İlk ay ödeme, az kesinti,kapanma telif almada ödeme,yüksek BGBM li Partner

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Hemedo

Kayıtlı Üye
Selamın aleyküm birkaç kanal açıp bu hafta hepsini bir partnere bağlamak istiyorum aklımda soru işaretleri var aşağıda yazılanlara en uygun partner sizce hangisidir-hangileridir ?

BGBM ti yüksek olan yüksek kazanç sağlayan
Yeni açılmış az izlenim almış kanalları kolay kabul eden
Kanal kapandığında,ihtar yediğinde,telif aldığında,ödeme eşiğini geçemediğinde.. ödeme yapan
Kesinti miktarı az olan(kesinti çok olsada diğerlerine göre fazla kazandıran)
Ödemeyi sorunsuz yapan
Ödemeyi en erken yapan- ödeme eşiğini geçme durumunda ilk ay ödeyen
Teknik destek sağlayan
Kanal telif aldığında önceden videonun kaldırılması için uyaran
Sahte telif alındığında durumu farkedip youtuba kaldırılması için bildiren

Hocam sen her youtuber'ın hayalini yazmışsın. Böyle bir partnerin yeryüzünde olduğunu sanmıyorum:D

Ideal Network...<ok yakinda..please waiting :D Oyle bi network kurmayi hayal ediyorum, qaliba hayal olarak kalacak :D

Selamın aleyküm birkaç kanal açıp bu hafta hepsini bir partnere bağlamak istiyorum aklımda soru işaretleri var aşağıda yazılanlara en uygun partner sizce hangisidir-hangileridir ?

BGBM ti yüksek olan yüksek kazanç sağlayan
Yeni açılmış az izlenim almış kanalları kolay kabul eden
Kanal kapandığında,ihtar yediğinde,telif aldığında,ödeme eşiğini geçemediğinde.. ödeme yapan
Kesinti miktarı az olan(kesinti çok olsada diğerlerine göre fazla kazandıran)
Ödemeyi sorunsuz yapan
Ödemeyi en erken yapan- ödeme eşiğini geçme durumunda ilk ay ödeyen
Teknik destek sağlayan
Kanal telif aldığında önceden videonun kaldırılması için uyaran
Sahte telif alındığında durumu farkedip youtuba kaldırılması için bildiren

BGBM yuksek olması sizin elinizde. Bizim ağımızda 1 dolar alanda var 60 dolar alanda var...dı
Yeni açılmıs az izlenimi özgün ise ben alıyorum, özgün içerige teşfik amaçlı
Kanalın başına ne gelirse gelsin youtube ödeme yaptığı sürece bizde yapıyoruz
Kesinti miktarımız hem az hem kazançlı.. %20
4. ayımız sorunsuz ödemeler gerçekleşti şimdiye kadar
4 Kişilik ekip ile 4 skype 6 mail adresi ile destek imkanı
minimum 6 maxsimum 8 haftada ilk ödemeyi alırsınız.

Diğer iki madde hayal değil sadece şartlar çok ağır. Yani o hizmeti alabilmeniz için güzel abone güzel geçmiş güzel görüntüleme gerekir

BGBM yuksek olması sizin elinizde. Bizim ağımızda 1 dolar alanda var 60 dolar alanda var...dı
Yeni açılmıs az izlenimi özgün ise ben alıyorum, özgün içerige teşfik amaçlı
Kanalın başına ne gelirse gelsin youtube ödeme yaptığı sürece bizde yapıyoruz
Kesinti miktarımız hem az hem kazançlı.. %20
4. ayımız sorunsuz ödemeler gerçekleşti şimdiye kadar
4 Kişilik ekip ile 4 skype 6 mail adresi ile destek imkanı
minimum 6 maxsimum 8 haftada ilk ödemeyi alırsınız.

Diğer iki madde hayal değil sadece şartlar çok ağır. Yani o hizmeti alabilmeniz için güzel abone güzel geçmiş güzel görüntüleme gerekir

Sizin konularınızı okumuştum ordan son 2 madde aklımda kalmıştı bu konuda yazdım içeriğe gelince özgün çalışmıyorum bu yüzden mazlesef sizin networkünüze başvuru yapamıyorum

Sizin konularınızı okumuştum ordan son 2 madde aklımda kalmıştı bu konuda yazdım içeriğe gelince özgün çalışmıyorum bu yüzden mazlesef sizin networkünüze başvuru yapamıyorum

Önemli değil, bizim için sizin çıkarlarınız önemlidir.
aradığınız şartlarda yani hepsi bir arada olan network bulmak çok zor, biri kolay kabul eder ödemede skıntı çıkartır diyeri az kesinti yapar reklamı az çıkartır gibi.

umarım istediğiniz gibi bir network bulursunuz, bol kazaçlar.

Yüksek abone yüksek izlenim ve kazandıran, kazançlarınızın ve networkde ki geçmişiniz iyi olmalı diye tahmin ettim. Zoomin.tv yaparmı bilmiyorum
ilk gün sorduk, "evet haber veriyoruz dediler" ama vermediler. ETC olarak ben şunu şunu karşılarsanız bu hizmeti verebiliriz demedim.

Bazı firmalar için tahmşnimi söyledim hayal değil vardır bu hizmeti veren ama dediğimiz gibi ciddi derecede yüksek izlenim, görüntüleme, abone, kazandıran olmalı bunlara dahil network ağında da bir geçmişiniz olamlı yani network yöneticisi şunu demeli...

ihtar düştüğünde şaşırmalı ve size mail atmalı ne oluyor ne demek bu diye, bukez affediyoruz ama tekrarlamayın gibi...

Bildiğim networklerde bu hizmeti veren yok.

Yüksek abone yüksek izlenim ve kazandıran, kazançlarınızın ve networkde ki geçmişiniz iyi olmalı diye tahmin ettim. Zoomin.tv yaparmı bilmiyorum
ilk gün sorduk, "evet haber veriyoruz dediler" ama vermediler. ETC olarak ben şunu şunu karşılarsanız bu hizmeti verebiliriz demedim.

Bazı firmalar için tahmşnimi söyledim hayal değil vardır bu hizmeti veren ama dediğimiz gibi ciddi derecede yüksek izlenim, görüntüleme, abone, kazandıran olmalı bunlara dahil network ağında da bir geçmişiniz olamlı yani network yöneticisi şunu demeli...

ihtar düştüğünde şaşırmalı ve size mail atmalı ne oluyor ne demek bu diye, bukez affediyoruz ama tekrarlamayın gibi...

Bildiğim networklerde bu hizmeti veren yok.

Bu konuyu özelden daha sonra konuşalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri