ikinci kanal para kazanma kapanmada 6 ay

• Kullanıcı fenomen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fenomen

Kayıtlı Üye
ilk kapandığında + bağlantı kes bağla ile açmıştım oda 1 hafta oldu açalı. Bu 2. kapatılışı kanalda da sadece kendi cektigim cs 1.6 videoları var bu 2 oldu videoyu atınca herhangi bir ihtar vermeden kapatılıyor.
spam yok bişe yok alt kanallarında otomatik kapanms onlardada telifli video yoktu nerde yanlıs yapıyoruz anlamadım

tuvv5.png

kanaldaki videolar
tuvvh.png

bende de aynı şey oldu uyarı gelmedi telif gelmedi direk adsenseden tüm kanalları kapattılar acaba etiketi fazla girdim yaa niche den bilmiyorum 20 normal etiket 8 tane niche giriyodum

Ben de şu soruyu merak ediyorum.6 ay sonra içerdeki parayı alabılıyor muyuz?

yok o alınmıyor kazanıldığı ay kesinleşmediği için

belki kullandığınız video başlıklarından ban yiyorsunuz?

çektiğiniz oyun videoları tescilli bir marka çünkü.

kanal para kazanmaya kapandığında reklamalr gözükmüyomu artık ?

bende ondan şüpheleniyorum o etiketleri girince kapattı 2 dir ama bir çok kanal var bnmkinemi denk geliyor bunlar

Benim de aynı sorun var.1 kanal yüzünden 2 kanal daha kapandı ne uyarı geldi ne bir şey..2. ve 3.kanalın suçu ne burda? Keşke şunları adsense den çıkartıp başka yere kaydetme olsa.

aynen öyle ne ihtar maili var ne bişe bir anda kapandı die bir mail atıyolar

Kendi videomuzu da olustursak, adamlar kafalarina esince kapatiyor. sonucta uye olurken kabul ettigimiz sartlarda neler var neler. Turkiye'deki siyasetcilerden bile daha hirsiz bu kapitalist sirketler.

Ayrıca bir şey dikkatimi çekti 14.5 sxe dün çıktı sen hemen wall hack diye video yapmışın.Bu yüzdende kapatılmış olabilir illegal , kandırma yönelik hareket olabilir.

ilk kapandığında + bağlantı kes bağla ile açmıştım kardeş benimde böyle bir kanal var nasıl açarım bu taktiği nasıl uygulucaz

aynı bende + keserek acmıstım bugun kapandı 6 ay yazdı ama yine denedim + kesip yarın belli olacak artık açılıp açılmayacağı bu kez çok düşük ihtimal açılmaz yani

Evvel gün benimde tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı.
Günde ortalama 5 video atıyordum.Youtubeda olan hiç videom yoktu yani özgün diyebiliriz.
Para kazanmaya kapatılmanın çoğalmasının sebebine gelince mantık olarak aşağıdakiler olabilir.

1. sebep:Youtube dünya istatistiklerine göre eminimki açık ara farkla türkiye en fazla kanalı kapanan ülke olmuştur.
2. sebep: En fazla spam yapan ülke genellemesinde türkiye 1. olmayı göğüslemiştir.
3. sebep:Aynı videoyu birden fazla yükleyen ülkeler sıralamasında ve kanal kopyalamada yine 1. türkiye olmustur.
4. sebep: Özgün tek kanal ile çalışanlar arasındada en sonuncu olmasada bile sonunculuk için yarışıyoruzdur.
5. sonuç: Tüm bunlar yüzünden youtube sitesini aşırı yorduğumuz bi gerçek adamlar kökten çözüm yapmak için tek bi kanal kapama yerine tüm kanalların para kazanmasını kapatmış olabilirler.

Evvel gün benimde tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı.
Günde ortalama 5 video atıyordum.Youtubeda olan hiç videom yoktu yani özgün diyebiliriz.
Para kazanmaya kapatılmanın çoğalmasının sebebine gelince mantık olarak aşağıdakiler olabilir.

1. sebep:Youtube dünya istatistiklerine göre eminimki açık ara farkla türkiye en fazla kanalı kapanan ülke olmuştur.
2. sebep: En fazla spam yapan ülke genellemesinde türkiye 1. olmayı göğüslemiştir.
3. sebep:Aynı videoyu birden fazla yükleyen ülkeler sıralamasında ve kanal kopyalamada yine 1. türkiye olmustur.
4. sebep: Özgün tek kanal ile çalışanlar arasındada en sonuncu olmasada bile sonunculuk için yarışıyoruzdur.
5. sonuç: Tüm bunlar yüzünden youtube sitesini aşırı yorduğumuz bi gerçek adamlar kökten çözüm yapmak için tek bi kanal kapama yerine tüm kanalların para kazanmasını kapatmış olabilirler.
aynen öyle adamlar tr kullanıcıları temizliyorlar kurunun yanında yaşlarda yanıyor

Google, Reklam yayıncılarına her ay milyonlarca dolar para aktarıyor.

Sadece Türkiye'de bile kaç milyonlar akıyor.Ve Adamlar bakıyor, Türkiye'de Özgün video da yok yani.

En güzeli, videolarını ayarlayacaksın.Kanalının kategorisine göre, masaüstünde bir klasöre montajlı + logolu bir şekilde videoları dizeceksin.

O Dosyaları, videoları usb'ye atıp,

Daha sonra, Yurtdışına (Tercihen ABD veya İngiltere vb.)'ye gideceksin.Orada 0 gmail açıp , orada aldığın telefonuna onaylatıp çatır çatır videoları yardıracaksın..

-

Tabi bu açıklama fakir bahanesi gibi birşey de olabilir.İsteyen Türkiye'den de o başarabilir elbette fakat; Dünyanın Türkiye'ye garezi olduğunu herkes biliyor.

Selamlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri