İhtar Hakkında...

KaraEfendi

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar...

Maddi sıkıntılardan dolayı ben de hepiniz gibi YouTube olayına başladım. Burada okuduğum ve kendi tecrübelerim ile ufak hemen bir kaç videoluk bir kanal açtım. Adsense hesabım onaylandı ve kanalıma bağladım. Başladım mümkün mertebe telif sıkıntısı çıkarmayacak video upload etmeye. Daha ilk haftam ve hiç bir videomda ünlem gibi sıkıntı olmadı derken ufacık dandirik bir şeyden ihtar yedim. Video için de geçen bir marka saniyeler sürüyor ama farketmemişim, firma hiç acımadı ve ne kadar yazıştıysam da geri çekmedi.

Şimdi ortalama en çok izlenen 2 videomda gri renk dolar işaretine dönüştü, söylenenleri yapmama rağmen de yeşil yapamadım tekrardan. Ben de deneme maksatlı az önce bi video daha yapıp attım ve yeşil oldu. Ama ne yaptıysam o eski iki gri işareti yeşile çeviremiyorum.

Şimdi sormak istediğim şu; bu kanal ile devam mı edeyim, yoksa başka bir hesap ve aynı adsensim ile yeniden mi başlayayım arkadaşlar? Lütfen bir yol yordam gösterin, bu telif aldığım için kanala sıcak bakamıyorum, yok bi sıkıntı çıkmaz derseniz devam edeyim...

Ekonomik olarak kötü durumdayım, acilen maddi getiri sağlamam gerekiyor bir kaç mevzu için. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Herkese bol kazançlar.

Kardeş merhaba.

Açılmış yüzlerce konu var. Arama butonundan kategori önerisi, serkan abinin konuları niche kelimeler ne ararsan bulabilirsin. Aceleci de olma. Sitede herşey mevcut. Sana burada kimsenin şu ülkede şu kategoriyi çalış diyeceğini sanmıyorum.

Benim haftada 2 kere kanallarımın kapandığı oluyor. Baştan açıp devam ediyorum sabır ve araştırma işi :)

---------- Mesaj saat 10:53:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:51:54 civarında gönderildi. ----------

Ek öneri.

Ciddi ciddi uğraşacaksan mutlaka bot al. Çok kanal aç. Yabancı video çalış!.. Türkçeye hiç girme.

---------- Mesaj saat 10:55:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:53:33 civarında gönderildi. ----------

Bir de adsensenin olduğu maildeyse videolar kaldır onları. Başka mail aç adsenseni ona bağla.

ben bir tane topluluk ihlali aldım adamlar ne yüklersem ispatla diyor kendimi çekiyorum yinede çözemiyorum yeni kanal açtım sizede önerim budur arkadaşın dediği gibi türkiye'ye kesinlikle bulaşma çekemeyen çok hatta bazen ben bile çekemiyorum:) bismillah diyip kapatıyorum video'yu neyse sana tavsiyem anime dizi'leri üzerine çalış

Tavsiyeler için teşekkürler. Evet kimse kolay kolay para kazandığı bir kaynağı paylaşmak istemiyor. Ben de zaten kendim deneme yanılma yaparak bulmaya çalışıcam.

Anladığım şu; şuan ki kanalı böyle bırak, yeni mail ile (youtube) yeni hesap ve kanal aç diyorsun.

Ben zaten neyse ki adsense mailimden farklı bi hesapla youtube a yukleme yapmıstım. Peki botlar kafamı karıştırdı çok fazla okuya okuya, özgün ve kaliteli olarak önerebileceğin bi bot var mı kardeş?

Kardeş, yeni adsense açmana gerek yok. Adsense mailin temiz bir maildeyse yani video falan yüklü değilse yeni açmana gerek yok. Ha ekstradan bir adsensem daha olsun diyorsan aç tabi.

Bot olarak kimsenin hakkına geçmek istemiyorum. Ancak ben Videoyap kullanıyorum. Kafam çok rahat. Herşeyi benim yerime yapıyor. Kullanışı da kolay.

Mehmet kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler. Adsense mailimden hiç youtube yükleme yapmadım, temiz yani. Yeni adsense gerek yok o yüzden. Sadece youtube da bulunan mailim ile eski kanalımı kapatıp, yeni kanal açsam -eski kanalımda bulunan ihtar mail aynı olduğu için sürer mi? Yeni hesap derken işte bunu yani yeni youtube hesabını kast etmiştim.

bence kanalınızı 2.telife kadar koruyun. Ola ki 2.telifi alırsanız kanalı silin. Eğer topluluk aldıysanız ilk toplulukta hemen silin kanalı. Benim tecrübelerim bu doğrultuda

dostum ne konuda olursa olsun.... herkes sana babanda olsa bı yere kadar anlatacaktır. sen en ıyısı kendın deneme yanılma yontemıyle ogreneceksın.... tecrube her zaman egıtımden ıyıdır unutma kendın tecrube yasaya yasaya ogren benım sana tavsıyem budur bu yolda yuruyeceksen

ayrıca dolar yanmayan vıdeolar dıyorsun onalrı hıc bekletme sıl kanalından gıtsın
2.sı youtube kanalın ıle adsensen aynı gmaılde ıse adsensenı baska gmaıle al
ve 2. telıf ıhtarından sonra o gmaılı sıl gıtsın

[MENTION=2129]dombalak[/MENTION] kardeş; peki bu telifler bir yerde okumuştum 6 aydan sonra otomatik kalkıyor mu? Eğer öyle ise dediğin mantıklı 2. ihtara kadar koruma.
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] kardeş sen de haklısın. Ama bazı sıkıntılarımdan dolayı vaktim kısıtlı, bir an önce bu işi otutturmam lazım 3-5 getiri ile. O yüzden hızlı yardım alabilmek adına sizlere danıştım. Peki gmaili sil gitsin derken youtube kanalı ne olacak? Yoksa youtube gmaili+kanal ikisi birden mi silinecek tam anlayamadım?

[MENTION=2129]dombalak[/MENTION] kardeş; peki bu telifler bir yerde okumuştum 6 aydan sonra otomatik kalkıyor mu? Eğer öyle ise dediğin mantıklı 2. ihtara kadar koruma.
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] kardeş sen de haklısın. Ama bazı sıkıntılarımdan dolayı vaktim kısıtlı, bir an önce bu işi otutturmam lazım 3-5 getiri ile. O yüzden hızlı yardım alabilmek adına sizlere danıştım. Peki gmaili sil gitsin derken youtube kanalı ne olacak? Yoksa youtube gmaili+kanal ikisi birden mi silinecek tam anlayamadım?

kardesım gmaıl+youtube butun urunlerı sıleceksın evet

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] teşekkür ettim kardeşim anladım.

2. ihtarımı alırsam o zaman danışırım kardeşim, saolasın tekrardan [MENTION=1626]cemocan03[/MENTION]

telifler normalde 6 ayda kalkar diyor youtube ama bende daha hiç kalktığını görmedim. zaten teliften kapanan kanal sabıkalıdır, o kanaldan hayır beklememek lazım

ben bazen 3.telifi bile bekliyorum kanallarımda çünkü telifden kapanan kanalalra ödeme yapılıyor, telifli videonun kazandığı para düşüldükten sonra ama topluluk yediyse o kanalı bence hemen silin çünkü para kazanmayı kaybettirecektir.

merhaba ihtar verilen kanalın suresı varmı bazı vıdeolar ınternette telıf hakkı olmadan yayın yapıyor ama ben onu yukledığımde telıf uyarısı verıyor sorun nasıl duzelır en son mısal pıngu çizgi fılmlerı yukledım ama telıf hakkı verdı ama dığer yuklıyenler de bır sorunn yok

---------- Mesaj saat 15:26:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:25:24 civarında gönderildi. ----------

telıf hakkı olmayan videoalrı neredn bulabiliriz

---------- Mesaj saat 15:26:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:19 civarında gönderildi. ----------

videolarımıza telıf hakkı olmayan mp3 lerı nereden bulabılırız

telifler normalde 6 ayda kalkar diyor youtube ama bende daha hiç kalktığını görmedim. zaten teliften kapanan kanal sabıkalıdır, o kanaldan hayır beklememek lazım

ben bazen 3.telifi bile bekliyorum kanallarımda çünkü telifden kapanan kanalalra ödeme yapılıyor, telifli videonun kazandığı para düşüldükten sonra ama topluluk yediyse o kanalı bence hemen silin çünkü para kazanmayı kaybettirecektir.

Başınıza gelmiş madem size sorayım; misal ki 3. telifi yedi (sadece telif) ve kanal kapatıldı, anladığım üzere paramızı alıyoruz yine. Peki farklı mail ile yeniden youtube üye olup farklı bi kanal açsak -ancak kapanan kanalda ki ayni adsense hesabını kullansak olur mu? Kullanılabilir mi? (kapanan kanalın maili ile adsense mailleri farklıydı). Yani demek istemem o ki kanal kapanınca adsense kimliğini de banlıyor ve üye olmayı engelliyor mu?

arkadaşlar bunların daha önce defalarca tartışıldığını ve forumda yer aldığını hatırlatırım.

bir an önce yol alıp kazanç sağlamaya çalışıyorsanız forumu bir hafta boyunca okuyun,ondan sonra uygulama kısmında sorun varsa konu açıp yardım isteyin.

böyle de çok kişi yardımcı olacaktır ama kimse kalkıp da youtube u A dan Z ye anlatamaz.böyle bir şey mümkün değil.bu işin en zor yanı sıfırdan başlamış birine anlatmaktır.onun için forum içinde yeterli bilgi olduğunu düşünüyorum.

Başınıza gelmiş madem size sorayım; misal ki 3. telifi yedi (sadece telif) ve kanal kapatıldı, anladığım üzere paramızı alıyoruz yine. Peki farklı mail ile yeniden youtube üye olup farklı bi kanal açsak -ancak kapanan kanalda ki ayni adsense hesabını kullansak olur mu? Kullanılabilir mi? (kapanan kanalın maili ile adsense mailleri farklıydı). Yani demek istemem o ki kanal kapanınca adsense kimliğini de banlıyor ve üye olmayı engelliyor mu?

teknik olarak kapanan kanalın bağlı olduğu adsenseyi kullanmanın sakıncası yok, bir çok kanalım kapandı ama bağlı olduğu adsenseyi değiştirmedim.

Sadece bir kere, kullandığım bir adsense hesabına bağlı kanallar kapanınca, tedbir olsun diye adsense hesabıma başka bir yönetici ekledim ve daha sonra eski mailin adsense yöneticiliğini iptal ederek o mailin adsensele olan bağını kopradım.

kanal kapansa bile adsenselere birşey olmuyor diye biliyorum ben de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri