selamlar. forumda bu işten para kazanmayı kafaya koyan 18 yaş altı nadir kişilerdenim büyük olasılıkla. bu da ilk oyun videom. facecam kullandım. bi yorumu esirgemezseniz sevinirim. nasıl olmuş ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim kendi görüntünü SOL üste koy bence cok ortada duruyorsun ve baızı görüntüleri engellemişsin
özgün mü çalışmak istiyorsun ?
- oyun ve bilgi kanalı yapma
Ses iyi sıkılıp bırakmazsan uzun vadede bişiler olur gibi.. O değilde 18 yaş altındasın madem neden hesabında 24 yaş yazıyor? Forumda yaş olayına zerre güvenim kalmadı bence tamamen kaldırılmalı o bölüm.. Gereksiz![]()
Kendi videonun ölçülerini biraz daha küçültebilirsin.Ayrıca çok çalışman gerek..
Bence ilk videolara göre fazla profesyonel olmuş kardeşimSesin de çok uygun. Devam et
![]()
kendi kameran cok kucuk kalmis biraz buyut ve koselere sabitlemeye calis
öncelikle görüş için teşekkür ederim. yaş olayına gelirsek bazı insanlarla diyalog kurarken ''yaşın kadar konuş'' vb. gibi ifadeler duymamak için öyle yaptım
![]()
hocam burda yaş önemli değil bak ben 13 yaşındayım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.