İlk İhtarım :)

flypow3r

Kayıtlı Üye
Nasıl bir şey olduğunu merak ediyordum öğrenmiş oldum. Kanala girince o kırmızı notla karşılaşmak kötü bir duygu :) Şöylede bir test çözdürdü bana yt.

lb9YmS7.png

Şimdi ne yapmalıyım?
İlk ihtarım ve telif hakkı ihtarları yeşil yanan yer kırmızı oldu.
Tek kazandıran kanalım da buydu. :o

Ne tür bir videodan telif yediniz?Ben ilk telifimi Premier League'den almıştım sanırım. :)

artık soruları tübitak hazırlayacakmış.

Bugün sadece o soruları cevaplamak ile uğraştım diyebilirim. Ezberledim artık soruları hep 100 alıyom :)

O tesi gözüm kapalı çözebilirim. Ama yola devam etmek o testi çözmekten daha kolay.

ilk telifimi hiç unutmam Warner bros'dan (Bruno marstan) yemiştim sıkı bir iş ilişkimiz vardıda :D
Sonra en sağlam teliflermi Hbo yapımdan yedim Game of theores Şimdi işte HBO vs olsun Yeni firmalarla çalışmalarımıza devam edip önümüzdeki çekişmeli maçlara bakıcaz:cool: bakalım kim kime gol atıcak :D
Fazla risk Fazla para =Falza stres //Hit and Run Bakmayın böle diyorum ama elde avuçta bir şey bıramadılar Yeniden yapılanıcam :( iyi para varsa riskte vardır risk varsa yıkımda oluyor buna hazırlıklı olmak lazım hem manevi hem maddi zarar bunlar

daha çok karşılaşıcaksın bu durumla ben hergün 1 telif yiyorum :)

Evet, kondansatörü dinlemedim ve adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması gitti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri