İlginç Bilgi Sitesi İçin Hosting Tavsiyesi

• Kullanıcı 06Quarrel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
Kebir hosting var. Gayet iyiler. Uygun fiyatlıdır ve işini görür. Ücretsizler bazen durduk yere kapanabiliyor ve sizi mağdur edebilir. Daha önce başıma geldi. Herkes aynı olmasa da önleminizi alın derim.

Wordpress için eklentiler var. Cache vb hızlandırmak için.
Paket 3 işinizi görür gibi geliyor bana. kebirhost.net - Web hosting, Ekonomik, Yksek Uptime

pm atın ücretsiz host sağlayabilirim

o zaman sana, guzel.net.tr öneririm

Saçma sapan firmalardan ürün alma derim :) salay.com.tr 'den al bak bu ay r10 da reseller kampanyası yaptı 40 tl limitlendirilmemiş reseller 1 yıllık 40 tl daha önce alanlar var ve 1 yıl dolmuş tekrar yenilemiş :) sana direk sipariş link'i vereyim https://www.salay.com.tr/cart.php?a=add&pid=227 bana dua edeceksin :)

Ek olarak müşteri yorumları : http://www.hostbul.net/yorumlar/9042/salay.com.tr/tum-yorumlar#.U5C72vl_uM4

Merhabalar arkadaşlar DegisikBilgi.COM | İlginç Bilgi, İlginç Haber, İlginç Video İlginç Olan Ne VARSA! > bu siteye sahibim hostingi ücretsiz bir firmadan aldığım için sayfa açılışları falan biraz yavaş, hangi özellikli hosting almamı tavsiye edersiniz acaba?

Son düzenleme:
Dhost.com.tr sahibiyim ve şuanda 1600 civarı siteye ücretsiz hosting sağlıyoruz düşünürseniz pm bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri