İhtiyaçtan Satılık Yüksek Gelirli Sp*m Kanal !

• Kullanıcı xkurt10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xkurt10

Kayıtlı Üye
kanal Adi : alıcıya
Kanal Kategorisi :alıcıya
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video ekleme 9 ay önce ; video hepsi ödemesi açıktır.
Abone Sayisi :5,980 subscribers
izlenim Sayisi :1,014,980 views
Kanalinizda UYARI Varmi : hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 50 pound üzeridir.
kanal satış fiyatı: 1200 Pound pazarlıksız. (Fiyat kanal kazancına göre değişiklik gösterecektir.

Garanti Şartları : Ayın 30una kadardır ve kanal kapanırsa ödenen paranın %30 u aynı ödeme yontemi ile iade edilir. Eğer video eklenirse, sahte izlenim sahte abone kasıldığı anlaşıldığı durumlarda garanti kapsamı dışında kalır.
Ödeme yöntemleri : Payoneer (USD,EUR,POUND) bitcoin, papara

Notlar : Satış sadece forumda özel mesajla yapılacaktır. Kanal ödemesi 17 gündür aktiftir. Adsense i ile birlikte verilecektir. isterseniz kendi adsenseinize taşıyabilirsiniz. Onaysız üyelere satış yapılmayacaktır. Forum dışı satış yapılmayacaktır.

Güncel Veriler : 16.04.2018
9mj6lo.png

qGzgnB.png

----------------------------------------------------------------------------------------
Oojdmz.png

G9j1aN.png

y0kng9.png

QVj443.png

bBPggd.png

Son düzenleme:
hayırlı satışlar murat hocam arkadaşla birçok kanal ortaklımız oldu sağlam spamcıdır güven konusunda asla problem yaşamaz alan arkadaş eminin kanalı alan partnere bağlarsa içindeki miktar adsensesinde kesinleşir içindeki parayıda birnevi tutmuş olursunuz %30 da geri ödeme yaptığı için fazla bi mictar kaybetmiş olmucaksınız
alanada satanada hayırlı olsun şimdiden

Son düzenleme:
eyw. ömerim desteğin için sağol !

Birde konuya ekleme yapacagım. Kullandıgım vds yı hersey hazır kurulu sekılde vereceğim size özel ip ile giriş yapıyorum başka hiçbir yerden giriş yapmadan direk ordan devam edeceksiniz.

hayırlı satışlar murat hocam arkadaşla birçok kanal ortaklımız oldu sağlam spamcıdır güven konusunda asla problem yaşamaz alan arkadaş eminin kanalı alan partnere bağlarsa içindeki miktar adsensesinde kesinleşir içindeki parayıda birnevi tutmuş olursunuz %30 da geri ödeme yaptığı için fazla bi mictar kaybetmiş olmucaksınız
alanada satanada hayırlı olsun şimdiden

kanalda kaç video var kaç tanesi sarı halde? yeşil olanların izlenim durumları nedir?

46 adet video gunluk eklemeler yapıyorum 2-3 adet. %50 oranında sarı var ancak reklam adeti fazla oldugu için görüldüğü gibi kazanclarda yuksek orası amerika reklam veren çok fazla sıkıntı olmuyor.

kanalda kaç video var kaç tanesi sarı halde? yeşil olanların izlenim durumları nedir?

selam hayırlı satışlar güzel kanal

Teşekkür ederim dostum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

skype tan yazdım abi bakar mısın

Umarım bir gün anlaşıriz seninlede kazimim :) satış tüm hızı ile devam ediyor indirim yapmak isterdim ancak ay sonuna kadar satış tutarını geçecek diye korkuyorum

Mantıklı tekliflere açığım (ev araba arsa takası Vs.) [emoji12]

Güncel Analytic Verileri : 14.04.2018 - Satış Güncel Abone 6k üstü video sayısı 50+ - Pürüz yok. Herşey normal. Satış günceldir. İyi haftasonları dilerim

4aNG04.png

Hayırlı satışlar adaş
Alana da satana da hayırlı olmasını diliyorum

Konu gunceldir dünkü kazanç 70 pound dur. Fiyatta gerekli indirim yapacağım. Skype ilede konuşabiliriz pm ile adresini için Gönderebilir sıniz. Mutlu pazarlar dilerim

Hayırlı şatışlar kardeşim kanalın maşallahı var

Analytics güncellemesi 16.04.2018

qGzgnB.png

9mj6lo.png

46 adet video gunluk eklemeler yapıyorum 2-3 adet. %50 oranında sarı var ancak reklam adeti fazla oldugu için görüldüğü gibi kazanclarda yuksek orası amerika reklam veren çok fazla sıkıntı olmuyor.

Fiyat konusunda yardımcı olabilir misin? ödeme yöntemi Paypal olur mu?

Fiyat konusunda yardımcı olabilir misin? ödeme yöntemi Paypal olur mu?

ödeme btc veya döviz TL olarak geçsin istemiyorum. Pazarlık payı düne kadar vardı ancak satış fiyatını kazanc fazlasıyla aşacağa benziyor. Fiyatta her an değişikliğe gidebilirim.

ödeme btc veya döviz TL olarak geçsin istemiyorum. Pazarlık payı düne kadar vardı ancak satış fiyatını kazanc fazlasıyla aşacağa benziyor. Fiyatta her an değişikliğe gidebilirim.

Peki garantiyi % 50 yapabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri