Arkadaşlar noterden iş yerime ihtarname gönderticem alamadığım haklarım var haklı gerekçeyle sözleşmenin tek taraflı feshini isticem istifa vs olayı yani
kısaltayım
şimdi raporluyum ayın 22 si rapor bitiyor
patron hukuki destek aradığımı öğrenmiş gel istifanı yaz diyor çalışmak istemiyorsan diyor
hafta başı çağırdı ama güvenmiyorum 3 ay olacak afedersiniz it gibi 17-18 saat çalışıp izin yapma her kahrını çek her baskıyı gör ama mesailer yok 2 ay kimse tek kelime açıklama yapmadı sordum yazmadılar sordum konuşcaz dendi
ta ki ben yokuş yapana dek şimdi sen fazla alındın takıldın değiştin 2 aydır
işte verecektik vs vs diyorlar
15 günlük mesaim 11 günlük çalışma param var şuan orda hiç biri kalsın istemiyorum
iş mahkemesi pek giremeyebilirim şahit olayı sıkıntı
İsteğim ben beceremedim pek hata yapmak da istemiyorum bana ihtarname yazma konusun da tecrübeli yardımcı olacak arkadaşlar lazım hayrına yardımcı olabilir yönlendirirseniz çok makbule geçer
kelime hatalarımdan dolayı kusuruma bakmayın
kısaltayım
şimdi raporluyum ayın 22 si rapor bitiyor
patron hukuki destek aradığımı öğrenmiş gel istifanı yaz diyor çalışmak istemiyorsan diyor
hafta başı çağırdı ama güvenmiyorum 3 ay olacak afedersiniz it gibi 17-18 saat çalışıp izin yapma her kahrını çek her baskıyı gör ama mesailer yok 2 ay kimse tek kelime açıklama yapmadı sordum yazmadılar sordum konuşcaz dendi
ta ki ben yokuş yapana dek şimdi sen fazla alındın takıldın değiştin 2 aydır
işte verecektik vs vs diyorlar
15 günlük mesaim 11 günlük çalışma param var şuan orda hiç biri kalsın istemiyorum
iş mahkemesi pek giremeyebilirim şahit olayı sıkıntı
İsteğim ben beceremedim pek hata yapmak da istemiyorum bana ihtarname yazma konusun da tecrübeli yardımcı olacak arkadaşlar lazım hayrına yardımcı olabilir yönlendirirseniz çok makbule geçer
Son düzenleme: