İlerleyişimiz Başarılı Gibi :)

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
bencede güzel bir istatistik ama hocam başlıklarınızı tek bi konuda toplasanız artık :) başarılarınızın devamını diliyorum :)

Kanalınız güzel hocam Türkiye'de şaka kategorisi yürek ister bu konuda tebrik ederim sizi :) Umarım ileride yabancı kanallarda olduğu gibi hayaletli, pizza kutularından çıkan canavarlı, zombi şakaları olan videolarınızı görürüz :) Bu arada hocam ses kaydı için kullandığınız ekipmanlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kanalınız güzel hocam Türkiye'de şaka kategorisi yürek ister bu konuda tebrik ederim sizi :) Umarım ileride yabancı kanallarda olduğu gibi hayaletli, pizza kutularından çıkan canavarlı, zombi şakaları olan videolarınızı görürüz :) Bu arada hocam ses kaydı için kullandığınız ekipmanlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Öncelikle 1-2 videoda kullanma fırsatım olan sennheiser'i kesinlikle öneririm,fakat şuan kullandığımız ekipman herhangi bir ses kaydedici düşünün ve uygun fiyata kablolu bir yaka mikrofonu düşünün senkronde problem yaşıyoruz fakat fiyat uygun :)

bencede gayet iyi, size tavsiyem ilgi çekici merak uyandıran şakalar yapın,

örneğin vurulma şakası çok başarılı bence, bu tarz güzel şakalar yaparsanız kanalınız kısa sürede iyi ivme yakalar

Güzel iş eğer tamamı organikse baya güzel iş. :)

bütün videolar gayet izlenir bence daha olsa izlerdim

cok başarılı :))

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

paranoyak şakası cok iyi

Henüz Kanalınız yeni.Ekipmanınız,tecrübeniz ve bütçeniz yok gibi.Ama bu şartlar altında çok iyi videolar çıkardığınızı düşünüyorum.Genelde insanlar video izlerken sadece izler.Arkada hangi emekler hangi zorluklar olduğunu anlamaz.İlla ki kötü videolarınız olacaktır fakat bu demek değildir ki geliştiremeyeceksiniz.Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz.Son olarak 7 video da 7k abone bence başarıdır.

Babo larla fazla gezme usta basina bela acicak abisi polis olan eleman kurgu degilse tabi :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayır değil :)

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,sağlığım yerinde olduğu sürece devam ediceğim ! :)

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Henüz Kanalınız yeni.Ekipmanınız,tecrübeniz ve bütçeniz yok gibi.Ama bu şartlar altında çok iyi videolar çıkardığınızı düşünüyorum.Genelde insanlar video izlerken sadece izler.Arkada hangi emekler hangi zorluklar olduğunu anlamaz.İlla ki kötü videolarınız olacaktır fakat bu demek değildir ki geliştiremeyeceksiniz.Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz.Son olarak 7 video da 7k abone bence başarıdır.

Evet olayların arkasını bilseniz,gerçekten hayalim olduğu için uğraşıyorum ve pes etmiyorum! bu arada cok teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

şu videoyu izledikten sonra dahada o kanala ugramam ben... nacizene fikrim ! geçen bu videoyu paylaşmandan sonrada bu kadar kısa sürede bu kadar abone ve izlenimde ilginç geldi bana başarılar

https://www.youtube.com/watch?v=IoxCXZaWtSo

Açıkcası hiç bir insanı küçük düşürdüğümü,ezdiğimi veya ciddi anlamda dalga geçtiğimi düşünmüyorum hepsinin kamera arkası gayet samimi şaka kısmını acıkladıgımız zaman ki andan bahsediyorum :)

Hocam kanalın grafiklerini biraz daha geliştirirseniz süper olur bi kaç şakada böyle çocukca gibi olmuş birde abi kameraman arkadaş fazla sarsmasa daha iyi olacak. tabi bunlar benim görüşlerim.

Bayıldım muazzam :)
Kameramanın devamlı aynı kisimi?

Kamera açıları, ses ışık netlik genel itiba harika :) Konularına layıkıyla islemisiniz :)
Tüm videoları izledim, sadece bazı videolarda kamerada bazı kısımlarda flulaşmalar gözlemledim. O kadar büyük kusur sayılmaz aslında :) Yinede belirtmek istedim :)
Başarılar, bol kazançlar :)

Hocam birde adsense değilde sağlam bir Partner ile calismanizi öneririm. Kanal kapanmasına karşı en kısa sürede yardimci olanlar partnerler. :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri