Arkadaşlar, bilgi ile alakalı bir YouTube kanalım vardı. Ve ne yazık ki 2,5 hafta önce askıya alındı. Kanalıma bir girdim ve " Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı." yazısıyla karşılaştım, şok oldum. Ben ne sahte abone, ne sahte izlenim, ne VDS edindim, kullandım. Ne aynı anda bir sürü video yükledim, ne bana ait olmayan bir içerik vardı, ne de hilekarlık yaptım. Kısacası "topluluk kuralları"nı ihlal edecek bir şey yapmadım. Ancak kanalım daha doğrusu hesabım "askıya alındı". Hemen itiraz ettim, kanalınızı açacağız dediler. 2 - 3 gün bekledim ancak açılmadı ve geri bildirim gönderdim, iplemediler. Sonra tekrar şikayet ettim kanalınızın "askıya alınmış" durumda kalmasına karar verdik dediler. Sonra hep şikayet ettim hep de iplemediler, bir kere yine iplediler sonra yine açmayacağız dediler. Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım kanalımın açılması için? Mail atmaktan başka bir şansım var mı? YouTube'un İstanbul'da falan ofisi varsa oraya gitsem birileriyle konuşsam bir işe yarar mı? Böyle elim kolum bağlı duramıyorum. Çünkü gerçekten haksız yere kapandı. İlla ki kanalın kapanmayıp, YouTube tarafından sevilmesi için cinsel içerik, sahte abone, nefret söylemi mi yapmak gerekiyor(!) Kanalım Ve daha öncesinde hiçbir uyarı maili, bildirmek için herhangi bir mail falan da gelmedi.
Partnerimle de görüştüm. Partnerim açıklama kısmlarınız çok uzun belki o nedenle kapatılmıştır dedi. Ancak ben zaten YouTube'un izin verdiği kadar açıklama yazıyordum. Partnerim de beni arkamdan vurdu. Ayrıca açıklamaya hiçbir şekilde etiket falan koymuyordum. (Partnerim QuizGroup)
Partnerimle de görüştüm. Partnerim açıklama kısmlarınız çok uzun belki o nedenle kapatılmıştır dedi. Ancak ben zaten YouTube'un izin verdiği kadar açıklama yazıyordum. Partnerim de beni arkamdan vurdu. Ayrıca açıklamaya hiçbir şekilde etiket falan koymuyordum. (Partnerim QuizGroup)
Son düzenleme: