İitrazım Kabul edildi fakat hala??

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arme

Kayıtlı Üye
beyler dün kanalım kapanmıştı dün mesaj attım bugün böyle bir mesaj gedli

Hello,

We have re-reviewed your account and have concluded that it is not in violation of our Terms of Service. Therefore, we have unsuspended your account. This means your account is once again active and operational, and in good standing.

If you have forgotten your password, please visit this link to reset it:

http://www.youtube.com/account_recovery

Please do not respond to this email. Replies to this email will not be processed. Please refer to our Help Center for more information.

Sincerely,
The YouTube Team

ancak hala yt kanalım askıda görünüyor fakat adsense de para kazanıyor.

şimdi ne yapmam gerek

---------- Spam Engelliyici 11:55 ---------- Önceki Mesaj 11:50 ----------

ekleme birde önceden kapattık hesabınmızı demiş ama her şey açık yt kanalımda açık, hatta zamanlı videolarım yüklenmiş ve izleniyor. şimdi ne olacak

yt kafayı yedı benımde kanal partnerden cıkarıldı suan ıcın para kazanamıyorsunuz ayrıntılı bılgı ıcın tıklayın dıo tıklıyorum hata sayfası acılıor bu ara sacmaladı ıyıce

valla bende anlıyamıyorum. alt kanalı kanalı kapadılar sonra açtılar bu defa ana kanalı kapadılar :)

ya bu yt mahvetti hakkaten. hala kanallar incelemede. para kazanma açıldı/kapandı vb. hala 10,000 i geçenler bekliyor. sadece bekleme modundayım. olumlu/olumsuz bişe dese iyi olacak. ANLAŞILAN BU NOEL TATİLİ BİTMEDİ BU ECNEBİLERİN. HAFTAYA TEK TEK SORUNALARA BAKARLAR ARTIK.

ya bu yt mahvetti hakkaten. hala kanallar incelemede. para kazanma açıldı/kapandı vb. hala 10,000 i geçenler bekliyor. sadece bekleme modundayım. olumlu/olumsuz bişe dese iyi olacak. ANLAŞILAN BU NOEL TATİLİ BİTMEDİ BU ECNEBİLERİN. HAFTAYA TEK TEK SORUNALARA BAKARLAR ARTIK.

noelleri haram olsun inşallah :D sen git özgün çalış emek ver kapansın. hani özgün olmasam olacağı bu deyip bırakırdım :D neyse gelirli kanal açık ve adsenseye para yansıyor ama kanala giriş yapamıyorum daha doğrusu yt kanalıma erişilemiyor diyor, muhtemelen ana kanal da sorun var ona da itiraz edeceğim zira ana kanal boş bir kanaldı ben alt kanal açmıştım. Bu hasta halimle bi dünya beddua ettim tutarsa google'ın veri merkezine meteor düşecek :D

Applications for the YouTube Partner Program are taking longer than normal to process. We hope to be able to review these applications soon. Thank you for your patience in the meantime.
YouTube İş Ortağı Programı uygulamaları, işleme devam etmek için normalden uzun sürüyor. Bu uygulamaları yakında gözden geçirebilmeyi umuyoruz. Bu arada gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

bir kaç mesaj buldum konu ile ilgili, 3-4 gün sürüyormuş açılması... bekleyelim umarım hayırlı bir haber alırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri