğimdeki rakibime neden bir şey olmuyor ?

• Kullanıcı ozkanoyun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ozkanoyun

Kayıtlı Üye
9 aydır çalıştığım içeriğimde ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Rakibimin kanalı 2 aydır ayakta videoları hiçbir telif, topluluk yememiş. Ben render yapmadan atıyorum. 1 1,5 hafta ayakta duruyor en fazla. Ama adamın yaptığı renderda sadece ufak bi zoom ayarı. Hadi render yapmadığım için benimkiler siliniyor desem toplu temizlikler oluyor o zamanlar bütün 1 haftayı geçmiş kanallar şutlanıyor. Adam 8 haftadır bu engeli nasıl geçiyor anlamıyorum. Rakip çok diğer kanallar da şikayet ediyorlar ilginç. 2 ayda 100.000$ kaldırmıştır minimum ki ek olarak başka yeni kanallara da başlamış. Siz ne düşünüyorsunuz youtubede çalışan akrabası felan mı var acaba ?

Rakip çok diğer kanallar da şikayet ediyorlar ilginç.

Bu cümle ilginç geldi bana. Siz, sizden daha çok kazandığı ve kanalını ayakta tutmayı başardığı için diğer kanallar gibi bu kullanıcıyı şikayet mi ediyorsunuz?

Rakip çok diğer kanallar da şikayet ediyorlar ilginç.

Bu cümle ilginç geldi bana. Siz, sizden daha çok kazandığı ve kanalını ayakta tutmayı başardığı için diğer kanallar gibi bu kullanıcıyı şikayet mi ediyorsunuz?

Bize kurşun atana gül mü atalım

Sen onu sikayet et o seni sikayet etsin sonra kanallar 1 hafta bile dayanmiyo. Dayanmaz tabi kendi kendinizi batiriyosunuz yazik ediyosunuz bu sayede kimse bisey kazanamiyo genel olarak konusuyorum.
Sikayet etmeni yanlis buldum ve hesabinin banlanmasiyla sonuclanabilir ban kokusu aliyorum.
Soruna gelince
Adam belli araliklarla videosunu kapatiyor olabilir telif kontrol zamanlarinda izlenmesi yuksek ise zaten 3 5 sikayetle kapanmaz kanali

Butur kanalların sahibi genelde hukukcusu olur avukattır ama sıpamcıdır dikkat et de keşke gul verseydim demeyesin

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimseyi şikayet etmeyin usta bu işten ekmek yiyemiyorsanız yiyenede mani olmayın
yapamıyorsan adama helal olsun der içerigi bırakırsın.

seni şikayet ettiğini nereden biliyorsun

uzun zamandır aynı içerikten çalışıldığından videolarının render tarzı, rakip tarafından kullanılan kanallarının hepsinin aynı tarihte oluşturulması, kanalın aynı kişiye ait olduğunu gösteriyor. Bir kanal tarafından kanalın reklamını içerikle alakalı facebook sayfamda post altında reklam yapmaya kalkışması kişi ile bir problem oluşturmama sebep olmuş olamaz mı üstelik türk değil. Önüme çıkan bütün içerikle akalı kanalları şikayet ettiğim düşüncesimi çıkararak polemik oluşturmak neden ?

Herkesin kanalı kapanıyor ya kategori degiştiyoruz ya da farklı yolla devam ediyoruz kimsenin de şikayet ettiginide düşünmüyorum.Yaptıgınız hiç etik degil bence.

ben genelde videoyapla kanal çektiğimde kanal 1 2 aya tutma şansı oluyor birde bakıyorum ki çektiğim kanal kapanmış şimdi suçlu ben miyim?
yani sen bu durumda benim kanalımı şikayet edeceksin

ben genelde videoyapla kanal çektiğimde kanal 1 2 aya tutma şansı oluyor birde bakıyorum ki çektiğim kanal kapanmış şimdi suçlu ben miyim?
yani sen bu durumda benim kanalımı şikayet edeceksin

kanalınızın 1 haftada tutmaması dahilinde bu içerikten para kazanamazsınız zaten 2 hafta sonra kanalınız silinir. 1 haftada tutması içinde ciddi bir emek vermeniz fazla bütçe ayırmanız gerekir. Keşke bende videoyap kullanarak günde 30 dakika vakit ayırarak içerikten para kazanabilsem.

Arkadaşın olayı biraz farklı, benim başımada geldi yt de olmayan bir içeriğin bütün bölümlerini günlerce sabahlara kadar oturup render aldım 1 hafta sonra oldukça iyi index almaya başlamıştı, Birisi benim bütün videolarımı spamlayıp birkaç kanal oluşturmuş benim kazancımı etkilemiyordu yaptığı kanallar eyw dedim.Ve bir süre sonra benim kanalım kapandı o kişinin kanalları açık durumda.Bunun gibi kişiler artık çakal olmuş,içeriği aldın tamam ama aldığın kanalı neden kapattırıyorsun be vicdansız.

Arkadaşın olayı biraz farklı, benim başımada geldi yt de olmayan bir içeriğin bütün bölümlerini günlerce sabahlara kadar oturup render aldım 1 hafta sonra oldukça iyi index almaya başlamıştı, Birisi benim bütün videolarımı spamlayıp birkaç kanal oluşturmuş benim kazancımı etkilemiyordu yaptığı kanallar eyw dedim.Ve bir süre sonra benim kanalım kapandı o kişinin kanalları açık durumda.Bunun gibi kişiler artık çakal olmuş,içeriği aldın tamam ama aldığın kanalı neden kapattırıyorsun be vicdansız.

Tamamda benimde çok kez başıma geldi onlarca rakip olan bir içerikte tek başıma kalıyorum kimseyi şikayet etmedigim halde.bu tür konuşmaların bile gündemde olmasını istemiyorum ama düşüncenizin dogru olmadıgını söylemek için yazdım.Adsenseden veya kanalın sçılışından vs vs şekildede kapanmalar olabilir yani.

üstelik Türk değil demiş :D Türk olsa şikayet etmeyecekti sanki. Adam yabancı olsun olmasın,kimsenin ekmeğiyle oynamayınız. zaten quiz zamanından bu zamanlara sırf sahte telif ve flag yüzünden geldik. bu zihniyet bitirdi bizi.

bende zamannında çalıştığım içerikte biriyle kapışıyordum hatta birbirimizin face adreslerinide eklemiştik o bana ben ona saydırıyorduk zaten 2 mizden başka çalışan yoktu bir kaç gün sonra cbs kanalının sahte face sayfasıyla bana msj geldi videoları silmessen telif atacağım diye bak bak bak koca cbs faceden msj atacak komediye gel bende tabi silmedim 1 saat sonra kanalım flagtan kapandı e burda adam bizim ekmeğimizle oynamış olmuyormu böyle bir olay karşısında kimse tepkisiz kalmaz ...:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri