İçerik Sahibinden Yazılı İznim var ?

• Kullanıcı anlhcylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

anlhcylmz

Kayıtlı Üye
Durumu özetleyeyim belki başına gelen vardır. Yol gösterirse yada daha önce bu durumla karşılaştıysa bilgi verirse sevinirim. Kanalimda bir vine fenomeninin vine derlemesi var 5 dakkalık. Youtube temizlik zamanı kırmızı ünlem gönderdi videoya para kazanması kapatıldı. Açmak için video sahibinden yazılı iznim var diyor. Vinecı arkadaşa ulaşamıyoruım dönmüyor maillerime falan. Bende diyorumki onun adına bir mail atip izin isteyeyim kendimden. 1 gün sonrada izin veriyorum şeklinde bir cevap atıp o mailin Ekran Görüntüsünü youtube ile paylaşayım. Etkili olur mu sizce ? Yada bu yöntemi deneyen var mı ?

yok artik..her gun biraz daha sasiriyorum vesselam :)

Dene ben bunu daha değişik bir yolla telif için kullandım başarılı oldu

İlerleyen zamanlarda kimlik fotokoposi vs. İsterlerse ne yapacaksınız ayrıca ordaki yazılı iznin mail değilde sözleşme gibi imzalı birşey olduğunu düşünüyorum.

Dene kardeşim bana göre kaybedicek riske atıcak büyük bişi yoksa dene nasrettin hoca misali ya tutarsa :)
bende düşündüm ama yemedi
BMG_Rights_Management
EMI Music Publishing
UMPG Publishing
Beste yöneteticisi firmadan 3.taraf :D

Ya durumu tekrar özetleyeyim belki başına gelen vardır. Yol gösterirse yada daha önce bu durumla karşılaştıysa bilgi verirse sevinirim. Kanalimda bir vine fenomeninin vine derlemesi var 5 dakkalık. Youtube temizlik zamanı kırmızı ünlem gönderdi videoya para kazanması kapatıldı. Açmak için video sahibinden yazılı iznim var diyor. Vinecı arkadaşa ulaşamıyoruım dönmüyor maillerime falan. Bende diyorumki onun adına bir mail atip izin isteyeyim kendimden. 1 gün sonrada izin veriyorum şeklinde bir cevap atıp o mailin Ekran Görüntüsünü youtube ile paylaşayım. Etkili olur mu sizce ? Yada bu yöntemi deneyen var mı ?

Dene ben bunu daha değişik bir yolla telif için kullandım başarılı oldu

hocam telif kaldırmak için youtubeye hangi fake mail adresibi kullanıyorsun.
ben çok uğraştım bir çok fake buldum ama hepsi spama gönderiyor.
var mı bildiğin bir fake mail spama düşmeden gönderen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri