Arkadaşlar herkese merhaba. Sorum uzun zamandır forumu takip sorup soruştursamda şu, bir adsensem var bir kaç günde bi bir kanal bağlamaya çalışıyorum. Ama hazırlarken 2-3 kanalı birden hazırlamaya çalışıyorum diğer türlü çok zaman kaybı oluyor. Bu kanalları hazırlarken hepsine sürekli gir çık gir çık yapmak zorunda kalıyorum. Aynı pc den adsenseye bağlıyorum ip değiştiriyorum mac aynı. Bu şekilde sürekli kanallara gir çık yapıyorum diye bi kıyım yaşayabilir miyim? Çoğu kanalımın bu yüzden kapandığını düşünüyorum. Kanallara giriş çıkışta uygulayıp sorun çıkarmayan yönteminiz nedir?
Diğer sorum, bi kaç gün önce 2.adsenseyi açtım. Bu adsense içinde malum kanallar oluşturup bağlayacağım. İki adsenseye de aynı pc den kanalları bağlayıp aynı pc üzerinden takip etmem, giriş çıkışlar yapmam adsenseleri etkiler mi? Nelere dikkat etmeliyim,birden fazla adsense ile çalışan arkadaşlar bu konuda yol gösterebilirlerse sevinirim.
Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Diğer sorum, bi kaç gün önce 2.adsenseyi açtım. Bu adsense içinde malum kanallar oluşturup bağlayacağım. İki adsenseye de aynı pc den kanalları bağlayıp aynı pc üzerinden takip etmem, giriş çıkışlar yapmam adsenseleri etkiler mi? Nelere dikkat etmeliyim,birden fazla adsense ile çalışan arkadaşlar bu konuda yol gösterebilirlerse sevinirim.
Herkese hayırlı kazançlar dilerim.