Ilk defa bir adsensem banlandi

tiger

Yasaklanmış
Katılım
26 Ağustos 2013
Mesajlar
678
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
39
2 gun once bir sahisla ilgili tv programindan dolayi, o sahistan telif almistim, bugun de adsensem banlanmis. Bandan sonra, sahisa e-mail attim telifini geri cekmesi icin. Google'dan gelen mailde, itiraz edebilecegimden bahsediyorum. Sizce itirazda bulunursam ve kabul edilmese, diger adsense ve kanallarimi da kafaya takabilirler mi? Telif geri cekilirse, adsensenin kendiliginden duzelme ihtimali var mi? Kac gun icinde itiraz yapmaliyim?

Bu arada sansima, daha birkac gun once odeme almistim ve hesap sifirlanmisti. Gelen maili paylasiyorum:

Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi
 
Geçmiş olsun adsense hesabını bir daha geri alabileceğini ne yazık ki sanmıyorum.

bot kullanıyor muydun?
yt to yt yapıyor muydun?
kendi reklamlarına tıkladın mı veya tıklatmaya teşvik ettin mi?
video içerik +18 miydi?
Son olarak sence adsense hesabın neden banlanmış olabilir bir fikrin var mı?

Bu sorulara cevap verirsen hepimiz için en sağlıklısı olur.
 
teliften adsensemi banlanır abi ya?
 
teliften adsense banlanması zor. [MENTION=3057]tiger[/MENTION] durum size gelen mailde açıkca anlatılmış geçersiz etkinlik yani telifle uzaktan yakından alakası yok reklamlara abanılmış
geçmiş olsun.
 
Geçersiz tık saldirisi

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
 
Bu Sabah Benimkide Gitmiş İçerde 3k vardı ilk defa böyle bişey başıma geldi bu adsenseden hiç ödeme almamıştım :(
 
Cnn maalesef o paranin üstüne buz gibi su iç

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
 
Bu Sabah Benimkide Gitmiş İçerde 3k vardı ilk defa böyle bişey başıma geldi bu adsenseden hiç ödeme almamıştım :(

Toplu kanal kıyımı yetmedi adsenseyemi bulaştılar ne yaptılar arkadaş ya
 
Toplu kanal kıyımı yetmedi adsenseyemi bulaştılar ne yaptılar arkadaş ya
aynen dün 20 kanalım gitti şimdide adsensem gitti :( inş. 2. adsenseme bişey olmaz tek umudum o artık partner çalışıcam galiba
 
Geçmiş olsun adsense hesabını bir daha geri alabileceğini ne yazık ki sanmıyorum.

bot kullanıyor muydun?
yt to yt yapıyor muydun?
kendi reklamlarına tıkladın mı veya tıklatmaya teşvik ettin mi?
video içerik +18 miydi?
Son olarak sence adsense hesabın neden banlanmış olabilir bir fikrin var mı?

Bu sorulara cevap verirsen hepimiz için en sağlıklısı olur.

* Bot yok
* Reklamlarima tiklamadim, kimseyi tesvik de etmedim, sadece arada facebook gruplarinda paylasiyordum.
* +18 degil.
* Yt to yt yapiyorum ama, videolarin hepsini ozel olarak kanala yukledim, daha sonra zaman buldukca gunde birkac tane birkac tane basliklari ozgunlestirerek yayinliyordum. Bahsettigim telif yiyen video gecenlerde bir gunde 7-8bin izlenim almisti. Eger sorun telifin kendisi degilse, o videoyaya gelen ani izlenim trafigidir.

O zaman itiraz ederek, daha da goze batmanin bir mantigi yoktu. Ilk mesajda da dedigim gibi icindeki kesinlesen paralari daha gecen hafta almistim. Tek kaybim 20 lira civarinda kesinlesmeyen ve pinli bir adsense oldu.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri