İki hesabı bir google adsenseye bağlamak

• Kullanıcı kartel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kartel

Kayıtlı Üye
İçerik ve kanal konusunda bilgim olsa da adsense vesaire konularında oldukça zayıf birisiyim.
Bir kanal açmıştım ve eşimin adına adsense açarak kanalı bağladım.
Bir kaç gün önce kanalın para kazanması açıldı. Sgk bağkur kesintisinden dolayı eşimin adına devam etsem -800tl zarar yazacak. Bende mevcut kullandığım ana kanalımın adsensesine bu kanalı bağladım.
Bu ileride soruna yol açar mı? İki kanal da özgün video üretiyor. Bağlamadan önce tekrar baktım sıkıntı yaratacak bir video var mı? yok.
Neyse bu yaptığım işlem sonucu bir problem olur mu?
2 youtube kanalı tek adsense.

hocam bir adsense'e birden fazla kanal kadar bağlayabilirsiniz. Ama bir kanalı iki adsense'e bağlamak para kazanmayı bile kapatır. Eşinize açtığınız kanal ve adsense'de adsense'den kanalı ayırın kendi adsense hesabınıza bağlayabilirsiniz. Eğer aynı ip ile kanallara giriryor ve iki adsense bu ip de ise adsense'leriniz banlanabilir bile. Bende de sizdeki gibi durum var. Benim ve eşimin adsense hesabı farklı ama evde hem kablonet hemde vodafone net kullanıyoruz :D Yani ip, adsense, kanal hepsi ayrı :) Bu şekilde ayrı ip vs durumunuz yoksa dediğim gibi adsense'ler banlanabilir bile. Bende sizin gibi bu sıkıntılara düşermiyim diye 2. kanal para kazanmaya başlamadan önce Adsense Müşteri Hizmetlerine sormuştum. Neden iki hat açtınız o zaman derseniz onu da izah edeyim. Çocuklar ana kanalımdaki videoları bazen izliyorlar geçersiz tıklamadan para kazanma kapanmasın diye böyle bir sistem kurdum. Umarım sorunuza cevap olmuştur yazdıklarım. Hayırlı bol kazançlar dilerim.

hocam bir adsense'e birden fazla kanal kadar bağlayabilirsiniz. Ama bir kanalı iki adsense'e bağlamak para kazanmayı bile kapatır. Eşinize açtığınız kanal ve adsense'de adsense'den kanalı ayırın kendi adsense hesabınıza bağlayabilirsiniz. Eğer aynı ip ile kanallara giriryor ve iki adsense bu ip de ise adsense'leriniz banlanabilir bile. Bende de sizdeki gibi durum var. Benim ve eşimin adsense hesabı farklı ama evde hem kablonet hemde vodafone net kullanıyoruz :D Yani ip, adsense, kanal hepsi ayrı :) Bu şekilde ayrı ip vs durumunuz yoksa dediğim gibi adsense'ler banlanabilir bile. Bende sizin gibi bu sıkıntılara düşermiyim diye 2. kanal para kazanmaya başlamadan önce Adsense Müşteri Hizmetlerine sormuştum. Neden iki hat açtınız o zaman derseniz onu da izah edeyim. Çocuklar ana kanalımdaki videoları bazen izliyorlar geçersiz tıklamadan para kazanma kapanmasın diye böyle bir sistem kurdum. Umarım sorunuza cevap olmuştur yazdıklarım. Hayırlı bol kazançlar dilerim.

Adsenseye baktım kaldırma seçeneği yok ya da youtube studyoya yönlendiriyor. Oradan zaten kendi adsenseme bağladım. Fakat eski adsense de kanal hala gözüküyor.
Nasıl yapacağız?

1 adsense hesabımda 5 6 kanalım bağlı, önceden daha fazlaydı. Şuan 6 7 civarı Pinli hesabım var ve 25 küsür kanal bağlı bunlara. Bende hiç bir şey olmadı sizde de olacağını sanmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri