Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nerede gözüktü?
hocam bir de mangırları görsek tam olucak Muslera06 hocamızın makalelerini keşke 1sene evvel okusaydım,sitelerimden ayda 500 dolar kazanacağıma seoyla,file zillalarla uğraşana kadar video ile uğraşırdım hiç olmazsa adam akıllı para geliyor derdim gitti gençliğim html kodlarında![]()
al benden de o kadar hocam Allah razı olsun sendenValla haklisin yok film siteleri,yok forumlar yok farkli isler omrumuzu curuttu. Iyiki varsin youtube iyi varsin Adsense![]()
hocam haklısınız fakat nedense insanlar site içeriğinden ziyade görselliğe yani videoya yöneliyo,bunların en güzel örneği milliyet tv hürriyet web tv gibi...yani fotoğraf makale içindeki reklamlar yerine video reklamları ön planda tutuluyo,yani yeni trend bu.Benim gibi bir çok adsense yayıncısı vardır sitesinden gelir elde eden, artık adsense en iyi olana para veriyor diyebilirim,ben ayda 500 dolar kazanmak için çok zaman harcadım pişmanmıyım hayır tabi ama yoruldum,youtube şunu yapabilir,yayıncı sayısının artışına mütakip yayıncının kendine ait orjinal güncel sevilen videolarına daha fazla para ödeyebilir,aynı videodan 10 yerde olup geliri bölüştürene kadar sevilen bir kanal olduğunda kazandırabilir....Yakında ben de kameramı alıp iş başına geçicem hiç olmazsa eğlenceli yaArz talep meselesi. Yakında Youtube arza doyar. Reklam yayıncısı 3-4 katına çıkınca tık başına gelirler de otomatikman 4 kat azalır.
Ben ilk Adsense yayıncılarındanım Türkiye'de. O dönemde webmasterlıktan çılgın paralar kazanmıştık.
Kafayı ıyıcene bozdukkamera alcak parayı kazanak da kameramızla bızde baslarız
![]()
dun 1 metre onumde araba kaza yapdı ustume devrılcekdı hemen aklıma gelen kamera olsaydı cekerdım dedım
![]()
![]()
valla gözüktü ya demekki bişeyler olucak helecanla bekliyoruzarkadaşlar şok şok şok inanamıyacaksınız bende içerik barındırıcı adsense gözüktü ama
sayfa görüntülenme sayısı tıklanmlar düşük arkadaşlar kazanç yazmıyor benim 300.000 oldu izlenme sayısı biye böyle yoksa yine ayın 15imi![]()
kamera şart değil ama ben kesin alıcam yetti gari![]()
kamera şart değil ama ben kesin alıcam yetti gari
valla gözüktü ya demekki bişeyler olucak helecanla bekliyoruz![]()
hadi hayırlısı kardeşim :dbenımde ilk hedefım o bı d90 yakısır![]()
Allahıma şükürler olsun.Öyle bi noktaya gelmiştim ki.Yeter artık dedim kazanç simdilik gözükmese de olur.Yeter ki içerik barındırıcıları için adsense yazısı görünsün adsense hesabımda.
Ama diğer taraftan da bakınca bu sevincim sönük geçiyor.Muslera hocamızın bırakacak olması bir ara beni de düşündürdü bıraksam mı diye.Ama bilmiyorum.Biraz daha uğraşayım.İşin içinden çıkabilirsem devam edeceğim inşallah.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.