İçerik Kimliği Başvurusu Nasıl Gönderilir Acil Yardım Lütfenn

Hacker_ByVRO

Yasaklanmış
Web sitesi
www.facebook.com
Selamun Aleykum Abilerim. Benim kendi cekdiğim video dersler var kendime ait ben bunlara nasıl Telif Hakkı ala bilirim. Yani biri benim videomu kendi kanalına atarsa telif hakkı gelsin yada 3cü taraf içeriği oda olmadı video tum dünyada engellendi yazsın. Lütfen yarımcı olun. Linke giriyom ama nasıl gönderirim onu bilmiyom. Abilerimden rica etsem yardımcı olurlarmı. Şimdiden teşekkür ederim. https://www.youtube.com/content_id_signup

jakabvo Abim afedersin ama nasıl doldurulupta gönderilir bilmiyorum. Bi video derslik olursa makbule geçerdi. Güzel Allahım yardımcınız olsun...

Bahsettiğin videoların toplam izlenmesi şu an kaçlarda.
Hadi diyelim çok izleniyorlar tam olarak videoların senin oldugundan eminmisin misal C# anlatıyorsan Visual Studio kullanımını youtubede ticari kullanma hakkın varmı.
Diyelimki var videolarında çok izlenim alıyorlar (Her bi videon en az 5 bin - 10 binlerde yani)
Videolarını kendi kanallarına atanların ve hit alanların sayısı bi hayli fazlamı.
Ayrıca bahsettiğin videoların sana ait olduğunu gerekirse kimlik bilgilerin ve videolarda bunu göstermeyi göze alıyormusun. (Bu soruyu sorma amacım forumdaki nickinden dolayı)
Tüm bu şartları sağlıyosan başvur bi ihtimal seni ciddiye alırlar. Aksi takdirde boşa çabalama.

Netbeans Abim benim kanalim var o kanala kendi cekdigim video dersleri ekliyorum. ben istiyorum ki videolarimi hic kimse kendi kanalina atamasin. kendi videom olmasa yazmam her halde. ugrasip gecelere kadar ders kaydediyorum ki birileri ogrensin sevapdir. amma derslerimi kendi kanalinda kendisinin gibiymis yapipda hava atmasi adami bozuyo. Lutfen yardimci olun. Bilenlerden ricam bi yardim elinizi uzatirmisiniz. Ben yeniyim bu sitede

Netbeans Abim benim kanalim var o kanala kendi cekdigim video dersleri ekliyorum. ben istiyorum ki videolarimi hic kimse kendi kanalina atamasin. kendi videom olmasa yazmam her halde. ugrasip gecelere kadar ders kaydediyorum ki birileri ogrensin sevapdir. amma derslerimi kendi kanalinda kendisinin gibiymis yapipda hava atmasi adami bozuyo. Lutfen yardimci olun. Bilenlerden ricam bi yardim elinizi uzatirmisiniz. Ben yeniyim bu sitede

Vallahi arkadaşım bu forumda ben dahil özgün video çekip senin gibi korumaya almak isteyen pek üye bulamazsın.O yüzden sorduğun soruyu böylesi bir arkadaş cevaplayabilir sanırım.

Seni anladık biz. Ama benim yazdıklarıma cevap vermemişsin.
Ayda 2.000 $ alan hesabım sahte ihtarlar yüzünden kapandı beni muhattap almadı google seni muhattap alması için yukarda yazdıklarımı sağlaman lazım.
O Formun sana anlattığı o kadar çok şey varki biraz mantıklı bakan görür.

Formdan bi kaç soru.

1 - Kontrolünüzde kaç adet telif hakkı var?
(Youtube diyorki elindeki telif haklı eser sayısı azsa beni yorma)

2 - YouTube'da, telif hakkı ihlali nedeniyle yayından kaldırma bildirimi yayınladınız mı?
(Youtube diyorki; Eğer kanalındaki videoları yayınlayanlar var ve sen onları şikayet ediyorsun ama yinede baş edemiyorsan bizimle iletişime geç)

Daha nice çıkarımlar ve tecrubeler edinebilirsin o formdan.

Sana youtubenin sorduğu soruları bende sorayım.
Soru 1 - Şuan kaç adet videon var kullanımı tamamen sana ait olan C# örneğini göz önünde bulundurup cevapla.

Soru 2 - Kanalının günlük izlenmesi kaçlarda ?

Soru 3 - Senin videoların toplamda kaç defa kopyalandı (youtubede başkaları tarafından yayınlanan sayıları)

Soru 4 - Kimlik bigilerini googleye göndermeye ve videolardada bunu bir şekilde googleye ispatlamayı göze alıyomusun.

Netbeans Abim sorularina cevep vereyim.
1. sorunun cevabi. benim kanalima telif hakki gelmemis Allah korusun. Ama ben nasil kendim telif hakki yapa bilir.
2. sorunun cevabi. hayir
Soru 1 - Şuan kaç adet videon var kullanımı tamamen sana ait olan C# örneğini göz önünde bulundurup cevapla.
Cevabi. 42 video ve uzeri
Soru 2 - Kanalının günlük izlenmesi kaçlarda ? 500 ve uzeri.
Soru 3 - Senin videoların toplamda kaç defa kopyalandı (youtubede başkaları tarafından yayınlanan sayıları). caveabim dakik bilmiyorum hic aramadim.
Soru 4 - Kimlik bigilerini googleye göndermeye ve videolardada bunu bir şekilde googleye ispatlamayı göze alıyomusun. Cevabi Evet kendi videolarim 100% eminim Evet

Banada lazim cevap veren olacakmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri