icinde 500$ olan kanalim kapanmak uzere ne yapayim?

YildirimHiko97

Yasaklanmış
evet arkadaslar 500$ icinde olan kanalima 2-ihtar geldi 1-topluluk ihtari 1-de kendi videosu olmamasina ragmen biri telif gonderdi ne yapayim kanali uykuya alayimmi??yoksa video yuklemeden oyle kalsinmi kanal???ha birde adsensemi bu kanalin g.mailine bagli olarak acdim kanal banlanirsa adsensede banlanirmi?

1-kanalın kapansa bile ödeme alıyorsun hocam (nisan ve mayıs da kapanan kanallarımdan sorunsuz ödeme aldım) adsnese hesabı başka gmail hesabına aktarılıyor diye bir başlık görmüştüm bulursam eklerim.

(edit:ekledim) adsense hesaba yönetici atama
http://www.r10.net/youtube/980551-yeni-adsense-hesabiyla-ilgili-bir-soru.html

2-kanalına şu saatten sonra bişey yükleme

3- yeni kanal açıp ordan devam et.

hocam youtube hesabın kapanırsa adsense de otomatikmen gidiyor
ona göre bir an önce tedbirini al

Arkadaşım sen tüm videoları devre dışı bırak yani özel yap ihtarlar kalkana kadar hiçbir şey yükleme paranı sorunsuzca alırsın.

1-kanalın kapansa bile ödeme alıyorsun hocam (nisam ve mayıs da kapanan kanallarımdan sorunsuz ödeme aldım) adsnese hesabı başka gmail hesabına aktarılıyor diye bir başlık görmüştüm bulursam eklerim.

(edit:ekledim) adsense hesaba yönetici atama
Yeni Adsense Hesabıyla İlgili Bir Soru - Google Fan Webmaster Forum

2-kanalına şu saatten sonra bişey yükleme

3- yeni kanal açıp ordan devam et.

[MENTION=267]chatmece[/MENTION] arkadaşın söylediği gibi yap hocam

komple adsense hesabından olacaksın hocam
200 ün derdindesin ama adsense hesabın giderse hem bütün kanalların hemde içindeki para gidiyor :(

videolari ozel yaparsam goruntuleme sayisi filan gidiyormu??yani yeniden ihtarlar kalkdiktan sonra kanali acsam yine goruntuleme sayisi ayni olarak kalarmi??videolar ozel olarken ihtar gondere biliyorlarmi??

videolari ozel yaparsam goruntuleme sayisi filan gidiyormu??yani yeniden ihtarlar kalkdiktan sonra kanali acsam yine goruntuleme sayisi ayni olarak kalarmi??videolar ozel olarken ihtar gondere biliyorlarmi??

hocam o konuda pek bi bilgim yok ama şunu söylüyeyim sana
kurtlar vadisini yükleyen bi arkadaş vardı
kanalına girdiğimişz zaman videolar gözükmüyordu.ama youtube da aradığınız zaman bulunuyordu.eğer bulunabiliyorsa muhtemelen ihtarda gönderebilirler

hocam o konuda pek bi bilgim yok ama şunu söylüyeyim sana
kurtlar vadisini yükleyen bi arkadaş vardı
kanalına girdiğimişz zaman videolar gözükmüyordu.ama youtube da aradığınız zaman bulunuyordu.eğer bulunabiliyorsa muhtemelen ihtarda gönderebilirler

mutlaka kanali temizlememmi lazim???adsenseni baska g.maile nasil yonlendire bilirim??bu konu forumda varmi??

bazılari kanal banlaninca alamiyor diyor aliyorsun parayi banlansa bile ayrica dostum adsense mailinle kanal mail ayniysa adsense mailini deyiştir.Nasil deyiştircem diyorsan adsenseye giriş yap hesap ayarina gir en altta davet etme yeri var oraya mail yaz davet et te yazdigin mail adresine maillerine gir mail gelecek oradan onayla.yeni yaptıgın mail ile adsense hesabina gir tekrar hesap ayarina gel en alt bölüme gel oradan ilk mail hesabini sil.

bak ne yap biliyonmu yeni bir gmail aç adsenseye bağla onu üst yönetici yap diğer hesabını yöneticilikten çıkar diğeri kapansa bile ana hesap değişmiş olcak birşey olacağını sanmam bi dene belki olur

başıma gelmedi ama. Adsense hesabına burdaki anlatılan gibi yönetici yeni hesap eklersen diğer adsense hesabın pasif oluyor yeni mail adresin adsense giriş ana hesabın oluyor.

örnek veriyorum:

[email protected] adsense ve youtube kanal adresin diyelim.

sen [email protected] hesabını [email protected] hesabına yönetici olarak katarsan.

adsense hesaplarına [email protected] değilde [email protected] olarak gireceksin bundan sonra.

aaa@adsense hesabında bir fonksiyonu kalmadığı için kanalın kapansa bile adsense hesabın kapanmamış olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri