İlk Android Oyunum :D

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

jebi

Kayıtlı Üye
Çocukluğuumdan beri oyun yapma merakım vardı :D Yaklaşık 2 ay önce felanda Unity ile tanıştım öğrenmeye başladım 1 ay önce felanda şu konu açılmıştı forumda http://www.ytpara.com/konu-disi/22001-android-oyun-yazimi-ile-kazanilan-para.html iyice gaza getirdi bu olaylar beni :D ve 3 gün önce aklıma gelen basit bir oyunu yapmaya başladım bugün bitirip Google Play'e koydum linki şu yorumlarınızı, 5 puanlarınızı esirgemeyin :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burak.balloonhunter

Ayrıca bu alana girmek isteyen, merakı olan arkadaşlar içinse; Bu oyunu 3 günde yaptım ve Unity'in Playmaker isimli Pluginiyle hiç kod yazmadan tamamen görsel olarak yaptım eğer merak eden arkadaşlar varsa öncelikle Unity'i indirin kendi sitesinden ücretsiz versiyonunu daha sonra Playmaker eklentisini Googlede aratarak ücretsiz yoldan indirin :D ve daha sonra şu kanaldaki videolari izleyin ; Hutong Games - YouTube bu şekilde biraz öğrenerek hiç kod yazmadan basit oyunlar yapabilirsiniz

Merak ettiğiniz birşey olursa yazın cevaplamaya çalışırım

#########################################################################################

Playmaker kurulumu ve çok çok basit bir giriş videosu :D

https://www.youtube.com/watch?v=RlWHxuZ3Ah8

Oyunu indiriyorum keşke açıklamayı türkçede yazaydın bi kaç kelam :)

Çocukluğuumdan beri oyun yapma merakım vardı :D Yaklaşık 2 ay önce felanda Unity ile tanıştım öğrenmeye başladım 1 ay önce felanda şu konu açılmıştı forumda http://www.ytpara.com/konu-disi/22001-android-oyun-yazimi-ile-kazanilan-para.html iyice gaza getirdi bu olaylar beni :D ve 3 gün önce aklıma gelen basit bir oyunu yapmaya başladım bugün bitirip Google Play'e koydum linki şu yorumlarınızı, 5 puanlarınızı esirgemeyin :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burak.balloonhunter

Ayrıca bu alana girmek isteyen, merakı olan arkadaşlar içinse; Bu oyunu 3 günde yaptım ve Unity'in Playmaker isimli Pluginiyle hiç kod yazmadan tamamen görsel olarak yaptım eğer merak eden arkadaşlar varsa öncelikle Unity'i indirin kendi sitesinden ücretsiz versiyonunu daha sonra Playmaker eklentisini Googlede aratarak ücretsiz yoldan indirin :D ve daha sonra şu kanaldaki videolari izleyin ; Hutong Games - YouTube bu şekilde biraz öğrenerek hiç kod yazmadan basit oyunlar yapabilirsiniz

Merak ettiğiniz birşey olursa yazın cevaplamaya çalışırım

Hocam benimde angry birds isimli oyunun 2.5 milyar dolar kazanç sağladığını okuyunca :) ilgim arttı.Tabi onlar firma ben tek kişiyim hiçbir bilgim yok ama bazı programlarla yapıldığını öğrendim size iki sorum var.
1)Bende hiçbir kod bilmeden oyun veya program yapabilir miyim?

2)Ne kadar kazanıyosunuz günde?

Hocam bende angry birds isimli oyunun 2.5 milyar dolar kazanç sağladığını okuyunca :) ilgim arttı.Tabi onlar firma ben tek kişiyim hğiçbir bilgim yok ama bazı programlarla yapıldığını öğrendim size iki sorum var.

Bu soruyu bende merak ediyorum sağlam bi kursu falan var mı bu oyun kodlamasını yapmak yazmak için.

Hocam vidyo koyar mısınız nasıl oynanıyor. Görelim. :)

Indirdim bi guzel de yorumumu yaptim :)

reklam varsa programda acip tiklayam ?

---------- Mesaj saat 22:46:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:54 civarında gönderildi. ----------

230 puan yaptim varmi yarisan :)

---------- Mesaj saat 22:51:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:27 civarında gönderildi. ----------

Bu ciftlileri nasil patlaticaz [MENTION=2099]jebi[/MENTION]

indirilelim hemen :) bu playmaker plugini ücretsiz mi

---------- Mesaj saat 21:11:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:20 civarında gönderildi. ----------

95 dolarmış :( :( :( :(

hocam oyunun vıdeosunu atında bızde gorelım :D malum telefonumuz yok bare nasılmıs oyun gorelım hayırlı olsun bu aradada .

hocam oyunun vıdeosunu atında bızde gorelım :D malum telefonumuz yok bare nasılmıs oyun gorelım hayırlı olsun bu aradada .

Alttan yukariya dogru balonlar ucuyor, parmakla patlatmaya calisiyorsun :)

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hemen deniyorum tebrik ederim kardeşim devamı gelir inşallah

Hocam benimde angry birds isimli oyunun 2.5 milyar dolar kazanç sağladığını okuyunca :) ilgim arttı.Tabi onlar firma ben tek kişiyim hiçbir bilgim yok ama bazı programlarla yapıldığını öğrendim size iki sorum var.

1) Evet hocam verdiğim linkteki Plugin'i kullanarak basit oyunları hiç kod yazmadan yapabilirsin(FlappyBird,Angry Birds vs.)

2) Henüz reklam yok :D

indirilelim hemen :) bu playmaker plugini ücretsiz mi

---------- Mesaj saat 21:11:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:20 civarında gönderildi. ----------

95 dolarmış :( :( :( :(

Hocam internetten aratarak ücretsiz bulabilirsin :D

bende merak ettim,vasat bir oyundan günde kaç para kazanılır?

Indirmeye bağlıdır hocam, aynı YouTubedeki gibi en kral videoyu yapsanda kimse izlemezse para kazanamazsın :D

Maçtan sonra video koymaya çalıscam arkadaslar ama oyun basit zatek pek birşeyi yok :D

Ek olarak şu kanallarada bakın bunlardanda yararlandım yazmaı unuttum;

https://www.youtube.com/user/BadSeedGames
https://www.youtube.com/user/echo17software?feature=watch

Indirdim bi guzel de yorumumu yaptim :)

reklam varsa programda acip tiklayam ?

---------- Mesaj saat 22:46:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:54 civarında gönderildi. ----------

230 puan yaptim varmi yarisan :)

---------- Mesaj saat 22:51:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:27 civarında gönderildi. ----------

Bu ciftlileri nasil patlaticaz [MENTION=2099]jebi[/MENTION]
Sırf senin için indirip 240 yaptım haci :D

Jebi sadece reklam koyarak değil başka yollarıda varmış bir yerde okumuştum.

Hocam reklam koymak için ne yapmak gerekir?

2)müzik olarak ne yaptınız telif falan..

hmmm unityide krakerlemek lazim ozaman bi araştırayım :) :) :) :)

Hocam ellerine sağlık indirdim oyunu da :D

Ama birşeyi anlamadım ben ya :D 2 program indircez sanırım. UnitySetup-4.3.4 bunu indirdim. Başka ne indiriyoruz :) Yada sizin bulduğunuz site varsa pm yada skype'den verseniz de bizde kurcalasak [MENTION=2099]jebi[/MENTION] :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri