İlk defa youtbede reklam veriyorum yardım

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

grcn37

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kanalımdan bir videoyu babamın kredı kartından 25 tl lik bir bütçeyle reklam verdim parayı çektiklerine dair mail geldi ama internet bankacılıgından baktıgımda para falan cekilmemiş ? ve ne zaman onaylanıyor Videoya adwrodsdan baktıgımda Henüz sunmuyor yazıyor.

Sabah gider 17.00 dan sonra bir sonraki güne yazıyor . 17.00 dı sanırım.

Sabah gider 17.00 dan sonra bir sonraki güne yazıyor . 17.00 dı sanırım.

sağolun hocam birde bişey daha sormak istiyorum. 2 youtube kanalım var biri adsenseye bağlı 1 video var formalite..2. kanalımdaki videoyu 1.kanalımın adwordsndan reklam yaptım sıkıntı yaratmaz değil mi ?

Hocam sonuçları bizlede paylaşırmısınız ?

ve ve birde salaklık yaptım herhalde ilk videoyu reklam verirken 25 tl cektırdım ıkıncı defa adworse girdiğimde yukarıda kırmızı bildirim vardı ödemenizi yapmadıgınız için reklamınız bekletilmektedir gibisinden bir de ordan çektim. 2 defa mı gitti para :S

Kredi kartı yerine sanal kart ile vermiş olsaydınız daha iyi olurdu. Otomatik ve manuel limit var galiba yanlış ayarlarsanız fazla tık alırsa baya bir ücret çekebilir.

Kredi kartı yerine sanal kart ile vermiş olsaydınız daha iyi olurdu. Otomatik ve manuel limit var galiba yanlış ayarlarsanız fazla tık alırsa baya bir ücret çekebilir.
deme hocam ya çekmez inş. yoksa peder beni mahveder :(

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

yok mu daha önce deneyim yaşayan ?

deme hocam ya çekmez inş. yoksa peder beni mahveder :(

Onu otomatik ödeme ile yapmasaydın iyi olurdu. 25 tl lik bütçen dolunca kampanyayı sil ya da silme. Yeni bir kampanya oluştur. Onu zaten 100 tl lik hediyeden kullanacaksın.
Toplamda 125 tl lik bütçen için bir çok kampanya yani reklam oluşturabilirsin.
Günlük limit 3 5 tl yi geçme. 1 hafta test et ona göre arttırır ya da stil değiştirirsin. Öyle panik yapacak bir durum yok. Bütçeni sınırlarsan ne kadar gittiğini bilerek hareket edersin.

Onu otomatik ödeme ile yapmasaydın iyi olurdu. 25 tl lik bütçen dolunca kampanyayı sil ya da silme. Yeni bir kampanya oluştur. Onu zaten 100 tl lik hediyeden kullanacaksın.
Toplamda 125 tl lik bütçen için bir çok kampanya yani reklam oluşturabilirsin.
Günlük limit 3 5 tl yi geçme. 1 hafta test et ona göre arttırır ya da stil değiştirirsin. Öyle panik yapacak bir durum yok. Bütçeni sınırlarsan ne kadar gittiğini bilerek hareket edersin.

hocam 25 tl çektiklerine dair makbuz var aynı adsense paneli gbi ödeme eşiğinde kalan kredi 25 yazıyor daha sonra ödeme yapacagım zaman kayıtlı olarak kartı gösteriyordu kaldırdım onu suan yayınlanıyor onaylandı yazıyor inceleniyor kalkmıs. Tamamdır hocam kapmanya sil yok kaldır var sadece ordan iptal edince kalkıyor öle değilmi ?

hocam 25 tl çektiklerine dair makbuz var aynı adsense paneli gbi ödeme eşiğinde kalan kredi 25 yazıyor daha sonra ödeme yapacagım zaman kayıtlı olarak kartı gösteriyordu kaldırdım onu suan yayınlanıyor onaylandı yazıyor inceleniyor kalkmıs. Tamamdır hocam kapmanya sil yok kaldır var sadece ordan iptal edince kalkıyor öle değilmi ?

Aynen öyle. Bir sonraki reklam vermenizde otomatik ödeme değil de diğer şekilde yapın. Zaten orada yazıyor. Ödemeyi yaptığınız zaman reklam yayınlanır diyor paranız bittiği an reklam yayınlanması durur diyor. O şekilde yaparsınız.

Aynen öyle. Bir sonraki reklam vermenizde otomatik ödeme değil de diğer şekilde yapın. Zaten orada yazıyor. Ödemeyi yaptığınız zaman reklam yayınlanır diyor paranız bittiği an reklam yayınlanması durur diyor. O şekilde yaparsınız.

tamam hocam cok tesekkürler :)

ve ve birde salaklık yaptım herhalde ilk videoyu reklam verirken 25 tl cektırdım ıkıncı defa adworse girdiğimde yukarıda kırmızı bildirim vardı ödemenizi yapmadıgınız için reklamınız bekletilmektedir gibisinden bir de ordan çektim. 2 defa mı gitti para :S

hayır dostum, sen önce adwords hesabına para çekiyosun kartından orda duruyo o para.. senin daha önceden oraya yüklediğin bi para olmadığı için, sistem hata verdi ve seni adwordsüne para yüklemeye yöneltti ;)

kampayanın başlaması da 2 günü buluyor yaklaşık .. ben de daha bugün gündüz verdim, kampayınız tahmini 21inde başlar diye mesaj geldi ..

hayır dostum, sen önce adwords hesabına para çekiyosun kartından orda duruyo o para.. senin daha önceden oraya yüklediğin bi para olmadığı için, sistem hata verdi ve seni adwordsüne para yüklemeye yöneltti ;)

kampayanın başlaması da 2 günü buluyor yaklaşık .. ben de daha bugün gündüz verdim, kampayınız tahmini 21inde başlar diye mesaj geldi ..

hocam skypeden bu konuyu konusabilirmiyiz ? ilk defa verdim tedirginim.

hocam skypeden bu konuyu konusabilirmiyiz ? ilk defa verdim tedirginim.

skype yok ki ben de :D

ama tedirgin olacak bişey yok , google yamuk yapmaz ;)

Pazartesi olsun ,10:00 akşam 18:00 arası sabit hatlardan 00800-4488-25333 ile ulaşabilirsin, mail de atabilirsin ...

skype yok ki ben de :D

ama tedirgin olacak bişey yok , google yamuk yapmaz ;)

Pazartesi olsun ,10:00 akşam 18:00 arası sabit hatlardan 00800-4488-25333 ile ulaşabilirsin, mail de atabilirsin ...

hocam uzun olucak ama okuyun .d geçenlerde bir videoma vermek istedim ve sadece ödemesi kalmıstı sonra ıkıncı vıdeoyu da verıcektım yenı cekmıstım sıfırdan cektım 25 tl cektırdım pederın kartından sonra adwordse girince kırmızı serıtte ödeme alınmadıgından reklamınız bekletılmektedir yzısı tıkladım 25 çekti makbuzuda geldi. suan ise o videon adworsde toplam maliyet 32 tl yazıyor fatura bölümne gırdıgımde basta 25 tl bakıye yazıyor sımdı o yok 25 tl borc yazıyor ?

hocam uzun olucak ama okuyun .d geçenlerde bir videoma vermek istedim ve sadece ödemesi kalmıstı sonra ıkıncı vıdeoyu da verıcektım yenı cekmıstım sıfırdan cektım 25 tl cektırdım pederın kartından sonra adwordse girince kırmızı serıtte ödeme alınmadıgından reklamınız bekletılmektedir yzısı tıkladım 25 çekti makbuzuda geldi. suan ise o videon adworsde toplam maliyet 32 tl yazıyor fatura bölümne gırdıgımde basta 25 tl bakıye yazıyor sımdı o yok 25 tl borc yazıyor ?

alınan ödemeyle ilgili otomatik mail gelmiştir adwordse bağladığın mailine.. o maile baksan bi nedemişler ?

alınan ödemeyle ilgili otomatik mail gelmiştir adwordse bağladığın mailine.. o maile baksan bi nedemişler ?

Google'dan Merhaba,

TL25,00 tutarındaki ödemenizin 19.Ara.2014 tarihinde elimize geçtiğini ve
aşağıdaki hesaba uygulandığını bilginize sunarız: Google AdWords hesabı

İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

bu hocam

Google'dan Merhaba,

TL25,00 tutarındaki ödemenizin 19.Ara.2014 tarihinde elimize geçtiğini ve
aşağıdaki hesaba uygulandığını bilginize sunarız: Google AdWords hesabı

İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

bu hocam

tamam 25 çektirmişsin sıkıntı yok..

içinin rahat etmesi için pazartesi mesaj atabilir yada arayabilirsin..

zaten kampanya anca pazara başlar...

bi sıkıntı yok yani rahat ol, google ne seni ne kendisini üzmez :D

tamam 25 çektirmişsin sıkıntı yok..

içinin rahat etmesi için pazartesi mesaj atabilir yada arayabilirsin..

zaten kampanya anca pazara başlar...

bi sıkıntı yok yani rahat ol, google ne seni ne kendisini üzmez :D

hocam yalnız bende başladı işte görüntülenme sayısı falan hep işlemiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri