İhtiyacı Olana Yardım Edebilirim.-

Dooo

Yasaklanmış
S.a Arkadaşlar,

Boş oturuyorum , sabit ip dolayısıyla yt çalışamıyorum vakit geçmiyor.
Eğer yardım edebileceğim bir konu varsa yardımcı olmak isterim bu arada vakit geçer :rolleyes:

Not:Youtube hakkında yardımcı olurum fakat çok bilgili değilim.

S.a Arkadaşlar,

Boş oturuyorum , sabit ip dolayısıyla yt çalışamıyorum vakit geçmiyor.
Eğer yardım edebileceğim bir konu varsa yardımcı olmak isterim bu arada vakit geçer :rolleyes:

Not:Youtube hakkında yardımcı olurum fakat çok bilgili değilim.

Bu işe bi çözüm bul kardeş. Git bi tane yeni modem al sınırsız ttnet felan, vereceğin 60 70 olur ama illa ki bu kadar boş vaktine karşılık aylık fatura paranı çıkarırsın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işe bi çözüm bul kardeş. Git bi tane yeni modem al sınırsız ttnet felan, vereceğin 60 70 olur ama illa ki bu kadar boş vaktine karşılık aylık fatura paranı çıkarırsın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurtta kalıyorum ev arıyorum bulursam cıkıcam sağol,hem yardım ederım dedim hem vakit geçiririm :)

ben sana bi öneride bulunayım :) madem boştasın..
azure'den 1aylık deneme süreli vds al (sanal kart tavsiyedir. ayrıca yaklaşık 2TL çekiyor)

daha sonra bir windows vds oluştur ve CCPROXY programını kur. (sadece kendi pcne mac filtre veya ip filtre ile yetki ver)

son olarakta tarayıcının proxy ayarlarını vds'ne göre ayarla..
al sana tertemiz ip :)

tavsiye olarak vds'yi A2 paket seç ve yüklemelerini ondan yap (uzak masaüstü bağlantı ile). renderde falan pek hızlı sayılmaz ama download/upload'ta çok memnun kalırsın..

ben sana bi öneride bulunayım :) madem boştasın..
azure'den 1aylık deneme süreli vds al (sanal kart tavsiyedir. ayrıca yaklaşık 2TL çekiyor)

daha sonra bir windows vds oluştur ve CCPROXY programını kur. (sadece kendi pcne mac filtre veya ip filtre ile yetki ver)

son olarakta tarayıcının proxy ayarlarını vds'ne göre ayarla..
al sana tertemiz ip :)

tavsiye olarak vds'yi A2 paket seç ve yüklemelerini ondan yap (uzak masaüstü bağlantı ile). renderde falan pek hızlı sayılmaz ama download/upload'ta çok memnun kalırsın..

Teşekkür ederim hocam , bunun ile uğraşıcagıma ev aramak daha mantıklı disiplinsiz çalışmayı sevmiyorum geç olsun benım olsun :)

Azure ile uzak masaüstünden sıkıntısız şekilde bağlanabliyor muyuz ? ip port ,çart çurt açmak yok mu ?
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION]

Azure ile uzak masaüstünden sıkıntısız şekilde bağlanabliyor muyuz ? ip port ,çart çurt açmak yok mu ?
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION]

yok kardesim. zaten vds kurulumu yaperken direk uzak masaustu baglantisi saglayacak sekilde port ayarini yapiyor.. (port numarasini otomatik veriyor dilersen kendinde belirleyebiliyorsun)

ayrica daha sonradan da istedigin programlar icin yeniden port acabiliyorsun..
gayet kullanisli bi sistemi var, umarim bu aylik deneme furyasi bitmez :)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri