İlk kazanç ilk heyecan :)

güzel kardeşim çok sevindim ödemeni alabildiğine, azmine hayranım son dönemlerde hepimiz çok büyük zorluklarla mücadele ediyoruz inşallah durumlar düzelir diye umuyorum forumumuz eski günlerine dönsün kasım ayı kazançları aralık ayı ödemeleri gibi konular yüzlerce sayfa görsün,
ilk kazancımı bankadan çektiğim günü unutamıyorum tam 430 tlydi o para bitmedi ya vallahi bak hala aklım gelir arada sonrasında yine kazandık ama o ilk para unutulmuyor seninde unutmayacağına eminim,
inşallah kazancın senin hayallerinin gerçekleşmesine bir vesile olur.
şuana kadar ne yapıyorsan aynı yolu devam ettir muhakkak doğru yoldasın bu kadar kişi çıkmaza girmişken senin çalışma şeklin her neyse sistem seni kabullenmiş,
bir söz vardır aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz kazancın muhakak ki günden güne artacaktır ama acele etme çizdiğin yolun dışına çıkma
tekrardan hayırlı olsun, konunda da bana yer verdiğin için sana çok teşekkür ederim kardeşim
hoşçakal mutlu kal

Abi güzel yorumun için teşekkür ediyorum.

Dediğim gibi olmasaydın olmazdı.Ben sizlerinde bu zor günleri aşacağınıza inanıyorum.Herşey için teşekkür ederim..

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Allah daha nicelerini almanı nasip etsin.Aldığın paranın kaç haneli olduğunu öğrenebilir miyim?

Yazınızı sonuna kadar okudum hocam, Gerçekten adınıza çok sevindim Herkezin ve herşeyin hakkını vermişsiniz, sizin adınıza isimini verdiğiniz veya veremediğiniz herkeze Teşekkür ederim.. İYİ İNSANLAR HEP VAR OLSUNLAR..

Hayırlı olsun kankam bol kazançlar artık whatsap gruba da yazmazsın sen bir şey sami kankimin bedoya dediği gibi zengin kankilerinle gezersin hahaha :)

[MENTION=13627]serhat67[/MENTION] hocam öncelikle kazancınız için tebrik ederim.Yalnız şunu sormak istiyorum:Bir adsensemi kaybettim yazmışsınız.Biliyorsunuz bir tane banlanınca bir daha açmak mümkün olmuyor yada kanal kapanınca vs..
Yeni adsenseyi nasıl açtınız?(Tavsiyenize ihtiyacım var.Bende yeniden açmak istiyorum ama banlanmak istemiyorum)

Yazınızı sonuna kadar okudum hocam, Gerçekten adınıza çok sevindim Herkezin ve herşeyin hakkını vermişsiniz, sizin adınıza isimini verdiğiniz veya veremediğiniz herkeze Teşekkür ederim.. İYİ İNSANLAR HEP VAR OLSUNLAR..

hocam eski konuları neden mesaj atıyorsunuz bu şekilde mesaj kasmayın banlanırsınız

güzel kardeşim ilk sıradaydı gördüm yazıyı okudum hoşuma gitti, Eski konu olduğunu siz yazınca farkettim.

2018 neredeyse bitti siftah yok :D:D:D ağlanacak halimize gülüyoruz.

:D Önemli olan pes etmemek. Benimde 2 kanalım kapatıldıç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri