İlginç Bir Anı

PiriReis

Kayıtlı Üye
1 haftaya yakındır telefonumun dokunmatigi bozuk ve annem yaptırmaya göndermiş 300 lira demişler. Kışlık kıyafet alışverişine çıkacaktım hemde bu arada annemle babamın durumları son zamanlardada iyi degil zaten,annem eger telefonu yaptırırsam kışlık alışverişin biraz aksıyacağını söyledi bende 300 lira istediklerinemi yanayım annemin canının sıkıldıgamı yanayım derken anneme dedim boşver yaptırma telefonu dedim. İçimden geçiriyorum ben yaptırırım bir şekilde youtube işine başladım zaten diyorum. biriktirdigim harçlıklıklar katip abinin yardımıyla bu arada :) Neyse 10 dk önce telefonumu şarja takım dedim belki olur dedim ama Allah'a nasıl dua ediyorum (sadece bunun içinde degil) neyse telefonu bir taktım telefonun dokunmatigi çalışıyor ve açılıyor 1 haftadır açılmayan bir telefon ilginç bir şekilde açıldı :) Burdan anlatmak istedigim şey en ufak şeylerde bile şükretmesini bilelim büyük küçük olay fark etmez :) Nie paylaştım onuda bilmiyorum içim bir huzur doldu :)

Şükretmek güzel şeydir, Şükrettiğin sürece işler hep yolunda ilerler fakat beni şaşırtan bir telefon bizim için ne kadar önemli olmuş ki yapılmadığı için dünyaya küsüyor çok fazla üzülebiliyoruz, eskiden telefon mu vardı, ekmeğimiz mi ? suyumuz mu? Şükretmen güzel şey fakat alt tarafı bi telefon için aşırı tepki vermek çok doğru değil olsa da olur olmasa da. Biraz eleştiri niteliğinde oldu ama kusura bakma toplumsal olarak bazen çok fazla kaptırıyoruz teknolojiye, Notebook'umu kaybetsem üzülürüm çünkü işim, aşım herşeyim onda :) ama telefonum olsa da olur olmasa da çok da umrumda :(

valla telefon neymıs..sokakta demır sopayla tekerle oynardık:)

sevındım adına ıyı olmus acılması bazen oyle oluyor akıllı telefonun aklı basına gelebılıyor...

Şükür ve sabır çok önemli şeyler. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Şükretmek güzel şeydir, Şükrettiğin sürece işler hep yolunda ilerler fakat beni şaşırtan bir telefon bizim için ne kadar önemli olmuş ki yapılmadığı için dünyaya küsüyor çok fazla üzülebiliyoruz, eskiden telefon mu vardı, ekmeğimiz mi ? suyumuz mu? Şükretmen güzel şey fakat alt tarafı bi telefon için aşırı tepki vermek çok doğru değil olsa da olur olmasa da. Biraz eleştiri niteliğinde oldu ama kusura bakma toplumsal olarak bazen çok fazla kaptırıyoruz teknolojiye, Notebook'umu kaybetsem üzülürüm çünkü işim, aşım herşeyim onda :) ama telefonum olsa da olur olmasa da çok da umrumda :(
Burda anlatmak istedigimi anlatamadım abi sanırım :) Mesele telefon degil annemin ona canını sıkıp kendini üzmesi :) Benim telefon olsa ne olur olmasa ne olur? Aileye yük olmak bir erkek için sıkıntıdır hepimiz biliyoruz ki eger aileniz parçalanmak üzereyse dahada bir sıkıntı.
valla telefon neymıs..sokakta demır sopayla tekerle oynardık:)

sevındım adına ıyı olmus acılması bazen oyle oluyor akıllı telefonun aklı basına gelebılıyor...
Anlatmak istedigimi yukarıda anlattım teşekkürler :)
Şükür ve sabır çok önemli şeyler. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Amin :)

şimdi anını anlatınca allahım iyiki dokunmatik telefonum yok dedim. 300 tl tamir parasımı olurmuş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri