İçerik & Kanal Ortağı Arıyorum

bilenyok

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

İçerik sıkıntısı çekiyorum.

Aklıma şöyle bir fikir geldi,

Bana iyi getirisi olan, çok fazla yayılmamış kategori paylaşan arkadaşlarla ortak olabiliriz.

Bu ortaklık şöyle olacak,

Siz bana kategoriyi söyleyeceksiniz, ben size her birinde min. 200 yeşil yakılmış şekilde belli bir miktar kanal teslim edeceğim. Kanalların spam'den kapanmama garantisini yüzde yüz vereceğim (telif gelirse karışmam). Talep edeceğiniz kanal sayısı size bağlı. Sağlam kategori olduğu takdirde 20-25 kanala kadar çıkabilirim.

Kanalları ana mesleğimin yoğunluğuna bağlı olarak maksimum 3 haftada teslim ederim.

Peki bu ortaklık kimler için mantıklı?

- Kanal kasacak vakti bulamayan arkadaşlar.
- Sağlam kategoriler bilen ancak bir türlü dikiş tutturamayıp, kanalları sürekli kapanan arkadaşlar.
- Bir kanalda 200 civarı dolar yakamayan arkadaşlar.

Güven kısmına gelince ise malesef bir şey yapamam ancak ufak bir araştırmayla nasıl bir ticari zihniyete sahip olduğumu uzun zamandır internet sektöründe aktif olan arkadaşlarınızdan öğrenebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

İçerik sıkıntısı çekiyorum.

Aklıma şöyle bir fikir geldi,

Bana iyi getirisi olan, çok fazla yayılmamış kategori paylaşan arkadaşlarla ortak olabiliriz.

Bu ortaklık şöyle olacak,

Siz bana kategoriyi söyleyeceksiniz, ben size her birinde min. 200 yeşil yakılmış şekilde belli bir miktar kanal teslim edeceğim. Kanalların spam'den kapanmama garantisini yüzde yüz vereceğim (telif gelirse karışmam). Talep edeceğiniz kanal sayısı size bağlı. Sağlam kategori olduğu takdirde 20-25 kanala kadar çıkabilirim.

Kanalları ana mesleğimin yoğunluğuna bağlı olarak maksimum 3 haftada teslim ederim.

Peki bu ortaklık kimler için mantıklı?

- Kanal kasacak vakti bulamayan arkadaşlar.
- Sağlam kategoriler bilen ancak bir türlü dikiş tutturamayıp, kanalları sürekli kapanan arkadaşlar.
- Bir kanalda 200 civarı dolar yakamayan arkadaşlar.

Güven kısmına gelince ise malesef bir şey yapamam ancak ufak bir araştırmayla nasıl bir ticari zihniyete sahip olduğumu uzun zamandır internet sektöründe aktif olan arkadaşlarınızdan öğrenebilirsiniz.

Ortak derken paraya mı ortak olacaksınız?

Soruşturdukta sizi hocam [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] :)
Kolay gelsin

Ortak derken paraya mı ortak olacaksınız?

Hayır hocam, siz bana kategori söyleyeceksiniz, ben size talep ettiğiniz kadar kanalı teslim edeceğim. (Anlaşırsak.)

Bir nevi ortaklığımız ben kanalları teslim ettiğim an sonlanacak. Herhangi bir gelir paylaşımı olmayacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri