Ilk engel geldi !

Cagdaser

Kayıtlı Üye
SoundCloud - Share Your Sounds erişim kapatıldı hemde Yasa çıkmadan sansür başladı!

Haber : ”Torba Kanun Tasarısı” bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek.
Büyük tepki toplayan yasa tasarısı henüz kanunlaşmadan Başbakan Erdoğan’ın ve kızının olduğu iddia edilen ses kayıtlarını yayınlayan Soundcloud.com’a ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili haberler yayınlayan Vagus.tv’ye erişim engellendi.

Yeni Nesil Müzik Paylaşım Ağı olarak bilinen Soundcloud'un 250 milyon kullanıcıyı geçtiği biliniyordu.

Engellenen siteler arasına birde Ayda 1.5-2 milyon tekil ziyaretçinin olduğu VagusTV katıldı.

YOUTUBE İÇİN DE UMARIM ESKİ SENELERE DÖNMEYİZ. Çünkü bende dahil bir çok arkadaşım eminim ki TÜRKÇE içerikte haber çalışmaya önem veriyordur.

Evet dns ayarı ile geçilebiliyor ama normal yöntemle girilmiyor :)
Eğer youtube'de giderse bir çok kişinin hayali suya düşer örnek ben :)

Başkasına gelince "Bir şey olmaz"

Kendilerine gelince "Kapa çabuk!"

Paylaşılandan site değil yükleyen sorumludur.

Eger yolsuzluk operasyonusya youtube kesin gider demedi demeyin :)

Yöntem çok sansür yok:D

Bir zamanlar YT kapalı iken ne demiştiler - Ben girebiliyorum Sizde girin -
Bende Google DNS var heryere giriyor.

siyasi mesajlardan uzak durun.

Bir zamanlar YT kapalı iken ne demiştiler - Ben girebiliyorum Sizde girin -
Bende Google DNS var heryere giriyor.

hocam sizin girmeniz önemli değil sonuçta reklamınıza ziyaretçiler tıklıyor belki yabancı içerik çallışanlar için bi sorun teşkil etmez ama türkçe içerik izleyicisinin 3 de 1 bile dns,ıp değiştirip girmez sosyal paylaşım sitelerinden video hızlıca dağılamaz ve bir çok neden engel demek ( olaya ben açısından bakarsanız benlik de bi sorun yok ve ya bu forumda bir çok kişi için ) genel olarak düşünürseniz bi çok sorun demek Türkçe içerik reklamların tamamen yok olmasıda yanında cabası olur.

bende epeydir kapalı sanırım il il engeller ve kapanmalar devam ediyor sonumuz pek hayra alamet değil

SoundCloud - Share Your Sounds erişim kapatıldı hemde Yasa çıkmadan sansür başladı!

Büyük tepki toplayan yasa tasarısı henüz kanunlaşmadan Başbakan Erdoğan’ın ve kızının olduğu iddia edilen ses kayıtlarını yayınlayan Soundcloud.com’a ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili haberler yayınlayan Vagus.tv’ye erişim engellendi.

Yeni Nesil Müzik Paylaşım Ağı olarak bilinen Soundcloud'un 250 milyon kullanıcıyı geçtiği biliniyordu.

Engellenen siteler arasına birde Ayda 1.5-2 milyon tekil ziyaretçinin olduğu VagusTV katıldı.

YOUTUBE İÇİN DE UMARIM ESKİ SENELERE DÖNMEYİZ. Çünkü bende dahil bir çok arkadaşım eminim ki TÜRKÇE içerikte haber çalışmaya önem veriyordur.

Kaçınızın hesabı var site de yada para kazanıyor bir söyler misiniz

Kaçınızın hesabı var site de yada para kazanıyor bir söyler misiniz

Soundcloud bir çok dj ve müzisyenin müziklerini en kaliteli şekilde sunduğu alan bir çok müzik'e ulaşabilirsin, vagus tv de 2 milyona yakın hit alan bi site demek ki bi kesime hitap ediyor hemde büyük bir kesime! bir işten illa PAY sahibi olman gerekmez PARA KAZANMAK mı gerek özgürlüklerin kısıtlanmasından daha mı önemli senin için PARA yaptığın yoruma bak allah aşkına.

bir çoğumuz, yeterli mi ?

Soundcloud bir çok dj ve müzisyenin müziklerini en kaliteli şekilde sunduğu alan bir çok müzik'e ulaşabilirsin, vagus tv de 2 milyona yakın hit alan bi site demek ki bi kesime hitap ediyor hemde büyük bir kesime! bir işten illa PAY sahibi olman gerekmez PARA KAZANMAK mı gerek özgürlüklerin kısıtlanmasından daha mı önemli senin için PARA yaptığın yoruma bak allah aşkına.

Bir çoğun kim arkadaşım var mı hesabın kaç kere giriyordun günlük .

sadece sitede hesabınız var mı diye soruyorum .

Bende ulaşıma açık gözüküyor ama.

günde en az 10 kez giriş yapıyordum hesabım tabiki vardı, birçok müziğimde orada kayıtlı ve izlenmelerimde iyiydi. Çevremde de arkadaşlarımın birçoğunun müziği vardı, vardı veya yoktu vsvs..
hadi bütün bunları geçtim. Bu engellemeler sana göre doğru demi onu anlıyorum çünki ben ? eğer öyleyse ki öyle senin mesajlarına yanıt vermiyorum ;)

Bir şeyleri engellemekle çözüm bulunmaz.İnsanların yüklediği dosyalardan dolayı neden siteyi kapatıyorsun?Yapanlara ver cezasını.

bn ve 81 arkadaşım sadece facebook üzerinden kayıtlı dış kayıt olan da vardır tabi ki, youtube da editlediğim videolara telifsiz bir çok müziği soundcloud dan buldum kuş sesi silah sesi gibi kick snare gibi vuruş ve sampları oradan araştırırdım yeterli mi ? ayrıyetten müzikle uğraşıyorum home studiom var yaptığım müzikleride insanların indirmesi ve ya dinlemesi için oraya upload ederdim ? senin düşüncesizliğin ve ya seni ırgalamıyor diye birilerinin rahatı için benim özgürlüğüm kısıtlanamaz.

---------- Mesaj saat 13:57:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:55:11 civarında gönderildi. ----------

Bende ulaşıma açık gözüküyor ama.

superonline sınızdır büyük ihtimal.

yeni torba kanunda dns de değişse önemi yok.. direkt olarak telekom modemı yada özel firmaların modemi girişi yasaklayacağı için giriş imkansız... abartı yok.. giriş imkansız...
eskiden teledom dns vermıyordu sen değiştiyiordun.
yeni sisemde direrkt olarak portlar bizleri dunyaya bağlayan portlar kilit atacağı için, o kanalı adonı adresini yada ona benzer bişe yasdığında giremeyeceksin %100 ... poxyde kullansan fark etmıyor.. port özel modem olayı engellıyor.. ve 2 yıl girdiğin heryer kayıt altında...
bunuda belirtmek isterim torba yasada onaylandı bakalım resmiyete girecek mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri