Netbeans Abim benim kanalim var o kanala kendi cekdigim video dersleri ekliyorum. ben istiyorum ki videolarimi hic kimse kendi kanalina atamasin. kendi videom olmasa yazmam her halde. ugrasip gecelere kadar ders kaydediyorum ki birileri ogrensin sevapdir. amma derslerimi kendi kanalinda kendisinin gibiymis yapipda hava atmasi adami bozuyo. Lutfen yardimci olun. Bilenlerden ricam bi yardim elinizi uzatirmisiniz. Ben yeniyim bu sitede
Seni anladık biz. Ama benim yazdıklarıma cevap vermemişsin.
Ayda 2.000 $ alan hesabım sahte ihtarlar yüzünden kapandı beni muhattap almadı google seni muhattap alması için yukarda yazdıklarımı sağlaman lazım.
O Formun sana anlattığı o kadar çok şey varki biraz mantıklı bakan görür.
Formdan bi kaç soru.
1 - Kontrolünüzde kaç adet telif hakkı var?
(Youtube diyorki elindeki telif haklı eser sayısı azsa beni yorma)
2 - YouTube'da, telif hakkı ihlali nedeniyle yayından kaldırma bildirimi yayınladınız mı?
(Youtube diyorki; Eğer kanalındaki videoları yayınlayanlar var ve sen onları şikayet ediyorsun ama yinede baş edemiyorsan bizimle iletişime geç)
Daha nice çıkarımlar ve tecrubeler edinebilirsin o formdan.
Sana youtubenin sorduğu soruları bende sorayım.
Soru 1 - Şuan kaç adet videon var kullanımı tamamen sana ait olan C# örneğini göz önünde bulundurup cevapla.
Soru 2 - Kanalının günlük izlenmesi kaçlarda ?
Soru 3 - Senin videoların toplamda kaç defa kopyalandı (youtubede başkaları tarafından yayınlanan sayıları)
Soru 4 - Kimlik bigilerini googleye göndermeye ve videolardada bunu bir şekilde googleye ispatlamayı göze alıyomusun.