İlk kazanç ve kayıp hikayem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar üyeliğim 2013 ta ozamlar başladık işe kolaydı herşey epey kazandık askere gittik. Geldik değişmiş her şey epey işi yeniden çözemedim. Biraz okumakla araştırmakla yeniden başladık kazanmaya inşallah şimdilerde kazancım çok çok iyi yerlerde bana göre.
Tabi bunu bende kazanmamda [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocamın hakkı oldukça fazladır öncelikle ona ve diğer destek olan yararlı konu paylaşan arkadaşlara teşekküler....

Size tavsiyem araştırın derya deniz youtube sonuçta

---------
Bu kısım kazanamama hikayesidir. Özellikle yeniler içindir..

Evet epey kazandıktan sonra yeni şeyler deneyelim dedik ve araştırdık denedik bu sitede bi konu gördüm bi ara Kazanç Hizmeti adı altında ve yeni şeyler öğrenirmiyiz acaba diye bi güzel 750 tl +100-150 dolar masraf ettik şunuç mu hüsran .

Yani özellikle yeni başlayanlara diyeceğim o ki bu tarz kazanç hizmeti falan almak yerine kendiniz çalışın kazanırsınız. Yeter ki sabır,azim olsun gerisi para zaten..

Ayni arkadastan bende hizmet aldim ancak konuya cevap yazamadan konu kilitlenince bende bana dogan cevap hakkindan dolayi, buraya yaziyorum izninle hocam;

Acikcasi ben isin basinda bu taktigin ne oldugunu az cok anlamistim ve kendisine sordugumda hayir bizim teknigimiz farkli biz kazanmayi garanti ediyoruz dedi bende peki öyleyse o zaman ben de varim dedim, acikcasi beklenti icinde katilmstim, ancak bana pek bir faydasi olmadi cunku anlattigi taktigi zaten biliyordum ve verilen kategorilerle calisma yaptik yaklasik 34-35 kanal yaptim bunlardan sadece 3 u duruyor digerleri hep kapandi tutunamadi flagcilar da saolsun nefes aldirmadi... verilen kategoriler zaten forumda az arastirirsaniz bulabileceginiz seyler, ve acikcasi böyle bir calismayi sinirli kisiyle tutmasi daha mantikli olurdu bunu ticarete cevirmesini de yanlis buluyorum sonradan konuya yeni hizmetler eklenmis cunku, bugun aksam kendisiyle gorustuk baska bir yöntem verdi, onu denemeyi dusunuyorum ancak daha önce bunu da denemis ve pek verim alamamistim kazanc da saglayamamistim, kazancin az oldugunu bilerekten birkac kanal yapip deneyecem, onlarda tutmazsa artik kendi bildigimi yapmaya devam edecem, bu ilk kazanc calismasina katilimim degil daha önce de baska bir forumdan tatkik satin almistim ancak onunla da pek basarali olamadim, asil önemlisi bence forumda defalarca yazildi cizildi kendi yönteminizi kendiniz bulun, ne kadar cok emek ne kadar cok ter dökerseniz o zaman kazanirsiniz, baska türlü olmuyormus bunu anladim... zaten kimse gidipte kazandigi ekmek yedigi taktigi durduk yere vermez ya artik ise yaramiyordur, ya da eskisi gibi kazandirmiyordur...

konu linki:http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/72128-adsense-full-kazanc-hizmeti.html

Ayni arkadastan bende hizmet aldim ancak konuya cevap yazamadan konu kilitlenince bende bana dogan cevap hakkindan dolayi, buraya yaziyorum izninle hocam;

Acikcasi ben isin basinda bu taktigin ne oldugunu az cok anlamistim ve kendisine sordugumda hayir bizim teknigimiz farkli biz kazanmayi garanti ediyoruz dedi bende peki öyleyse o zaman ben de varim dedim, acikcasi beklenti icinde katilmstim, ancak bana pek bir faydasi olmadi cunku anlattigi taktigi zaten biliyordum ve verilen kategorilerle calisma yaptik yaklasik 34-35 kanal yaptim bunlardan sadece 3 u duruyor digerleri hep kapandi tutunamadi flagcilar da saolsun nefes aldirmadi... verilen kategoriler zaten forumda az arastirirsaniz bulabileceginiz seyler, ve acikcasi böyle bir calismayi sinirli kisiyle tutmasi daha mantikli olurdu bunu ticarete cevirmesini de yanlis buluyorum sonradan konuya yeni hizmetler eklenmis cunku, bugun aksam kendisiyle gorustuk baska bir yöntem verdi, onu denemeyi dusunuyorum ancak daha önce bunu da denemis ve pek verim alamamistim kazanc da saglayamamistim, kazancin az oldugunu bilerekten birkac kanal yapip deneyecem, onlarda tutmazsa artik kendi bildigimi yapmaya devam edecem, bu ilk kazanc calismasina katilimim degil daha önce de baska bir forumdan tatkik satin almistim ancak onunla da pek basarali olamadim, asil önemlisi bence forumda defalarca yazildi cizildi kendi yönteminizi kendiniz bulun, ne kadar cok emek ne kadar cok ter dökerseniz o zaman kazanirsiniz, baska türlü olmuyormus bunu anladim... zaten kimse gidipte kazandigi ekmek yedigi taktigi durduk yere vermez ya artik ise yaramiyordur, ya da eskisi gibi kazandirmiyordur...

konu linki:http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/72128-adsense-full-kazanc-hizmeti.html

aslında bu tür yöntemler size yol gösterir, tecrübe kazandırır, bu tür hizmetleri almadan önce bunları düşünmeniz gerekiyor, gösterdikleri hakkında bilginiz varsa bu işi biliyorsunuz demektir fakat zaten çoğu kişi bu işi bilmediğinden değil uygulayamadığından kazanamıyor.

valla konuyu kilitletti adam tabi o da biliyor olumsuz yorumların olabileceğini valla bence kilitlenmese başka yazanlarda olurdu oh ne ala olumlu yorumları direk alıntı yap ilk mesaja olumsuz yorum gelirse konuyu kilitlet güzelmiş valla

bilemiyorum ama bence bu tarz konular ne bilim kilitlenmeycek olumlu yazana izin varsa olumsuz yazana da izin olacak bence

Son düzenleme:
aslında bu tür yöntemler size yol gösterir, tecrübe kazandırır, bu tür hizmetleri almadan önce bunları düşünmeniz gerekiyor, gösterdikleri hakkında bilginiz varsa bu işi biliyorsunuz demektir fakat zaten çoğu kişi bu işi bilmediğinden değil uygulayamadığından kazanamıyor.

haklisiniz tabi hocam ancak insan yine de her zaman daha fazlasini bilmek ve ögrenmek istiyor bu yüzden bende acikcasi kendime yeni birseyler katabilecgimi dusunerekten bu ise giristim ki garantisi de vardi arkadasin, sadece ben degil gruptaki 5 kisi de kazanamamis.

Konu amacı dışına çıkmış arkadaşlar şikayetiniz varsa şikayet konusu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri